Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Νέα ισλαμοφασιστική επίθεση στη Ρωσία με 15 νεκρούς +vid


Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από ακόμη μία δολοφονική επίθεση με βόμβα κατά αθώων πολιτών σε τρόλεϊ στη ρωσική πόλη Βόλγκογκραντ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ το οποίο επικαλείται πηγές της αστυνομίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε μία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ από ισλαμοφασίστρια καμικάζι, η οποία στοίχισε τη ζωή σε...
16 ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν την Κυριακή όταν μια γυναίκα ανατινάχθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ (νοτιοδυτική Ρωσία), κοντά στην ασταθή περιοχή του ρωσικού Καυκάσου, αναβιώνοντας τους φόβους για την ασφάλεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι.

«Ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη γύρω στις 13:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Ελλάδας) κοντά στην είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού στο Βόλγκογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ). Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πυροδοτήθηκε από μια γυναίκα-καμικάζι», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ρωσική επιτροπή έρευνας, ανακοινώνοντας την έναρξη έρευνας για «τρομοκρατική ενέργεια».







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου