Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πιάσανε τον δολοφόνο ρατσιστή του νεωκόρου


Συνελήφθη στα Κ. Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 27χρονος ραστιστής λαθρομετανάστης, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν: 

Α) Ένταλμα Σύλληψης 4ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πράξη που διαπράχθηκε την 9-11-2011 εντός του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο δράστης είχε εισέλθει, μαζί με ομοεθνή συνεργό του,...
στον Ιερό Ναό με σκοπό την κλοπή, όπου συνάντησαν τον 66χρονο ημεδαπό νεωκόρο τον οποίο και δολοφόνησαν με ρατσιστικό μίσος, χτυπώντας τον στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο που έφεραν.

Β) Ένταλμα Σύλληψης 5ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, από Ιερούς Ναούς στη Βόρεια Ελλάδα. 

Για τα παραπάνω αδικήματα είχε σχηματισθεί δικογραφία, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

Ο 27χρονος αλλοδαπός κατά τη σύλληψή του επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας, πλαστή άδεια κυκλοφορίας Ρουμανικών Αρχών και επιπλέον στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων για την είσοδο και παραμονή στη χώρα μας. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου