Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε δολοφονική φασιστική επίθεση στην Πάτρα



Εξιχνιάστηκε η απρόκλητη και βίαιη επίθεση σε βάρος δυο Ελλήνων στην Πάτρα, την 18-9-201.

Συνελήφθη για την υπόθεση αυτή, ένας 29χρονος ελληνόφωνος ακροαριστερός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος


Συνελήφθη την 19-9-2013 το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ελληνόφωνος ακροαριστερός 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε...
δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε διάπραξη ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ειδικότερα, το βράδυ της 18-9-2013, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος, στην Πάτρα, ο δράστης μαζί με άλλα δεκαπέντε περίπου άτομα, του ακροαριστερού - αναρχικού – φιλοεξουσιαστικού χώρου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ξύλινα ρόπαλα επιτέθηκαν σε δυο διερχόμενους ημεδαπούς, ηλικίας 55 και 46 ετών, χτυπώντας τους στο κεφάλι και το στήθος.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 55χρονος έχασε τις αισθήσεις του και οι δράστες του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι, που φορούσε στη μέση του, το οποίο περιείχε το πορτοφόλι του με 250 ευρώ, προσωπικά του έγγραφα και δυο κινητά τηλέφωνα. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ένας από τους δράστες της επίθεσης είναι ο 29χρονος, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στην Πάτρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα από τα δυο κινητά τηλέφωνα, που είχαν αφαιρέσει από τον 55χρονο κατά την επίθεση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, παραπέμφθηκε ενώπιον του κ. Γ΄ Ανακριτή Πατρών, όπου μετά την απολογία του σήμερα το πρωί, κρίθηκε προφυλακιστέος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου