Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ακροαριστερά - φασιστικά νέα +Φωτό


Θύμα επίθεσης παρακρατικών αναρχοφασιστών έπεσε ένας άνδρας ηλικίας 40 με 45 ετών, κατά τη διάρκεια της πορείας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Το θύμα κρατούσε απλώς μια ελληνική σημαία, με αποτέλεσμα οι ακροαριστεροί δολοφόνοι να...
τον περάσουν για Χρυσαυγίτη και να τον... ξυλοκοπήσουν. Οι εγκληματίες εξαφανίστηκαν, ενώ οι περαστικοί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο κλεφτοπόλεμος στα στενά των Εξαρχείων, ενώ πυρομανείς ακροαριστεροί έχουν βάλει φωτιές σε κάδους.

Νωρίτερα, είχε επικρατήσει ένταση στα Προπύλαια όπου υπήρξε ανταλαγή μολότοφ και χημικών μεταξύ ακροαριστερών και ΜΑΤ.









Αγέλη ακροαριστερών αναρχοτραμπούκων επιτέθηκε σε πολίτες στη Θεσσαλονίκη

«Είναι η δεύτερη φορά που δεχόμαστε επίθεση από ομάδα αναρχοαυτόνομων» δήλωσε στο thestival.gr ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, για την επίθεση που δέχτηκε στην πορεία το μπλοκ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες, τις οποιες οι έμπειροι σε τρομοκρατικές επιθέσεις ακροαριστεροί άρπαξαν και έκαψαν με το γνωστό μίσος. Τέσσερα άτομα από το γκρουπ των ΑΝ.ΕΛΛ. πήραν το δρόμο για το νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, δαρμένοι από τους φασίστες. Στον έναν από τους δαρμένους τοποθετήθηκαν ράμματα, αφού οι φασίστες του έσκισαν το κεφάλι με γρονθοκοπήματα.
Ο κ. Τοσουνίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά μαζί με δύο ακόμη στελέχη του κόμματος.

  

 

Ακροαριστεροί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ & της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιτέθηκαν με λοστό σε εικονολήπτη

Θύμα επίθεσης έπεσε πριν από λίγη ώρα εικονολήπτης, στη Θεσσαλονίκη. Ακροαριστεροί εγκληματίες του επιτέθηκαν με λοστούς σπάζοντας παράλληλα και όχημα της ΕΤ3. Τα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.





Ακροαριστερό μίσος κατά επιχείρησης με εκκλησιαστικά είδη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης



Βρωμίζουν ότι βρουν οι άπλυτοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Για ακόμη μία φορά το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου έγινε στόχος ακροαριστερών




Ακροαριστεροί φασίστες χτύπησαν με κοντάρια τον πρόεδρο των φοιτητών του ΤΕΙ Θεσαλονίκης

Ο Χρυσόστομος Τσατσούλης, πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι του επιτέθηκαν «άγνωστοι» και άρχισαν να τον χτυπάνε με κοντάρια.

Μάλιστα, προσπάθησε να τους ξεφύγει τρέχοντας μέσα σε στενά, ωστόσο αυτοί τον κυνήγησαν και τον πρόλαβαν με αποτέλεσμα να υποστεί ξυλοδαρμό.





Προσαγωγές αναρχοβανδάλων και ένταση στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε προσαγωγές υπόπτων προχωρά αυτή την ώρα η αστυνομία στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, προκειμένου να εντοπίσει τους ακροαριστερούς που προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων, γεγονός που προκαλεί εντάσεις μεταξύ των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και των διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης.






Στυγνή σοβιετοφασιστική τρομοκρατία από την ΕΣΗΕΑ
 
"Στα έσχατα όρια ανυποληψίας έφτασαν τα φερέφωνα του κ. Τσίπρα στη συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων, απειλώντας, τηλεφωνικά, με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν το νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη.
Σε μια περίοδο σοβαρών προβλημάτων και μεγάλων προκλήσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι έχουν μια συνδικαλιστική ηγεσία που ενδιαφέρεται μόνο για τη μελλοντική της θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι, ο κ. Τσίπρας αρνείται να παραπέμψει τις επικίνδυνες συνιστώσες του, αλλά τα φερέφωνά του σπεύδουν να παραπέμψουν όσους κάνουν το καθήκον τους".





Θρασύδειλοι ακροαριστεροί δολοφόνοι στην Πάτρα επιτέθηκαν ύπουλα με καδρόνια

Αγέλη παρανοϊκών ακροαριστερών επιτέθηκε νωρίτερα σε τρεις αστυνομικούς, λίγα μέτρα από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας απ' όπου ξεκίνησε η πορεία για τη σημερινή απεργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις μοτοσικλετιστές περίμεναν στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου όταν είδαν να τους αιφνιδιάζουν οι αναρχοναζί, οι οποίοι άρχισαν να τους χτυπούν με καδρόνια ρίχνοντας τις μηχανές κάτω.
Οι επιτιθέμενοι απομακρύνθηκαν ενώ στο σημείο έσπευσαν και άλλοι ένστολοι για βοήθεια.




Οι ακροαριστεροί τρομοκράτες της Κοζάνης ετοίμαζαν βόμβα που θα ενεργοποιούσαν μέσω κινητού

Ο εντοπισμός της γιάφκας στα Τουρκοβούνια έδωσε νέα στοιχεία στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τον τρόπο δράσης των ληστών της Κοζάνης, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν προσπαθούσαν ή είχαν καταφέρει να κατασκευάσουν βόμβα, η οποία θα είχε τη δυνατότητα να ενεργοποιηθεί μέσω κινητού.
Οι λίστες με τα ονοματεπώνυμα πολιτών που είχαν κρυμμένες οι ληστές της Κοζάνης στη γιάφκα και εντόπισαν οι αστυνομικοί ήταν χωρισμένες σε κατηγορίες. Σε αυτές με τα ασφαλή ονόματα και σε αυτές με τα λιγότερα ασφαλή. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν τις λίστες προκειμένου να φτιάχνουν πλαστά δελτία ταυτότητας και να τα χρησιμοποιούν στην ενοικίαση σπιτιών.

Γιατί έκαναν διαχωρισμό στα ονοματεπώνυμα
Συγκεκριμένα τα ασφαλή ονόματα, όπως αναφέρουν οι νεαροί συλληφθέντες στις χειρόγραφες σημειώσεις τους, είναι όσα δεν έχουν εμπλακεί σε κάποια παράνομη πράξη και δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Με αυτά τα στοιχεία οι δράστες αποκτούσαν καλής ποιότητας πλαστές ταυτότητες και μπορούσαν να κινηθούν χωρίς να στρέψουν τα βλέμματα και τις υποψίες των αστυνομικών πάνω τους.
Τα λιγότερο ασφαλή ονόματα, όπως λένε στην αντιτρομοκρατική, οι νεαροί τα είχαν ως στοιχεία γενικής χρήσης.

Ανησυχία για τις χειρόγραφες σημειώσεις συνδεσμολογίας βομβών
Ανησυχητικό πάντως θεωρείται το στοιχείο ότι οι νεαροί είχαν σχέδια για συνδεσμολογία εκρηκτικών μηχανισμών, οι οποίοι μάλιστα θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν μέσω κινητού τηλεφώνου, αφού ακόμα δεν είναι γνωστό αν οι δράστες είχαν κατασκευάσει μία τέτοια βόμβα και οι ελεύθεροι συνεργάτες τους τη χρησιμοποιήσουν σε κάποιο μελλοντικό χτύπημα.
Παράλληλα προσπίπτει πως οι ληστές της Κοζάνης σχετίζονται με τους τελευταίους έγκλειστους που κατηγορούνται για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, όπως φαίνεται από τις χειρόγραφες σημειώσεις που εντοπίστηκαν στη γιάφκα στα Τουρκοβούνια.

Τα πέντε usb και οι κωδικοποιημένες ονομασίες
Στο διαμέρισμα βρέθηκαν πέντε στικάκια usb, τα οποία βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και εξετάζονται ώστε να μπορέσουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής να αντλήσουν και νέα στοιχεία για τους δράστες.
Επιπλέον στις ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι στα Τουρκοβούνια υπάρχουν κωδικοποιημένες φράσεις, τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι δράστες στις κρυπτογραφημένες επικοινωνίες-συνεννοήσεις που είχαν μεταξύ τους.

Ο επικεφαλής της ΔΑΕΕΒ στις έρευνες
Η αντίδραση της αντιτρομοκρατικής στον εντοπισμό και την εξάρθρωση της συμμορίας των ληστών της Κοζάνης ήταν άμεση και πρόκειται για μία σημαντικότατη επιτυχία στην προσπάθεια να συλληφθούν τα ελεύθερα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά και οι ομάδες – παρακλάδια που σχετίζονται με αυτήν. Μάλιστα ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Ταξίαρχός Αλκης Τζωίτης συντονίζει τις έρευνες και παράλληλα συμμετέχει και ο ίδιος προσωπικά.






Ακροαριστεροί - παιδιά κομματόσκυλων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ καταζητούνται για τρομοκρατία

Στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής μπήκαν και... επίσημα από χθες ακόμα δύο νεαρά άτομα! Πρόκειται για τον 23χρονο Φοίβο Χαρίση - Πούλο και τον 22χρονο Ανάργυρο Ντάλιο, εις βάρος των οποίων εκδόθηκαν από τον ειδικό ανακριτή εντάλματα σύλληψης για «ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» καθώς και «απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012, εις βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους». Το πρωί της Δευτέρας κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής έκαναν έφοδο στα πατρικά σπίτια των δύο καταζητουμένων στα Γλυκά Νερά και στους Αμπελοκήπους αντίστοιχα.

Αυτά είναι όσα επίσημα ανακοινώθηκαν χθες, καθώς οι διαρροές της Αντιτρομοκρατικής είναι λίγο πιο... συγκεκριμένες. Αφενός το αόριστο «ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» γίνεται συγκεκριμένο και έχει να κάνει με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι οι δύο νεαροί φοιτητές (ο Χαρίσης - Πούλος στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και ο Ντάλιος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) είχαν περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση και πρόσφατα ανέλαβαν πιο ενεργό ρόλο. Και για τους δύο λένε ότι εντάχθηκαν στον Ακροαριστερό χώρο τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και οι δύο είχαν προσαχθεί μετά τη ληστεία στο Φιλώτα αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι, καθώς τότε δεν υπήρχαν ακόμα εις βάρος τους στοιχεία. Αφετέρου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες διαρροές, στοιχεία εις βάρος τους μπορεί μέχρι στιγμής να υπάρχουν μόνο για τη ληστεία στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, ωστόσο, στην Αντιτρομοκρατική εκτιμούν ότι οι δύο συμμετείχαν στη διπλή ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης.

Ο 23χρονος Φοίβος Χαρίσης - Πούλος είναι γιος του γνωστού ΣΥΡΙΖΑίου συνδικαλιστή και πρώην αντιπροέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιώργου Χαρίση, ο οποίος μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2012 είχε χτυπηθεί σοβαρά στο κεφάλι από άνδρες των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της μεγάλης γενικής απεργίας. Σήμερα ο κ. Χαρίσης συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων. Η μητέρα του Ουρανία Πούλου, είναι στενή συνεργάτιδα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη και εργάζεται στη Βουλή έχοντας αποσπαστεί εκεί από τον ΟΤΕ το 2010 με διαδικασίες που είχαν χαρακτηριστεί... διαβλητές! Επιπλέον ο πατέρας του Ανάργυρου Ντάλιου ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού με θητεία σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας και η μητέρα του δασκάλα σε δημόσια σχολεία.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου