Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

OMG! ~ Η αστυνομικός Αγγελική που υποτίθεται ότι συνέλαβε τον δολοφόνο του Φύσσα, ραγίζει καρδιές +Pics

 
Μια 24χρονη κούκλα που γεννήθηκε το 1989 στην Νίκαια, στην γειτονιά του Παύλου Φύσσα, ήταν εκείνη που πέρασε τις χειροπέδες στον Ρουπακιά.

Η Αγγελική, είναι ένα μοντέρνο κι όμορφο νέο κορίτσι, σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Η αμαζόνα της Ομάδας ΔΙΑΣ όμως δεν φαίνεται να ζει σαν τις κοπέλες της γενιάς της, αφού επέλεξε την ακραία δράση που ανεβάζει καθημερινά την αδρεναλίνη της στα ύψη.

Τις ώρες που άλλες γυναίκες κάνουν shopping στα μαγαζιά, δουλεύουν σε γκισέ επιχειρήσεων ή μεγαλώνουν μωρά στα σπίτια τους, η Αγγελική βρίσκεται πάνω σε μια μηχανή και αλωνίζει... το «Μπρούκλιν» της Αθήνας.

Ζει «στο κόκκινο», περπατά στην καρδιά του εγκλήματος και δεν φοβάται. Νίκαια, Κερατσίνι, Πέραμα, Πειραιάς κι όλες οι φτωχογειτονιές της Δυτικής Αθήνας σαρώνονται καθημερινά από τις μηχανές της ΔΙΑΣ, και στο τιμόνι είναι η Αγγελική, η Μαρία, η Ελένη και πολλές ακόμη τολμηρές γυναίκες από τις περίπου 100 που έχει το Σώμα.

Μια από αυτές τις συνηθισμένες αλλά πολύ επικίνδυνες βραδινές περιπολίες θα ήταν για την Αγγελική η νύχτα της περασμένης Τρίτης, εάν δεν σημαδευόταν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ποιος να το φανταζόταν ότι ένα κορίτσι 24 Μαΐων που υπηρετεί την «καταστολή» κι ένας 34χρονος ράπερ, που στηλιτεύει στα τραγούδια του αυτό ακριβώς που υπηρετεί η ηρωίδα-αστυνομικός, θα συναντιούνταν σε ένα τόσο μοιραίο ραντεβού...







ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΡΟΥ ΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ! ΜΟΥΦΑ ΗΤΑΝ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ! ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΙΣ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΥΑ.... ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ!


Η φωτό που είχα αναρτήσει μέρες πριν....

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΘΕΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ... ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ!!!!ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ! ΚΛΙΚ


ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ 24ΧΡΟΝΗ ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ!  ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ!

 Μία "δημοσιογράφος" Βίβιαν Μπενέκου από τα πολλά Άρλεκιν, φαντάστηκε και έγραψε μία μαλακία και αυτή η μαλακία έγινε πρωτοσέλιδο παντού!!!!!

 Αυτή είναι η αξιοπιστία της κωλοφυλλάδας ΕΘΝΟΣ που δημοσιεύει καθημερινά νέες τάχα αποκαλύψεις για την Χρυσή Αυγή μετά από τάχα μαρτυρίες πρώην μελών της ΧΑ!!!!!


UPDATE:

ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ...;;; ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...;;; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η "ΑΓΓΕΛΙΚΗ" ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ...!!!

 "Δύο συνάδελφοι τον ακινητοποίησαν μετά από λίγα μέτρα. Δεν πρόβαλε αντίσταση, είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και ετοιμαζόταν να μπει".


Καμία αστυνομικός δεν τον ακινητοποίησε τον Ρουπακιά ούτε του πέρασε χειροπέδες ούτε τον συνέλαβε όπως λέει η μούφα του Έθνους. Επιβεβαιώνεται η χθεσινή κατάθεση του αστυνομικού ο οποίος και τον συνέλαβε ο ίδιος όπως είπε χθες και επιβεβαιώνει με την κατάθεση της και μία αστυνομικός σήμερα η οποία όμως δεν είναι ούτε γαλανομάτα ούτε την λένε Αγγελική.....  Παρόλα αυτά οι γελοίοι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να κοτσάρουν την γνωστή μούφα φωτό της "Αγγελικής" στην κατάθεση της αστυνομικού.... Μιλάμε δεν είναι απλά αισχροί διαστρεβλωτές των γεγονότων και επαγγελματίες παραποιητές της αλήθειας, είναι κυρίως ηλίθιοι με αποδείξεις...


Όταν είδα λοιπόν για πρώτη φορά στο πουστοΈθνος την είδηση πως τάχα ο Ρουπακιάς συνελήφθη από μία "ηρωική" γυναίκα με γαλανά μάτια που τη λένε και "Αγγελική" (από το αγγελικό της πρόσωπο) και που γεννήθηκε και μένει τάχα στην γειτονιά του Φύσσα, κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για Μούφα τύπου Ηλένιας... Τους ξέρω καλά τους δημοσιογραφοκάφρους της διεφθαρμένης Μεταπολίτευσης. Η βρωμιά τους γίνεται αντιληπτή από χιλιόμετρα μακριά, τουλάχιστον από μένα... Διαβάστε λοιπόν τι είχα γράψει από την πρώτη στιγμή και μέρες πριν, ΕΔΩ


"Η ΜΟΥΦΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ"....

ΝΕΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΗΛΕΝΙΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ... Και είναι και ρατσιστές. Ποτέ δεν ηρωοποιούν και κάνα μπάζο.... Πάλι από κάνα ιταλικό κοσμικό περιοδικό τη βρήκαν την νέα "ηρωίδα"....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου