Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Την έκαψαν ζωντανή αφού προσπάθησαν να την βιάσουν!


Ομολόγησε την άγρια δολοφονία της κοπέλας 28χρονος

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι μια νέα κοπέλα, 33 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο, όταν δέχθηκε επίθεση από αγνώστους που, αφού τη βίασαν, της έβαλαν φωτιά με βενζίνη και την έκαψαν ζωντανή!

Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών.


Το περιστατικό ήρθε στο φως λίγο μετά τις 05.00 το πρωί, όταν κάτοικος της περιοχής είδε το απανθρακωμένο πτώμα στην πυλωτή της πολυκατοικίας και αμέσως έβαλε τις φωνές. Πολύ γρήγορα κατέβηκαν στο σημείο ένοικοι της πολυκατοικίας αλλά και κάτοικοι της γειτονιάς που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της αστυνομίας για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 33χρονη, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης που ασχολείται με την εμπορία στραγαλιών, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στην οδό 40 Εκκλησιές, πάνω από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της αυτοψίας από τον ιατροδικαστή καθώς και οι έρευνες από την Αστυνομία για να διαπιστωθούν τα αίτια του εγκλήματος και να συλληφθούν οι δράστες.



Πατέρας και αδελφός έσβηναν τις φλόγες, ενώ η κοπέλα καιγόταν

Ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της νεαρής γυναίκας στην Ξάνθη, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας και ο αδελφός της ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή που καιγόταν ήταν η 34χρονη κοπέλα!

Μάλιστα, δεν είχαν καν αντιληφθεί ότι στις φλόγες που είχαν τυλίξει δυο μηχανάκια βρίσκονταν ένα ανθρώπινο σώμα και ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο! Κάποιοι γείτονες διέκριναν την ανθρώπινη σιλουέτα και άρχισαν να φωνάζουν. Μόνο τότε οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας είδαν τα κλειδιά της στην είσοδο της οικοδομής και υποψιάστηκαν τη φρικτή αλήθεια. Κάλεσαν την 34χρονη στο κινητό της, αλλά εκείνη δεν απαντούσε και τότε βεβαιώθηκαν ότι ήταν εκείνη που καιγόταν κάτω από το πατρικό της!

Ο ιατροδικαστής βρήκε σαφείς ενδείξεις βιασμού στη σορό της νεκρής γυναίκας που ήταν γυμνή, όχι όμως και τραύματα από μαχαίρι πράγμα που δείχνει ότι πιθανότατα είχε τις αισθήσεις της όταν ο αδίστακτος δολοφόνος την περιέλουσε με βενζίνη από το σταθμευμένο μηχανάκι και της έβαλε φωτιά. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν περισσότεροι από ένας, καθώς θα ήταν δύσκολο να την κρατά ακίνητη όσο θα άδειαζε τα καύσιμα από το δίκυκλο.

Η εκδοχή ότι ο δολοφόνος είχε χτυπήσει την κοπέλα και την είχε κάνει να χάσει τις αισθήσεις της πριν ξεκινήσει το φρικτό του έργο, αποκτά μεγαλύτερη πιθανότητα από το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης και όλο και κάποιος θα άκουγε τις φωνές ή την πάλη της μαζί του. Ωστόσο, οι μόνοι ήχοι που ξύπνησαν τους γείτονες, ήταν οι κραυγές της άτυχης 34χρονης όταν καιγόταν ζωντανή! Τότε, όμως, ο δράστης είχε ήδη εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί στηρίζουν πολλά στην κατάθεση της φίλης του θύματος, που διασκέδαζαν μαζί και την αποχαιρέτησε δύο στενά πριν από το σπίτι της για να πάει στο δικό της. Στόχος τους είναι να εξακριβώσουν αν κάποιος ή κάποιοι παρενοχλούσαν την 34χρονη κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους ή αν είχαν εντοπίσει κάποιον να τις παρακολουθεί καθώς επέστρεφαν στα σπίτια τους. Η νεκροτομή θα δείξει πιθανότατα το DNA του δολοφόνου, αν ο βιασμός της άτυχης γυναίκας είχε ολοκληρωθεί.


Τι λέει ο ιατροδικαστής για την 34χρονη

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για την άτυχη 34χρονη από την Ξάνθη, από το κ. Παυλίδη, ιατροδικαστή Θράκης, ο οποίος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ανέφερε ότι η κοπέλα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού.

Σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη, ο συνδυασμός των τριών αυτών συμβάντων είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης.

«Αυτό που λένε για μαχαίρια δεν ισχύει. Η κοπέλα είχε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο προήλθε από χτύπημα είτε σε τοίχο, είτε σε τσιμέντο», δήλωσε ο ιατροδικαστής στον Real Fm, προσθέτοντας ότι «είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή».



ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ξετυλίγεται το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Ξάνθη. Οι αρχές πήραν τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα καθώς και σε μία μηχανή έξω από σπίτι της άτυχης Ζωής Δανακλίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτυπώματα ανήκουν σε έναν άνδρα που μένει στην περιοχή και έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις βιασμού και επιθέσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ωστόσο επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, το πρόσωπο του δράστη της δολοφονίας ενδέχεται να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού.


Κρατείται καταδικασμένος βιαστής για την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας ύποπτος, ο οποίος ανακρίνεται για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, κάτοικο της περιοχής, το παρελθόν του οποίου ενισχύει ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος που συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα. Κι αυτό, γιατί είναι σεσημασμένος για υποθέσεις βιασμών και μάλιστα έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για τέτοια αδικήματα!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και από τον 28χρονο ζητήθηκε δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να συγκριθεί με αυτό του δράστη, από το σπέρμα του, που βρέθηκε στη σορό της άτυχης κοπέλας.




Ομολόγησε την άγρια δολοφονία της κοπέλας ο 28χρονος

Ομολόγησε τελικά ο 28χρονος (φωτό αριστερά) που εντόπισαν και κρατούσαν οι αρχές της Ξάνθης ως ύποπτο για την άγρια δολοφονία της 34χρονης κοπέλας. Το έγκλημα έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία και έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Εντός των επομένων ωρών αναμένονται οι ανακοινώσεις της αστυνομίας.

Ο δράστης ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά, αλλά είχε κατηγορηθεί και για βιασμούς, ενώ βρέθηκαν και αποτυπώματά του σε αυτοκίνητο δίπλα στη σορό της κοπέλας. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό έκανε λόγο για πρωτοφανή μανία του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ασφάλεια από το μεσημέρι της Πέμπτης εντόπισε τον δράστη και προέβη στη σύλληψή του όχι μόνο με βάση τα αποτυπώματά του, αλλά και νέα στοιχεία.

Ειδικότερα, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον άντρα κοντά στον τόπο του εγκλήματος, μεθυσμένο λίγο πριν το έγκλημα, ενώ κάμερες κατέγραψαν στο δρόμο πρώτα τις δύο κοπέλες κι αμέσως μετά τον δράστη να τις παρακολουθεί από μικρή απόσταση.

Επιπλέον, ο 28χρονος άνοιξε και λειτουργεί εδώ κι έναν μήνα κατάστημα στη γειτονιά του θύματος όπου και διαμένει. Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν την Πέμπτη αστυνομικοί της ασφάλειας Ξάνθης με επικεφαλής εισαγγελέα, ενώ όλη η πολυκατοικία ήταν περικυκλωμένη από αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η άτυχη κοπέλα υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, και κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι γεγονός που μαρτυρά επώδυνο θάνατο πριν ο δράστης της βάλει φωτιά. Επίσης εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.


Ανακοίνωση αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 34χρονης ημεδαπής που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (27.12.2012), στην πόλη της Ξάνθης.
Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε αρχικά και προσήχθη χθες το βράδυ στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ συνελήφθη στη συνέχεια, καθώς εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.

Ειδικότερα, ο 27χρονος δράστης, πρώτες πρωινές ώρες χθες, προσέγγισε την 34χρονη, η οποία επέστρεφε στην οικία της, ύστερα από νυχτερινή έξοδο και ασκώντας σωματική βία ασέλγησε σε βάρος της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια, την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι της και την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (βενζίνη). Παράλληλα προκάλεσε φωτιά και αφού αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, τράπηκε σε φυγή.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη, μεταξύ άλλων, βρέθηκε το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο που της είχε αφαιρέσει.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις απόπειρας βιασμού και κλοπών.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου