Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Vodafone Smart Coupons ~ Εκτυπώστε τα δωρεάν & γλυτώστε χρήματα


Η ειδική επιστημονική τσιγκουνο-ομάδα "Krasoskroutz", που συνεργάζεται με το παρόν blog (...), αναζητά προσφορές, τις δοκιμάζει και προτείνει λύσεις για φθηνότερες αγορές σε επώνυμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.
 
Έχει αρκετό καιρό που με ήρθε το πρώτο sms στον αριθμό vodafone που χρησιμοποιώ στο κινητό και αφορούσε εκτύπωση δωρεάν δωροεπιταγής & κουπονιών σε προϊόντα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Έκτοτε ήρθαν ακόμη 2-3 και πήγα από ένα κατάστημα vodafone για να δω περί τείνος πρόκειται, -αν είναι spam - απάτη κλπ. Τελικά είναι κάτι που συμφέρει και είναι και δωρεάν, χωρίς υποχρέωση ουδεμίας αγοράς από το κατάστημα vodafone. Το καλύτερο είναι η κούτρα δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα καρφούρ.:






Πώς έχει η όλη διαδικασία:
  • Σας αποστέλουν στο κινητό sms, που γράφει "επισκεφθείτε ένα κατάστημα vodafone για να εκτυπώσετε δωρεάν κουπόνια" -Skip - Svelto - Axe - γάλα - γιαούρτι Δέλτα - χυμοί Αμίτα κλπ.
  • Στο sms υπάρχει κι ένας κωδικός τον οποίο θα έχεις μαζί και θα τον πληκτρολογήσεις στο ειδικό για αυτήν την περίπτωση μηχάνημα που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα vodafone.
  • Μέσα από την οθόνη επιλέγεις αυτά που θέλεις να εκτυπώσεις (ή όλα).
  • Εγώ εκτύπωσα π.χ. για άρωμα Axe & στοματικό διάλυμα Listerine (βλέπε φωτό παραπάνω).
  • Τα κουπόνια μπορούν να αξιοποιηθούν σε συγκεκριμένα super markets & δεν μπορούν να συνδιαστούν με άλλες προσφορές. Αναγράφονται σε κάθε κουπόνι οι πληροφορίες για τα συμβεβλημένα s/m & η ημερομηνία λήξης του κουπονιού.
  • Το καλύτερο από όλα είναι η δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα καρφούρ (προϋποθέτει αγορές προϊόντων της επιλογής σας & συνολικής αξίας 20 ευρώ τουλάχιστον). -Ουσιαστικά έκπτωση 25%. 
  • Η όλη προσφορά ισχύει προς το παρόν για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός απροόπτου θα γίνουν ανάλογες προωθητικές ενέργειες και στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Από το Facebook της Vodafone

Με τα Vodafone Smart Coupons το κινητό σου πληρώνει το supermarket! Απλά επισκέψου ένα κατάστημα Vodafone με τον κωδικό που θα λάβεις με SMS, τύπωσε κουπόνια στο ειδικό stand και χρησιμοποίησέ τα για αγορές αγαπημένων σου προϊόντων σε γνωστές αλυσίδες supermarket στην περιοχή της Θεσσαλονίκης!





Φυσικά δεν ξεχνούμε & τα υπόλοιπα κούτρα εκπτωτικά κουπόνια.


Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει προσφορά 1,98 ευρώ για τα σαμπουάν pantene 400 ml στα s/m Bazaar. -Με το κουπόνι από τις "Επιθυμίες", η τελική τιμή θα είναι 48 λεπτά!

Μέχρι το Σάββατο υπάρχει προσφορά 1,69 ευρώ στα υπερσυμπυκνωμένα μαλακτικά Lenor 750 ml στα s/m Discount Markt.
-Με το κουπόνι από τις "Επιθυμίες", η τελική τιμή θα είναι 69 λεπτά!



Κατεβάστε τα φυλλάδια των s/m που είναι σε ισχύ αυτές τις ημέρες, καθώς και αυτό για τα Discount Markt που δεν έχει ανέβει ακόμη στην επίσημη ιστοσελίδα.

Κατεβάστε τα από ΕΔΩ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου