Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η ρατσιστική επίθεση της ημέρας + Λάθρο-news of the week


Σκάστε Έλληνες θα σας σκοτώσω όλους, όλους, όλους!!! (Βίντεο)
Έθαψαν ζωντανό το νεαρό Πακιστανό οι Πακιστανοί;
Ρωσοτσετσένοι λήστεψαν και χτύπησαν 49χρονο στην Καλαμαριά
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών λαθρομεταναστών
Η όμορφη Ρουμάνα, τα Ρουμανάκια κι ο 60χρονος
Παρανοϊκός μισέλληνας ακροαριστερός επιτέθηκε σε 12χρονο!
Πιάσανε ακόμη 2 δουλέμπορους που έφερναν δεκάδες λάθρο
Γύφτοι άνοιγαν σπίτια στη Λάρισα
Στρίγγλιζε για να αποφύγει το βιασμό απ'τον Αλγερινό!
Πιάσανε 3 παρανοϊκούς δολοφόνους
Γύφτος ρήμαξε τους λουόμενους στην Πρέβεζα
Σπείρα μαύρων κατέκλεβε τα Πατήσια
Κινούμενες βόμβες οι Αλβανοί οδηγοί
Πιάσανε τις γύφτισσες που κλέβανε γεροντάκια
Πακιστανοί δολοφόνοι επιτέθηκαν σε Πακιστανό στην Κρήτη
Σπείρα μαύρων ρήμαζε τα φορτηγά στην Αττική
Λαθρομετανάστες πουλάνε το θάνατο στην Αθήνα
Κι άλλη συμμορία λάθρο με ναρκωτικά
Σε όλη την Ελλάδα λαθροληστείες

Πακιστανοί "έμποροι" στην Εύβοια
Λάθρο παντού
Παρανοϊκός γύφτος γρονθοκόπησε 88χρονο
Χάος με τους γύφτους στην Ανθήλη Λαμίας (Βίντεο)
Έδωσαν άδεια φυλακών σε επικίνδυνο Βούλγαρο και...
Αλβανός λάθρο πήγε να κλέψει εκκλησία, αλλά έπεσε από τον τρούλο
Τσακώσανε τον Αλβανό βιαστή στα σύνορα
Πιάσανε Βούλγαρο δουλέμπορο και 17 λάθρο
Κάνουνε τίποτε άλλο οι Αλβανοί εκτός από ληστείες & ναρκωτικά;
Έπιασαν επικίνδυνο Αλβανό ληστή & δράστη 25 ρατσιστικών διαρρήξεων
Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά στο κρατητήριο
Στ έλεος των γύφτων και η Κόρινθος




Σκάστε Έλληνες θα σας σκοτώσω όλους, όλους, όλους!!! (Βίντεο)

Ο τίτλος από το βίντεο αναφέρεται στο 02:22 δευτερόλεπτο του βίντεο. «Σκάστε» Έλληνες, το έδαφος εδώ πλέον δεν είναι Ελληνικό, δεν είναι δικό σας!!! «ΣΚΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ!!!!» που τολμάτε και διαμαρτύρεστε (κάποιοι εναπομείναντες Έλληνες τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν που τους ξύπνησε ο Αλλοδαπός ενώ τσακωνόταν με την αλλοδαπή φίλη του, την κατάληξη της φίλης του θα την δείτε στο τέλος). Αυτή είναι η καθημερινότητα στις πρώην Ελληνικές περιοχές στα Πατήσια (στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο) απ την οποία μας έστειλε φίλος το βιντεάκι. Ξυλοδαρμοί, ληστείες, επιθέσεις, βιασμοί Ναρκωτικά κ.λ.π από κάθε εθνικότητας λαθρο-εισβολέα που κατέστρεψαν με το έτσι θέλω την ζωή των ντόπιων Ελλήνων. Στα γκέτο δεν υπάρχει ώρα, δεν υπάρχει ασφάλεια, δεν υπάρχει ελπίδα . Πολίτες οι οποίοι μια ζωή πλήρωναν φόρους ,γεροντάκια που δεν έχουν τα φράγκα να πάνε αλλού και ψάχνουν κάποιον Έλληνα νεότερο να τους πάει να ψωνίσουν. Οι πολιτικάντηδες, οι προδότες,κάτοικοι των ευγενών προαστίων τους έχουν εγκαταλείψει σαν βορά, σαν τροφή για τα αλλοδαπά θηρία. Η ώρα που ο εξαθλιωμένος και διωκόμενος Ελληνικός Λαός θα ενώσει την δύναμη του με την Χρυσή Αυγή και τα ξεχυθεί σαν ποτάμι οργής, σαν λάβα που θα κάψει κάθε γραικύλο στο διάβα του, είναι πολύ ποιο κοντά απ όσο φαντάζονται. Οι βδέλλες της ζωής μας, δεν θα απολαύσουν το αίμα που μας ρούφηξαν.! tragiko







Έθαψαν ζωντανό το νεαρό Πακιστανό οι Πακιστανοί;

Τρομακτικές λεπτομέρειες έφερε στο φως η νεκροτομή στη σορό του 23χρονου Πακιστανού που βρέθηκε την Παρασκευή θαμμένος σε κατάσταση αποσύνθεσης στην περιοχή «Καλαθάς» στην Κεραμιδιά Ηλείας. Ο άτυχος μετανάστης, που είχε απαχθεί από σπείρα ομοεθνών του, είχε ταφεί με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη του και δεν αποκλείεται να ήταν ακόμη ζωντανός!

Λόγω της προχωρημένης σήψης, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα αίτια θανάτου και κατάφερε μόνο να εντοπίσει κακώσεις στην γνάθο του. Όμως, το γεγονός ότι ήταν δεμένος δείχνει την πρωτοφανή αγριότητα των δραστών. Η ιστολογική εξέταση ίσως δείξει αν στον 23χρονο είχε χορηγηθεί κάποια ουσία που επέφερε τον θάνατό του στο διάστημα από τα μέσα Αυγούστου που οι απαγωγείς τον κρατούσαν ζητώντας λύτρα από την οικογένειά του στο Πακιστάν.

Ένας 22χρονος Πακιστανός που συνελήφθη μετά την καταγγελία του ηλικιωμένου θείου του θύματος, ομολόγησε την εμπλοκή του στην απαγωγή στην οποία –όπως ισχυρίστηκε- συμμετείχαν άλλοι πέντε ομοεθνείς του οι οποίοι εργάζονταν στην περιοχή της Ηλείας μαζί με το θύμα. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι κρατούσαν το νεαρό δεμένο με τα χέρια και τα πόδια από δύο δένδρα!

Μόνο του ενός απαγωγέα τα στοιχεία είναι γνωστά και αναζητείται, όπως και οι υπόλοιποι. Σε βάρος τους και σε βάρος του 22χρονου, που ισχυρίστηκε ότι ο απαχθείς πέθανε από παθολογικά αίτια και υπέδειξε τον αυτοσχέδιο τάφο στους αστυνομικούς, η εισαγγελέας Αμαλιάδας άσκησε δίωξη για αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και κατά συρροή.



Ρωσοτσετσένοι λήστεψαν και χτύπησαν 49χρονο στην Καλαμαριά

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Καλαμαριά, η οποία εξελίχθηκε σε περιπετειώδη καταδίωξη από αστυνομικούς μέχρι τη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.

Γύρω στις 3.30 δύο δράστες ομογενείς, ηλικίας 26 και 27 ετών επιχείρησαν να αφαιρέσουν τσάντα που περιείχε 200 ευρώ και έγγραφα από 49χρονο, τον οποίο χτύπησαν με τη λαβή όπλου. Ένας από τους δράστες πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό δύο φορές, ωστόσο, η μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στο πόδι τον συνεργό του.

Οι δύο δράστες διέφυγαν και καταδιώχθηκαν από περιπολικό της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μέχρι τη Νέα Τρίγλια. Το όχημα των δραστών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το περιπολικό και έπεσε σε καγκελόπορτα οικίας, ενώ οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, ο τραυματισμένος δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο βρέθηκε η τσάντα με το περιεχόμενο και το πιστόλι.

Ο δεύτερος δράστης συνελήφθη τις πρωινές ώρες στο σπίτι του στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.



Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών λαθρομεταναστών

Εξαρθρώθηκε, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, οργανωμένο κύκλωμα μαστροπών που προήγαγε στην πορνεία νεαρές γυναίκες Ρουμανικής καταγωγής.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες (08-09-2012) το βράδυ, συνελήφθησαν συνολικά τρεις (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 41 και 37 ετών και ένας 17χρονος υπήκοος Ρουμανίας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες, κλείνοντας ραντεβού μέσω κινητού τηλεφώνου, εξέδιδαν νεαρές γυναίκες έναντι χρηματικού αντιτίμου, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία με τον 37χρονο, όπου συμφωνήθηκε συνάντηση σε περιοχή της Χαλκίδας με σκοπό την ερωτική συνεύρεση αντί του χρηματικού ποσού των (50) ευρώ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, περίπου στις 22:00΄το βράδυ, κατά την διάρκεια της οποίας ο 41χρονος και ο 17χρονος παρέδωσαν σε αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που προσποιούταν τον πελάτη, μία 26χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής, έναντι του προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού το οποίο είχε προσημειωθεί.

Άμεσα οι δύο δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα ήταν αυτό με το οποίο είχε συμφωνηθεί το ραντεβού.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε και η συμμετοχή του 37χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στα Ψαχνά Ευβοίας έξωθεν της οικίας του, όπου διέμενε μαζί με τον 17χρονο συνεργό του.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το χρηματικό ποσό των (285) ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δράση των συλληφθέντων.

Σε βάρος της 26χρονης βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο 2734/99 « περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



Η όμορφη Ρουμάνα, τα Ρουμανάκια κι ο 60χρονος

«Ζόρικη» αποδείχθηκε η όμορφη 20χρονη Ρουμάνα, όταν δεν έπιασε το κόλπο της… αγκαλιάς που χρησιμοποίησε για να δώσει την ευκαιρία σε δυο ανήλικους συνεργούς της να ξαφρίσουν έναν 60χρονο στο Βόλο! Όταν εκείνος προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, η… «τρυφερή» νεαρή μετατράπηκε σε… τίγρη!

Το παρ’ ολίγον θύμα κατάλαβε αμέσως τους σκοπούς της νεαρής καλλονής που έπεσε σαν… ώριμο φρούτο στην αγκαλιά του και είχε τα μάτια τους δεκατέσσερα! Έτσι, έπιασε επ’ αυτοφώρω τους δύο ανήλικους ομοεθνείς της ηλικίας 14 και 15 χρόνων οι οποίοι έβαλαν τα χέρια τους στην τσέπη του προσπαθώντας να κλέψουν το μικρό χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.

Όμως, η Ρουμάνα δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Όρμησε κατά πάνω στον 60χρονο και άρχισε να τον χτυπά προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες! Παρ’ όλα αυτά, ωστόσο, ούτε αυτή ούτε οι συνεργοί της κατάφεραν να ξεφύγουν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Μετά την προανάκριση, που διερευνά ακόμη αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
     


Παρανοϊκός μισέλληνας ακροαριστερός επιτέθηκε σε 12χρονο!

Δείτε εδώ όλο το σχετικό άρθρο




Πιάσανε ακόμη 2 δουλέμπορους που έφερναν δεκάδες λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (9-9-2012), κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην αγροτική περιοχή Μάνδρας - Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 35 και 33 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες. Δώδεκα (12) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και οι άλλοι δύο (2) υπήκοοι Συρίας.

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, διότι μετέφεραν παράνομα, με πλαστικές βάρκες, από την Τουρκία στη Χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.
Με τη σύλληψή τους, απετράπη η παράνομη είσοδος, στο Ελληνικό έδαφος, σε άλλους δεκατρείς (13) περίπου μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του Τουρκικού εδάφους.

Κατασχέθηκαν :
δύο (2) πλαστικές βάρκες
δύο (2) πλαστικά κουπιά
δύο (2) κινητά
500 δολάρια ΗΠΑ
85 λίρες Τουρκίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργείται από τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.



Γύφτοι άνοιγαν σπίτια στη Λάρισα

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), τρία άτομα ΒΡΟΜΑ, ηλικίας 42, 27 και 18 ετών αντίστοιχα (δύο γυναίκες και ένας άντρας), διότι, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα χρυσαφικά (χρυσές αλυσίδες, ασημένιο σταυρό κ.α.).

Τα χρυσαφικά αυτά, όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες τα είχαν αφαιρέσει πρωινές ώρες του Σαββάτου από οικία ιδιοκτησίας ενός 61χρονου στη Λάρισα. Τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.



Στρίγγλιζε για να αποφύγει το βιασμό απ'τον Αλγερινό!

Θύμα της υπόθεσης ένα ανήλικο κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση του αλλοδαπού στη μέση του δρόμου...

Όλα έγιναν χθες (10-09-2012) μέρα μεσημέρι στην πόλη των Χανίων με πρωταγωνιστή έναν 19χρονο Αλγερινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, ο 19χρονος (ναι το μάθαμε, όλοι γίνανε 19χρονοι) επιτέθηκε σε ένα ανήλικο κορίτσι προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις καθώς παρά τη θέλησή της άρχισε να τη χαϊδεύει.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή καθώς το κοριτσάκι έβαλε τις φωνές και ο Αλγερινός συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής και έφτασαν στο σημείο έγκαιρα.

Πλέον αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου κατηγορούμενος για προσβολή της δημόσιας αιδούς.



Απελάστε το ρατσισμό ~ Πιάσανε 3 παρανοϊκούς δολοφόνους

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο



Γύφτος ρήμαξε τους λουόμενους στην Πρέβεζα

Ένας από τους «κλέφτες της παραλίας» που είχαν γίνει εφιάλτης για τους λουόμενους το καλοκαίρι, αναγνωρίστηκε μετά την εργαστηριακή εξέταση στα αποτυπώματα που άφησε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία είχε διαρρήξει τον Ιούνιο στις παραλίες Κανάλι και Καστροσυκιά της Πρέβεζας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο τσιγγάνο που είχε κλέψει χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία εστάλη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.



Σπείρα μαύρων κατέκλεβε τα Πατήσια


Συνελήφθησαν την 9 και 10-9-2012 στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών δύο (2) αλλοδαποί, μία 32χρονη γυναίκα υπήκοος Τανζανίας και ένας 36χρονος άνδρας υπήκοος Σομαλίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ΄ εξακολούθηση, ενώ αναζητούνται τέσσερις (4) ακόμη συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι έχουν διαπράξει έξι (6) διαρρήξεις σε διαμερίσματα, στα Πατήσια και στο Γαλάτσι, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε δύο (2) διαμερίσματα που διατηρούσαν στη περιοχή των Πατησίων βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων (τηλεοράσεις, συσκευές ήχου, εικόνας κλπ).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Κινούμενες βόμβες οι Αλβανοί οδηγοί

Πού να πληρώνει ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας, θα σκέφτηκε ένας πονηρός Αλβανός και έλυσε το πρόβλημα τον Ιούλιο... κλέβοντας τις πινακίδες κυκλοφορίας από το αυτοκίνητο ενός παραθεριστή που έκανε διακοπές στους Παξούς. Παραποίησε και τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του και κυκλοφορούσε σαν κύριος στο νησί!

Όμως, όταν έπεσε σε μπλόκο στην Λάκκα Παξών, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι ο 29χρονος δεν είχε τίποτε... νόμιμο! Εκτός από τις κλεμμένες πινακίδες και τον παραποιημένο αριθμό πλαισίου, δεν είχε όχι μόνο ασφάλεια, αλλά ούτε καν δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βρισκόταν και παράνομα στην Ελλάδα κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στον οποίο οδηγήθηκε, αφού του άσκησε διώξεις για όλα τα προηγούμενα, κίνησε και τις διαδικασίες για την απέλασή του.



Πιάσανε τις γύφτισσες που κλέβανε γεροντάκια


Μπορεί να είναι χρονοβόρες οι αστυνομικές έρευνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουν αποτέλεσμα! Αυτό αποδείχθηκε στην περίπτωση ενός υπερήλικα στα Γιάννινα, που είχε τη χαρά να δει τις γυναίκες που του έκλεψαν ό,τι είχε και δεν είχε αντιμέτωπες με τη δικαιοσύνη!


Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ο 90χρονος σήμερα άνδρας έπεσε θύμα δυο άγνωστων –τότε- γυναικών, οι οποίες τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του, τάχα πουλώντας διάφορα είδη.

Οι πολυμήχανες τσιγγάνες κατάφεραν να απασχολήσουν τον γεροντάκο όσο χρειαζόταν για να αρπάξουν από ένα συρτάρι όλες τις οικονομίες του, ύψους 18.000 ευρώ! Η κλοπή είχε γίνει το 2009 ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και ο ηλικιωμένος την είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Τρία χρόνια μετά, έπεσε από τα σύννεφα όταν οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να δει φωτογραφίες υπόπτων και αναγνώρισε σε αυτές τις δράστιδες ηλικίας 32 και 41 χρόνων.

Οι δύο γυναίκες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.



Πακιστανοί δολοφόνοι επιτέθηκαν σε Πακιστανό στην Κρήτη


Αιμόφυρτος με χαμένες τις αισθήσεις του και με χτυπήματα στο κεφάλι από μεταλλικό αντικείμενο βρέθηκε στη μέση ενός δρόμου ένας 30χρονος Πακιστανός, που έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στη νύχτα στο Οροπέδιο Λασιθίου στην Κρήτη.

Αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι ο αλλοδαπός δέχθηκε επίθεση από πέντε αγνώστους οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν αλύπητα, πριν εξαφανιστούν τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες (κάνα φράγκο για τα έξοδα δίνει η πρεσβεία του Πακιστάν; -φυσικά και όχι, ο μαλάκας ο Έλληνας είναι large...) και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Όταν συνήλθε, ο 30χρονος Πακιστανός κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες ήταν πέντε ομοεθνείς του οι οποίοι είχαν οικονομικές διαφορές μαζί του και του είχαν στήσει καρτέρι για να εκδικηθούν. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία των δραστών και συνεχίζουν τις έρευνες σε όλη την περιοχή για να τους εντοπίσουν.



Σπείρα μαύρων ρήμαζε τα φορτηγά στην Αττική
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τους κινητήρες και τα άλλα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Συνελήφθησαν εννέα (9) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός μέλη του κυκλώματος.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλεμμένων κινητήρων και εξαρτημάτων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξαρθρώθηκε σπείρα, η οποία αφαιρούσε φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσε και πωλούσε τους κινητήρες και τα άλλα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα εκ των οποίων ένας (1) ημεδαπός και εννέα (9) αλλοδαποί (έξι υπήκοοι Νιγηρίας, ένας Αιγύπτου, ένας Πακιστάν και ένας Γκάνας).

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής μετά από αξιοποίηση πληροφορίας και εντατικές έρευνες, εντόπισαν την 8-9-2012 στον Ασπρόπυργο περιφραγμένο χώρο, στον οποίο λειτουργούσε «μάντρα» εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ειδικό γερανοφόρο όχημα μεταφόρτωνε κινητήρες και άλλα ανταλλακτικά σε κοντέινερ.

Εντός του χώρου της «μάντρας» βρέθηκαν ένδεκα (11) κινητήρες φορτηγών αυτοκινήτων τέσσερις (4) κινητήρες επιβατηγών αυτοκινήτων και μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών και τμημάτων αυτοκινήτων (πόρτες, ημιαξόνια, κιβώτια ταχυτήτων κ.λπ.).Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης χρηματικό ποσό -6.200- ευρώ, εννέα (9) κινητά τηλέφωνα και πλήθος εγγράφων.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξακριβώθηκε ότι δέκα (10) από τους παραπάνω κινητήρες, οι οποίοι είναι μεγάλης αξίας, ανήκουν σε φορτηγά αυτοκίνητα που η σπείρα είχε αφαιρέσει από διάφορες περιοχές της Αττικής το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.



Λαθρομετανάστες πουλάνε το θάνατο στην Αθήνα

Απογευματινές ώρες της 11-9-2012, συνελήφθησαν στα Σεπόλια από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής επτά (7) αλλοδαποί, εκ των οποίων τρείς (3) υπήκοοι Τυνησίας, δύο (2) Ιράκ, μία (1) Σερβίας και ένας (1) Αλγερίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών από σπείρα αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν τους δράστες καθώς και δύο (2) διαμερίσματα, σε πολυκατοικία στα Σεπόλια, όπου απέκρυπταν τα ναρκωτικά και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στα διαμερίσματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους -147,7- γραμμ.
Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –746,7- γραμμ.
Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.
Εικοσιοκτώ (28) φυσίγγια.
Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας.
Ένα (1) ζεύγος κλειδιών οικίας.
Το χρηματικό ποσό των -5.915- ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Κι άλλη συμμορία λάθρο με ναρκωτικά

Μεσημβρινές ώρες της 11-9-2012 συνελήφθησαν στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς του Τ.Α. Πατησίων, τρείς (3) αλλοδαποί εκ των οποίων ένας (1) υπήκοος Αιγύπτου, ένας (1) υπήκοος Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Συρίας, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών.

Ειδικότερα αστυνομικοί του Τ.Α. Πατησίων, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας σχετικά με κατάστημα μεταφοράς συναλλάγματος, εντός του οποίου διακινούνται από αλλοδαπούς ναρκωτικές ουσίες και μεγάλα χρηματικά ποσά προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, εντόπισαν το παραπάνω κατάστημα και τους ανωτέρω δράστες και τους συνέλαβαν.

Μέσα στο κατάστημα, καθώς και στην οικία όπου διέμενε ο Αιγύπτιος στο Αιγάλεω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Είκοσι δύο (22) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους –26,3- γραμμ.
Ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκ.
Ένα (1) αεροβόλο πιστόλι
Το χρηματικό ποσό των –15.730- ευρώ
Το χρηματικό ποσό των –78.810- δολαρίων Η.Π.Α.
Το χρηματικό ποσό των –11.200- Κορόνων Σουηδίας
Το χρηματικό ποσό των –100- λιρών Αγγλίας
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Σε όλη την Ελλάδα λαθροληστείες

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές και βραδινές ώρες της 11-09-2012 στη Λάρισα και στο Βόλο αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας αντίστοιχα, τέσσερα -4- άτομα για ληστεία σε βάρος 57χρονης ημεδαπής στη Λάρισα.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 30χρονο ημεδαπό, έναν 22χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας και δύο -2- αλλοδαπές, υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 20 και 33 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 11-09-2012 στη Λάρισα, οι τέσσερις -4- συλληφθέντες, αφού προηγούμενος εντόπισαν την 57χρονη να πραγματοποιεί ανάληψη χρημάτων σε Υποκατάστημα Τράπεζας, την ακολούθησαν και της επιτέθηκαν, χωρίς ωστόσο να της προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Έχοντας επιμερίσει τον τρόπο δράσης τους, εισήλθαν μαζί με την 57χρονη σε είσοδο πολυκατοικίας όπου ο 30χρονος ημεδαπός της έριξε στο πρόσωπο σπρέι πιπεριού αφαιρώντας της βίαια μία -1- χάρτινη σακούλα που περιείχε προσωπικά της έγγραφα, ενώ η 33χρονη υπήκοος Ρουμανίας ανέμενε εξωτερικά.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο -2- εκ των συλληφθέντων, του 22χρονου υπηκόου Αλβανίας και της 20χρονης υπηκόου Ρουμανίας, ενώ οι άλλοι δύο -2- συνεργοί τους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τέσσερις -4- συλληφθέντες, άπαντες κάτοικοι Βόλου, είχαν συναποφασίσει την τέλεση ληστειών στην πόλη της Λάρισας αναζητώντας υποψήφια θύματα που θα πραγματοποιούσαν σημαντικές αναλήψεις χρημάτων σε Υποκαταστήματα Τραπεζών. Για το λόγο αυτό, την 11-09-2012 προσήλθαν από κοινού στη Λάρισα, επιβιβαζόμενοι σε λεωφορείο που τους μετέφερε από τη γειτονική πόλη του Βόλου.

Με την πρόοδο των ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 30χρονου ημεδαπού και εντοπίστηκαν οι διευθύνσεις κατοικίας των τεσσάρων -4- συλληφθέντων στην πόλη του Βόλου.

Οι επισταμένες αναζητήσεις για τη σύλληψη του 30χρονου ημεδαπού και της 33χρονης υπηκόου Ρουμανίας, συγγενικού προσώπου της 20χρονης ομοεθνούς της, είχαν θετικό αποτέλεσμα καθώς αμφότεροι εντοπίστηκαν βραδινές ώρες της 11-09-2012 στις οικίες τους στην πόλη του Βόλου, οι οποίες είχαν τεθεί υπό επιτήρηση και συνελήφθησαν.

Ακολούθως, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες του 30χρονου ημεδαπού και της 33χρονης υπηκόου Ρουμανίας, η οποία συγκατοικεί με την 20χρονη ομοεθνή της και τον 22χρονο υπήκοο Αλβανίας, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) πιστόλι κρότου – λάμψης με γεμιστήρα -8- φυσιγγίων με το βαλιτσάκι του
Ένα (1) ψεύτικο πλαστικό πιστόλι με γεμιστήρα
Μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και κοσμημάτων φο – μπιζού, προϊόντων κλοπής
Ένα (1) τσαντάκι ώμου το οποίο περιείχε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ένα (1) σπρέι πιπεριού κι ένα (1) ζευγάρι μαύρα μάλλινα γάντια
Μία (1) τσάντα η οποία περιείχε μηχάνημα ανίχνευσης χρυσού και ένα -1- φακό
Ένα (1) σπρέι πιπεριού
Ένα (1) κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM
Τέσσερα (4) ζευγάρια γάντια.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων» οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή Λάρισας.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.



Πακιστανοί "έμποροι" στην Εύβοια

Εξαρθρώθηκε, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού και της Γ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, πολυμελής εγκληματική ομάδα που διακινούσε παράνομα μεγάλες ποσότητες κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων και αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν σήμερα (13-09-2012) μεταμεσονύχτιες ώρες μετά από διαδοχικούς ελέγχους και έρευνες σε τρεις οικίες των δραστών, συνολικά (10) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 18 έως 40 ετών, στην περιοχή των Λουτρών Αιδηψού Ευβοίας.

Σε βάρος των συλληφθέντων, εκ των οποίων οι επτά (7) είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη Χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, του Νόμου περί λαθρεμπορίας και του Νόμου περί αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων, οι αστυνομικοί σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες αρχικά εντόπισαν και συνέλαβαν στα Λουτρά Αιδηψού έναν 28χρονο υπήκοο Πακιστάν, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα που περιείχε (192) CD ς και (64) DVD ς που προορίζονταν για πώληση από τον δράστη, χωρίς να φέρουν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.

Ακολούθως μετά από συνεργεία ελέγχων που διενεργήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή και διαδοχικές έρευνες πού πραγματοποιήθηκαν σε τρεις οικίες των δραστών στον Άγιο Νικόλαο και στα Λουτρά Αιδηψού, συνελήφθησαν επιπλέον εννέα μέλη της εγκληματικής ομάδας και κατασχέθηκαν συνολικά:

2.593 CD ς και 1.431 DVD ς, τα οποία προορίζονταν για πώληση χωρίς να φέρουν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.
Δύο (2) συσκευές εγγραφής- προβολής ψηφιακών δίσκων.
246 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Έξι (6) συσκευές κινητών τηλεφώνων, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την μεταξύ τους επικοινωνία και διευκόλυνση των παράνομων ενεργειών τους.
Το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων και λαθραίων τσιγάρων.
Επτά (7) ντοσιέ με μακέτες για εξώφυλλα συσκευασίας CD ς και DVD ς , καθώς και ένα τετράδιο με σημειώσεις για την παρασκευή και εγγραφή τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει τους τελευταίους μήνες εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας χρησιμοποιώντας συσκευές εγγραφής- προβολής, αναπαρήγαγαν κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους, τους οποίους «έντυναν» με εξώφυλλα και διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Παράλληλα δραστηριοποιούνταν και στο λαθρεμπόριο αδασμολόγητων τσιγάρων, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομα οικονομικά οφέλη.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από υπαλλήλους του Τελωνείου Χαλκίδας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



Λάθρο παντού

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (12-09-2012) στη Νέα E θνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, πλησίον Σταθμού Διοδίων Πυργετού Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων Λάρισας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρεις -3- αλλοδαποί, υπήκοοι Παλαιστίνης, ηλικίας 22, 34 και 36 ετών αντίστοιχα για παράνομη είσοδο στη χώρα. Επίσης, αναζητείται ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διακινητής των μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σε σήμα στάσης αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 36χρονο υπήκοο Συρίας και στο οποίο συνεπέβαιναν οι τρεις -3- συλληφθέντες, ο οδηγός του δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος από τους αστυνομικούς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του στη χ/θ 289 της Νέας Εθνικής Οδού και τη σύλληψη των τριών -3- αλλοδαπών, υπηκόων Παλαιστίνης, ενώ ο υπήκοος Συρίας διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος κι ο 34χρονος υπήκοος Παλαιστίνης είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια προ τριημέρου, μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου οδηγούμενοι από δουλεμπόρους υπηκόους Τουρκίας. Ακολούθως, επρόκειτο να μεταφερθούν οδικώς στην Αθήνα από τον υπήκοο Συρίας έναντι αντιτίμου.

Στην κατοχή του 22χρονου υπηκόου Παλαιστίνης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των διακοσίων -200- ευρώ, το οποίο επρόκειτο να καταβάλει στο διακινητή υπήκοο Συρίας με την άφιξή του στην Αθήνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα, ιδιοκτησίας του υπηκόου Συρίας, ενώ κατά την έρευνά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα -1- κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα.

Σε βάρος των τριών -3- συλληφθέντων, υπηκόων Παλαιστίνης, θα ακολουθηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διακινητή τους συνεχίζονται.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.



Παρανοϊκός γύφτος γρονθοκόπησε 88χρονο


Ένα νεαρό γύφτοο αναζητούν παντού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας ως υπαίτιο για την άγρια ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου σε ένα στενό στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Το πρόσωπό του έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.


Ο δράστης φαίνεται πως καραδοκούσε έξω από υποκατάστημα τράπεζας και είδε τον 88χρονο που έκανε ανάληψη ύψους 4.000 ευρώ. Τον ακολούθησε περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσει και την βρήκε όταν ο γέροντας έφτασε σε σημείο όπου δεν υπήρχαν άλλοι περαστικοί. Τότε, όρμησε πάνω του, τον χτύπησε με γροθιές και τον έριξε στο έδαφος!

Καθώς ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να αντιδράσει, ο νεαρός κακοποιός άρπαξε ανενόχλητος από τις τσέπες του τα χρήματα και το έβαλε στα πόδια. Οι έρευνες της Αστυνομίας που ειδοποίησαν περαστικοί, δεν απέδωσαν καρπούς. Ο 88χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του.

Χάος με τους γύφτους στην Ανθήλη Λαμίας (Βίντεο)


Επεισόδια απειλήθηκαν και πάλι πριν από λίγη ώρα στην κοινότητα της Ανθήλης μεταξύ κατοίκων και αθίγγανων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι βγήκαν ανάστατοι βγήκαν στους δρόμους όταν άκουσαν την καμπάνα να χτυπάει και να τους καλούν με τα μεγάφωνα σε κινητοποίηση.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός αθίγγανων και ότι απειλούν να κάψουν το χωριό, ενώ κάποιοι είπαν ότι πυροβολούσαν στον αέρα, όπως και χθες βράδυ.
Οι κάτοικοι έκλεισαν και αυτοί τον δρόμο με τα τρακτέρ, ενώ ταυτόχρονα ζήτησαν από την αστυνομία να ελέγξει τους γύφτους αν οπλοφορούν και ζήτησαν να τους απομακρύνουν από την περιοχή τους.
Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και κανείς δεν ξέρει ανά πάσα στιγμή τι μπορεί να προκύψει. Οι κάτοικοι της Ανθήλης μιλώντας στο LamiaReport ζητούν να σταματήσει επιτέλους η ανοχή της πολιτείας απέναντι στους γύφτους γιατί δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση στο χωριό τους.







 
 



Έδωσαν άδεια φυλακών σε επικίνδυνο Βούλγαρο και...

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, από δύο δράστες, σε κοσμηματοπωλείο στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δύο δράστες. Πρόκειται για έναν 32χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος είναι έγκλειστος στην Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων.

Ειδικότερα, την 07-04-2012 το πρωί, ο 32χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας διερευνώνται, εισήλθαν προσποιούμενοι τους πελάτες σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, στην Νέα Αρτάκη και χρησιμοποιώντας σπρέι (πιθανώς πιπεριού), ακινητοποίησαν την 67χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη και έναν 70χρονο οικογενειακό της φίλο, που βρισκόταν εντός του καταστήματος.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού φόρεσαν χειροπέδες στην 67χρονη, την οδήγησαν σε διπλανό δωμάτιο - αποθήκη και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, αξίας (120.000) περίπου ευρώ (σχετικό το από 08-04-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας).

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη την 23-07-2012 στην Κυψέλη Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, διότι το Μάιο του 2011 παραβίασε άδεια που του είχε χορηγηθεί από την Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου κρατείτο για παρόμοια αδικήματα.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



Αλβανός λάθρο πήγε να κλέψει εκκλησία, αλλά έπεσε από τον τρούλο

Στόχο τον ιερό ναό Προφήτη Ηλία στην Ανάβρα Λοκρίδας έβαλε ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης ανέβηκε στον τρούλο της εκκλησίας και σπάζοντας ένα παράθυρο προσπάθησε να μπει στην εκκλησία.

Ο ιερόσυλος, όμως, έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στο ναό από ύψος 20 περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 26χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έπειτα από αρκετές ώρες τον άκουσε κάποιος κάτοικος του χωριού και ενημέρωσε τον ιερέα και τον επίτροπο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τον 26χρονο Αλβανό, που "προσωρινά" διαμένει στο Πολύδροσο Φωκίδας, παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με την αστυνομία, για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Λαμίας.


Τσακώσανε τον Αλβανό βιαστή στα σύνορα

Συνελήφθη χθες (13-09-2012) το βράδυ, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 45 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς.

Όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές αρχές, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, προώθηση γυναικών στην πορνεία και βιασμό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.



Πιάσανε Βούλγαρο δουλέμπορο και 17 λάθρο

Συνελήφθη, χθες (13-9-2012) το απόγευμα, σε δασική περιοχή του Διδυμοτείχου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες. Δώδεκα (12) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και πέντε (5) υπήκοοι Συρίας.

Συγκεκριμένα, στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας - Αλεξανδρούπολης στο ύψος του Διδυμοτείχου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στον 45χρονο οδηγό ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 45χρονος διακινητής ακινητοποίησε το όχημά του και τράπηκε σε φυγή σε δασώδη περιοχή, αποφεύγοντας αρχικά τη σύλληψη. Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου περιπολίας, ο οποίος εντόπισε το δράστη, κρυμμένο μέσα σε θάμνους, οπότε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος προωθούσε, στην ενδοχώρα, δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν:
Ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα
Το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και 17 λέβα Βουλγαρίας
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας , ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.



Κάνουνε τίποτε άλλο οι Αλβανοί εκτός από ληστείες & ναρκωτικά;

Χθες (13-9-2012) το βράδυ συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας (1) αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 35 ετών, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, για αλλοδαπό, που εισάγει μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από Αλβανία και τις διακινεί περαιτέρω σε άλλους μικροεμπόρους, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω.

Κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –58.500- γραμμ.
Ένα –1- πιστόλι με γεμιστήρα
Εβδομήντα πέντε -75- φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
Το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων –500- ευρώ
Δύο –2- κινητά τηλέφωνα
Μία –1- ζυγαριά ακριβείας
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Έπιασαν επικίνδυνο Αλβανό ληστή & δράστη 25 ρατσιστικών διαρρήξεων

Επί ένα χρόνο μετά τη ληστεία σε βάρος ενός 77χρονου στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, ο Αλβανός ληστής κυκλοφορούσε… «ελεύθερος και ωραίος» στην περιοχή παρ’ ότι η ταυτότητά του ήταν γνωστή στις αρχές και εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λαμίας!

Όμως, τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 22χρονο Αλβανό και να του φορέσουν χειροπέδες. Ο συνομήλικος ομοεθνής συνεργός του, όμως, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη… Οι δύο ψηλοί, αδύνατοι και πάντα μαυροντυμένοι κουκουλοφόρους είχαν γίνει εφιάλτης στην περιοχή, κυρίως επειδή «άνοιξαν» πάνω από 25 σπίτια και έκλεψαν ό,τι έβρισκαν χωρίς να ξυπνήσουν τους ενοίκους!

Όμως, στις 31 Αυγούστου του 2011, ο 76χρονος ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας ξύπνησε και άναψε το φως της κουζίνας, όπου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους εισβολείς που είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο. Τότε, ένας από τους κακοποιούς τον άρπαξε από το σαγόνι και του κόλλησε στο λαιμό ένα κουζινομάχαιρο! Οι δράστες άρπαξαν το πορτοφόλι του 76χρονου με 100 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και έφυγαν τρέχοντας.



Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά στο κρατητήριο


Μάλλον εκνευρίστηκαν με την σύλληψή τους οι λαθρομετανάστες στον παλιό λιμένα Ηγουμενίτσας και έβαλαν φωτιά στα κρατητήρια.  
Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο κρατητηρίων του παλιού λιμένα συνελήφθησαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας δύο αλλοδαποί στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.

Όταν βρισκόντουσαν στον χώρο κράτησης, έβαλαν φωτιά σε κουβέρτα, η οποία σβήστηκε σχεδόν αμέσως.



Στ έλεος των γύφτων και η Κόρινθος

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, τέσσερις (4) υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας.


Συνελήφθησαν, χθες (13-9-2012) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) ημεδαποί ΒΡΟΜΑ, ηλικίας 26 και 37 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητείται ακόμα, ένας 23χρονος ημεδαπός ΒΡΟΜΑ, συνεργός τους.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, χθες (13-9-2012) το πρωί, στις Κρήνες Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ο 26χρονος και ο 37χρονος, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, προέκυψε ότι είχαν διαπράξει, από τα τέλη Αυγούστου, έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ακόμα τρεις (3) διαρρήξεις-κλοπές και απόπειρα κλοπής, σε οικίες στο Βραχάτι και στον Άσσο Κορινθίας, αφαιρώντας προσωπικά αντικείμενα, είδη ένδυσης, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η Αστυνομική έρευνα και το Προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.







 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου