Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πάρτε μέρος σε δημοσκοπήσεις στο ίντερνετ & κερδίστε δωροεπιταγές


Είχα γράψει πριν αρκετό καιρό για τις δωροεπιταγές των 10 ευρώ που μπορείς να κερδίσεις, συμμετέχοντας σε δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο.

Πλέον ανακάλυψα ότι υπάρχει μία ακόμη παρόμοια ιστοσελίδα, στην οποία κερδίζεις πιο εύκολα, ενώ σου στέλνει πολύ γρήγορα και το δωράκι σου:


Συνολικά συμμετείχα σε 9 δημοσκοπήσεις, ενώ για να φτάσω το ποσό για να μου στείλουν τη δωροεπιταγή, χρειάστηκε ένας χρόνος.

Οι δημοσκοπήσεις είναι πιο απλές από αυτές που έρχονται από toluna, ενώ η δωροεπιταγή που τη ζήτησα στις, μου ήρθε 29 Νοεμβρίου από Αγγλία.


Πρόκειται για την ιστοσελίδα  http://www.polytimesgnomes.gr

Οι Πολύτιμες Γνώμες είναι μια υπηρεσία που σας πληρώνει για τις απόψεις που εκφράζετε για διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι απόψεις σας είναι σημαντικές για τις εταιρείες οι οποίες θέλουν να καταλάβουν αυτό που σκέφτονται οι πελάτες τους και είναι έτοιμες να σας ανταμείψουν για το χρόνο που θα καταναλώσετε.

Η ομάδα Πολύτιμες Γνώμες απαρτίζεται από επαγγελματίες, ανθρώπους που
ειδικεύονται σε ερευνητικές εργασίες και είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε ανώτερης ποιότητας δημοσκοπήσεις  και θα αμείβεστε για  το χρόνο και τις απόψεις σας χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.  

Επίσης, αυτό εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε απορία και να έχετε, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας απαντήσουμε εγκαίρως.

Ως μέλος του πάνελ Πολύτιμες Γνώμες θα προσκαλείσθε να παίρνετε μέρος σε διάφορες δημοσκοπήσεις που να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα σας. Για κάθε επιτυχώς συμπληρωμένη δημοσκόπηση θα λαμβάνετε αμοιβή, συνήθως μεταξύ 0.75 € και 7.00 €, τα οποία θα προστίθενται στο προσωπικό σας Πολύτιμες Γνώμες λογαριασμό μέσα σε 28 ημέρες.


Πως λειτουργεί όλο αυτό;
3 εύκολα βήματα:
  • Βήμα 1: Καταχωρήστε τα στοιχεία σας.
    Συμπληρώστε μερικές λεπτομέρειες περί του εαυτού σας για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε δημοσκοπήσεις.
  • Βήμα 2: Ολοκληρώστε τη δημοσκόπηση.
    Απλά συμπληρώστε τη δημοσκόπηση και υποβάλλετε της απαντήσεις σας.
  • Βήμα 3: Επιλέξτε την αμοιβή σας.
    Μόλις ο λογαριασμός σας φτάσει τα 10.00 € θα μπορείτε να εξαργυρώσετε την αμοιβή της επιλογής σας.




Η λίστα με τα καταστήματα που δέχονται τις επιταγές είναι εδώ:


Τα Ticket Compliments είναι οι μοναδικές multibranded διατακτικές δώρου (δωροεπιταγές) στην Ελλάδα, με περισσότερα από 2.000 συμβεβλημένα καταστήματα πανελλαδικώς




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου