Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Φασίστες & τραμπούκοι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου


Διακόπηκε η τροφοδοσία του κεντρικού υπολογιστή μετά από εισβολή φοιτητών. -Απείλησαν υπάλληλο που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Προβλήματα διαπιστώθηκαν την Παρασκευή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην διάρκεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή Συμβουλίου Διοίκησης. Σήμερα το πρωί φοιτητές από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου πήγαν στο κτίριο του κεντρικού υπολογιστή και...
 παραβίασαν όλες τις πόρτες που οδηγούν στον server του Ιδρύματος.

Τους σταμάτησε στην τελευταία πόρτα ο αρμόδιος υπάλληλος, ο οποίος στη συνέχεια υποχρεώθηκε να κατεβάσει τον διακόπτη του ρεύματος που τροφοδοτεί τον κεντρικό υπολογιστή του πανεπιστημίου. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Υπο την απειλή ξυλοδαρμού του, τον ανάγκασαν να κατεβάσει το διακόπτη, (αφού προηγουμένως έσπασαν όλες τις πόρτες για να φτάσουν σ' αυτόν).



Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας καθηγητών ΑΕΙ αλλά και του Ιδρύματος αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί το δίκτυο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ούτε και τα τηλέφωνα του, ενώ και η ιστοσελίδα του έχει «πέσει».


Το πιθανότερο είναι ότι οι εκλογές σε αυτές τις συνθήκες θα χρειαστεί να αναβληθούν, ενώ το πρυτανικό συμβούλιο βρίσκεται σε συνεδρίαση.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου