Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Φωτογραφία του παρανοϊκού ρατσιστή δολοφόνου


 
Λιντσάρισαν τον ρατσιστή Αλβανό δολοφόνο των ηλικιωμένων Ελλήνων.


Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων επιτέθηκαν στον Αλβανό δολοφόνο κατά την είσοδό του στο δικαστικό Μέγαρο - Σοκάρει η ομολογία του...


Στη θέα του Αλβανού δολοφόνου ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο δικαστικό μέγαρο ξέσπασε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά και οι συγγενείς των δύο θυμάτων ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό και επιτέθηκαν στον  30χρονο που ομολόγησε τις δολοφονίες που διέπραξε.

Τους σκότωσε και έφυγε με το αυτοκίνητο τους

Ο 30χρονος είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα περίπου στις 06.00 το πρωί, σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου, στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Οι δύο ηλικιωμένοι δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, πιθανόν από κοντάκι όπλου, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους.

Οι άτυχοι ηλικιωμένοι, αν και είχαν φροντίσει να θωρακίσουν το σπίτι τους με κάγκελα στα παράθυρα, δεν είχαν ασφαλίσει την πόρτα της εισόδου, από την οποία μπήκε ο άγνωστος δράστης. Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου (11-05-2013). Όπως όλα δείχνουν, ο κακοποιός μπήκε στο σπίτι, τους σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου του ζευγαριού.













Πρώτο Θέμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου