Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σοβαρή επίθεση ακροαριστερών εναντίον του Πάνου Καμμένου - Αιμόφυρτος ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΕΛ +Βίντεο



Λιντσάρισμα ;)

Ακόμη μία δολοφονική επίθεση από ακροαριστερούς στην Αμφιάλη. Θύμα ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που πήγε για ψηφαλάκια και εισέπραξε μπουνιές. -Επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους

Κουτσούμπας του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται επίσης στην περιοχή για μάζεμα ψήφων.

- Μολότοφ έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου
- Άγριο ξύλο στον Πάνο Κάμμενο, στη συγκέντρωση ακροαριστερών στο Κερατσίνι
 - Ομάδα φασιστών τού επιτέθηκε και έσπασε το αυτοκίνητό του


-Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι διαδηλωτές, άρχισαν να του φωνάζουν “φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλάκες” και μέρος του πλήθους κινήθηκε προς την πλευρά του. Κάποιοι εξ αυτών του έριξαν κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του άνοίξουν τη μύτη.

Έπεσαν να τον προστατέψουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, αλλά δέχτηκαν χτυπήματα διαδηλωτών. Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε άλλο ένα μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία φυγαδεύτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Οι άλλοι άνδρες της προσωπικής του φρουράς έφυγαν με το αυτοκίνητο, στο οποίο νωρίτερα οι διαδηλωτές πετούσαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να του σπάσουν το τζάμι.

 Μάλιστα, προπηλακίστηκε ιταλός φωτορεπόρτερ, από τον οποίον ζητήθηκε να κλείσει την κάμερά του αλλά και να σβήσει το περιστατικό με τον κ. Καμμένο, εάν το είχε καταγράψει.






Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της φυγάδευσής του









































Επεισόδια και στους δρόμους της Νίκαιας και στην Πέτρου Ράλλη















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου