Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ρε μαλάκες ~ Τι σκατά περιμένετε;


Φυσικά δεν θα απολυθεί για άλλη μια φορά ΚΑΝΕΝΑΣ, γιατί ΔΕΝ τους πληρώνουνε από την τσέπη τους, αλλά ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ με τα χαράτσια, τους φόρους και τον δανεισμό για να συντηρήσουνε το ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ. 
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

«Μαϊμού» προϊστάμενοι υπέγραφαν άδειες στο Υπ. Τουρισμού 
 
Το 63% άγγιξε το ποσοστό των υπαλλήλων στο υπουργείο Τουρισμού που απουσίαζαν από τη θέση τους (και) την Τρίτη του Πάσχα, όπως προέκυψε από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στο υπουργείο. Ενώ και από αυτούς που υποτίθεται "βρίσκονταν" στην εργασία δεν ήταν λίγοι αυτοί που "τριγύριζαν".


Συγκεκριμένα, εργάστηκαν 99 άτομα στο υπουργείο Τουρισμού και απουσίασαν - δικαιολογημένα ή όχι - 115 εργαζόμενοι.

Σε μία διεύθυνση το ποσοστό απουσίας έφτασε το 63%.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», ο έλεγχος αποκάλυψε ότι κάποιοι υπάλληλοι έχρισαν τους εαυτούς τους προϊσταμένους και υπέγραφαν άδειες συναδέλφων τους.

Όπως προέκυψε από τους ελέγχους υπήρχαν αιτήσεις άδειας που συμπληρώθηκαν μετά από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, ενώ υπήρξαν περιπτώσεις που υπάλληλοι «χτύπησαν» την κάρτα συναδέλφων τους οι οποίοι δεν βρέθηκαν στο γραφείο τους.

Μάλιστσα, το πόρισμα του ελέγχου διαπιστώνει ότι υπήρξε και αδικαιολόγητα μεγάλος χρόνος καθυστέρησης από την ώρα που ζητήθηκαν (10.50) τα δελτία των απόντων και κωλυόμενων έως την ώρα που παραδόθηκαν (12.55) στο γραφείο του γενικού γραμματέα.



AMEΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου