Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ζητά να λογοκριθεί η αφίσα του Πανούση



Απίστευτο κι όμως αληθινό: Οι παντοδύναμοι Εβραίοι του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος" καταγγέλλουν τον αναρχοαριστερό γελωτοποιό Τζίμη Πανούση για την διαφημιστική του αφίσσα που έχει κολληθεί σε πολλές κολώνες της Αθήνας και δείχνει το Αστέρι του Δαβίδ σε συνδυασμό με την σβάστικα του Χίτλερ!

Να δούμε, τώρα, αν οι ευαίσθητοι Αριστεροί που μιλούσαν για Ελευθερία του Λόγου στο θέμα του Θεάτρου Χυτήριο, θα βγούν και θα υποστηρίξουν τον Ανθέλληνα Πανούση, ή αν θα ταχθούν και πάλι με το μέρος των πατρώνων τους των Εβραίων...


Αντιγράφουμε από την επίσημη Ιστοσελίδα του ΚΙΣΕ, όπου φαίνεται ότι οι Εβραίοι αποτάθηκαν προς τον  Γ.Γ. Θρησκευμάτων Γ. Καλατζή για να κάνει "νταντά" τον Πανούση!...




ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ / ANTISEMITIC POSTER IN THE STREETS OF ATHENS

Αφίσα με έντονα αντισημιτικό περιεχόμενο έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία κεντρικών δρόμων της Αθήνας. Στην αφίσα, η οποία διαφημίζει μουσική παράσταση, αποτυπώνεται το Αστέρι του Δαυίδ –σύμβολο της εβραϊκής θρησκείας- περιπλεγμένο με τον αγκυλωτό σταυρό –σύμβολο του Ναζισμού.

Το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε με επιστολές του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη και τον γ.γ. Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζή, ζητώντας τις κατά την κρίση τους ενέργειες για το θέμα της επαίσχυντης αφίσας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του ΚΙΣΕ: «Η απεικόνιση επί της εν λόγω αφίσας προσβάλει βάναυσα τόσο την ίδια τη θρησκεία μας όσο και τη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων αδελφών μας θυμάτων του Ολοκαυτώματος».

Παράλληλα το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε και στους κυριότερους Δήμους όπου η εν λόγω αφίσα έχει αναρτηθεί, και συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων, Ψυχικού, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Π. Φαλήρου και Αλίμου, ζητώντας την απομάκρυνσή της από τις οδούς των Δήμων αυτών. Ήδη η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων είναι θετική.

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
elnewsgr.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: To makeleio.gr συμπαρίσταται σώμα και ψυχή τε στον αγωνιστή Τζίμη Πανούση και αποδοκιμάζουμε αναφανδόν ως απαράδεκτη την ανακοίνωση των Εβραίων που δεν έχουν ίχνος χιούμορ. Ο Σημίτης να την έγραφε την ανακοίνωση θα την έγραφε καλύτερα. 'Αντε Οβριοί, μας τα κάνατε τσουρέκια. Θα μπορούσαμε κι εμείς να σας κατηγορήσουμε ως απόγονους του Γ'Ράιχ με τόσο κόσμο που έχουν σκοτώσει οι πύραυλοί σας.

Μην προκαλείτε την κοινή γνώμη Εβραιοσιωνιστές γιατί θα αρχίσουμε τα αφιερώματα και δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου