Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δείρανε τον ΣΥΡΙΖΑίο Στρατούλη στο ΟΑΚΑ ακροαριστεροί; Δείτε βίντεο με τις γελοιότητες που δήλωσε στο Mega για την ντεμέκ επίθεση ~ Μήνυση Χρυσής Αυγής


Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στη Χρυσή Αυγή (εννοείται) την επίθεση. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι βγήκε μετά από λίγη ώρα στο Mega για να πει τις μπούρδες του και δεν είχε το παραμικρό ίχνος από τα "δολοφονικά χτυπήματα".

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του ιδίου, ο Δημήτρης Στρατούλης δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος χτυπήματα στο κεφάλι από τρία άτομα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του ΟΑΚΑ.


Ο βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο, παρέα με το γιο του, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όταν τον πλησίασε ομάδα αγνώστων, οι οποίοι, αφού δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής (ναι βέβαια, του δείξανε ταυτότητα και κάρτα μέλους. Ως γνωστόν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ΑΕΚ τα έχουνε τακιμιάσει με τους "αντεξουσιαστές" και πάνω στη μαστούρα της στιγμής...), χειροδίκησαν εναντίον του.


Το περιστατικό συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα. Οι τρεις δράστες πλησίασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον χτύπησαν στο κεφάλι και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Το ιατρικό προσωπικό του γηπέδου περιέθαλψε τον Δ. Στρατούλη, ενώ στο ΟΑΚΑ κλήθηκε και η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.



Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως "τώρα θα σε σκοτώσουμε".

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».



Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για το περιστατικό:

Διαψεύδουμε Στρατούλη
«Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που πραγματοποιούσαμε ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια. Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή».



Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά Στρατούλη

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε αποκαλώντας τη Χρυσή Αυγή «σπείρα εγκληματιών», κατέθεσε ο βουλευτής Ηλείας της ΧΑ, Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για ανυπόστατους και παντελώς αναπόδεικτους ισχυρισμούς από την πλευρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Στρατούλης δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το απόγευμα της Κυριακής στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι. Όπως δήλωσε μετέπειτα ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα άτομα που του επιτέθηκαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως «τώρα θα σε σκοτώσουμε».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος ζητά την αποστολή της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή και την άρση της ασυλίας του κ. Στρατούλη από την ολομέλεια του σώματος.
























1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ego pakistano kai filo mou turkalbano theloume fygei xrysi aygi.

meta gamame aneta tis manes toy ellinikou laou gamame paidakia tou.
episis tsipra kai anarxoaristera mas leei tha mas dinoun nipia kai vrefi kai aristeristika kolarakia na skizoume

exo oi nazi tis xrysis aygis apo tin ellada!
i ellada anikei sta islam pakistana kai turkalbana!!!!

Abdullah Chatli

Δημοσίευση σχολίου