Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Σε θέση μάχης στο Α.Π.Θ. ~ Έρχεται πόλεμος


Πολεμικό το κλίμα στο Α.Π.Θ. αφού σήμερα το μεσημέρι τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, έχουν προγραμματίσει εθελοντικό καθαρισμό της Πανεπιστημιούπολης.

Το κτίριο Διοίκησης βρίσκεται ακόμη υπό κατάληψη, καθώς χθες...



οι "εργολαβικοί" αποφάσισαν με ψηφοφορία παράταση της απεργίας.

Το κρίσιμο ζήτημα είναι η στάση που θα κρατήσουν οι ιδοκτήτες του χώρου, οι ακροαριστεροί "φοιτητές" δηλαδή, για τους οποίους πάντως, καταστρώνεται σχέδιο για επιχείρηση μεγάλης κλίμακας από την αστυνομία, που θα εξουδετερώσει -ίσως για πάντα- τις ομάδες αυτές που διαφεντεύουν με τη βία -πολλή βία- το Α.Π.Θ. εδώ και χρόνια.

Δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι, είναι εξαιρετικά έμπειροι και ...καλογυμνασμένοι (και πολύ φανατικοί), οπότε η εξάρθρωση των συμμοριών, δεν θα είναι καθόλου εύκολη δουλειά για την αστυνομία, αφού θα εμφανιστούν όπως πάντα και οι πολιτικοί προστάτες, που επιδιώκουν ψηφοθηρικά οφέλη από την άκρατη υιοθέτηση της ακροαριστερής βίας.  

Συνεχίζεται η απεργία των "εργολαβικών" στο Α.Π.Θ.

Χθες ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο σωματείο των συμβασιούχων που εργάζονται στους εργολάβους καθαριότητας του Α.Π.Θ. για τη συνέχιση ή μη της απεργίας. Ψήφισαν 310 εργαζόμενοι και το αποτέλεσμα είναι:



ΝΑΙ: 163
ΟΧΙ: 146
ΛΕΥΚΟ: 1

Πηγή: http://taxalia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου