Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ανέκδοτα ~ πικάντικα Νο18


- Ρε, είσαι ανώμαλος πρωινιάτικα;
- Όχι, όλες τις ώρες είμαι...

 ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Μωρό μου από πότε έχουμε να κάνουμε σεξ;
- Eγώ ή εσύ;

 ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Καλά μωρή, δίαφανο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, κοντή φούστα χωρίς βρακί, ζαρτιέρες να φαίνονται, τί ντύσιμο είν'αυτό;

Το καρναβάλι της Χρυσής Αυγής, θα μας βγει πολύ πικρό


«Η δημοκρατία δεν συμπεριφέρεται ως λόχος ορεινών καταδρομών που επιτίθεται διά του αιφνιδιασμού. Έχει κανόνες, που πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους»,
(από ένα σφοδρό πολέμιο της Χρυσής Αυγής).

Η πολυήμερη παράσταση της χρυσής αυγής, που έδωσαν και δίνουν τα μεγάλα κανάλια, (αν είναι σωστοί θα πρέπει να της δώσουν και κάποια ποσοστά από τα κέρδη της τηλεθέασης με την παράσταση του σιδηροδέσμιου Μιχαλολιάκου και των άλλων που την δείχνουν από το πρωί μέχρι το βραδύ ), τα οποία ωρύονται μετατρέποντας την δημοσιογραφία σε ανωτάτη δικαστική και πολιτική εξουσία και παράλληλα...

'Εχασαν σπίτια, μένουν στις βιοτεχνίες


Εικόνες που σοκάρουν αντικρίζει κανείς σε εργοστάσια και βιοτεχνίες της Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου κάποτε οι μηχανές παραγωγής δούλευαν στο φουλ επικρατεί βουβαμάρα και στα τεράστια πάρκινγκ, όπου κάποτε συνωστίζονταν τα φορτηγά διανομής, στήθηκαν συρματόσχοινα με απλωμένη… μπουγάδα.

Επιχειρήσεις που δεν προλάβαιναν να τροφοδοτούν τους πελάτες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό σήμερα...

Άβυσσος το... κρασί του ανθρώπου



Ο Ιταλός οινοποιός Pierluigi Lugano ξέμεινε από χώρο στο κελάρι του στην ξηρά και είπε να εκμεταλλευτεί την απεραντοσύνη του βυθού της Μεσογείου, αποθηκεύοντας το κρασί του κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Μάλιστα καλά διαβάσατε όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο κάτι τέτοιο...

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κουίζ ~ Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο...


 


1) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη Μαρφίν; 
 
Ποιός ξέρει; ΚΑΝΕΙΣ!

Τα ίδια Παντελάκη μου... ~ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.


Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ με το κόστος λειτουργίας του πολιτικού του γραφείου, το οποίο φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τα 451.250 ευρώ τον χρόνο, ο υφυπουργός αρμόδιος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής άρχισε τις σπατάλες.

Και πριν καλά καλά διορίσει τους συνεργάτες του, άρχισε να τους μοιράζει και υπερωρίες, δίνοντας κι αυτός τα… διαπιστευτήριά του για τον τρόπο άσκησης της δημόσιας διοίκησης. Συγκεκριμένα, με αναρτήσεις στη Δι@ύγεια γίνονται γνωστές οι προσλήψεις...

Πορτο-τεστ ~ Κάντε το ψυχολογικό τεστ με τις πόρτες



Απαντήστε την ερώτηση κι ακολουθήστε τις οδηγίες.

Σημειώστε τις απαντήσες σ'ένα χαρτί κι έπειτα ανατρέξτε στην ερμηνεία.

 Θα εντυπωσιαστείτε με την ερμηνεία των αποτελεσμάτων!

TomTato - Το φυτό Φρανκεστάιν ~ Παράγει τομάτες &...


Ένα φυτό το οποίο παράγει τόσο τομάτες όσο και πατάτες, αναπτύχθηκε στη Βρετανία και διατίθεται εμπορικά σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το υβριδικό φυτό, που έχει την εύγλωττη ονομασία TomTato -σύντμηση των λέξεων tomato (τομάτα) και potato (πατάτα)- αποτελεί «τέκνο» της φυτοκομικής εταιρείας Thomson and Morgan που εδρεύει στο Ίπσουιτς.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Υποχρεωτικός ο Εθνικός Ύμνος στα Πανεπιστήμια...


 
Απιστεύτου απίστευτο!

Το άρθρο "Υποχρεωτικός ο Εθνικός Ύμνος στα Πανεπιστήμια", έκανε 1.500 αναγνώσεις στο πρώτο λεπτό.

Τρόμαξε το σύμπαν! Νόμισαν ότι αναφέρεται στην Ελλάδα και...

Ξαναψηφίστε ~ Μετά από τα τελευταία γεγονότα θα ψηφίζατε Χρυσή Αυγή;


 


Ψηφίστε ΕΔΩ.

Ποιοι καφέτιασαν τα στρινγκάκια τους;


Μα φυσικά οι φασίστες ακροαριστεροί ΣΥΡΙΖΑίοι, παρακμιακοί αμετανόητοι κομμουνιστοσυμμορίτες κλπ., γιατί το καταλαβαίνουν πλέον ότι παίρνουνε σειρά ή ότι θα πρέπει να προσέχουν ΠΟΛΥ από εδώ και πέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: Εάν δεν έχουνε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ αντιμέτωπιση με τους Χρυσαυγίτες, τότε επιτέλους θα είναι καιρός να βγούνε τα άρματα μάχης...

Έκτακτο ~ Βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ. Χτυπάνε τον Κασιδιάρη...

...

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Με λείπει η ΥΕΝΕΔ συντρόφια, πραγματικά με λείπει!


... Μέρες σαν και αυτή αναπολώ την παλιά καλή ΥΕΝΕΔ!

... Το κανάλι της χούντας που μας τα έκανε τσουρέκια κάθε μέρα με το μυστρί του Πατακού και του Παπαδόπουλου, και πόσα νέα έργα και γυμναστήρια εγκαινίασαν!

... Αμέσως μετά τα νεά υπήρχε ημίωρο κήρυγμα κατά του κομμουνισμού, και υμνολόγιο της χούντας, με καλεσμένους διάφορες "επιφανείς" προσωπικότητες, εξαπτέρυγα του καθεστώτος της εποχής!

Η επανάσταση αναβάλλεται...


Πρώτα παριστάνουν ότι δεν το βλέπουν, ίσως με την ελπίδα ότι θα είναι παροδικό και εν τέλει η πραγματικότητα θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες τους.

Έπειτα, όσο το απευκταίο αρχίζει να μοιάζει σίγουρο, οι αντιδράσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία: οι ψυχραιμότεροι ψάχνουν ανώδυνους τρόπους για να το σερβίρουν, ενώ οι θερμοκέφαλοι καταλαμβάνονται από πανικό και αρχίζουν να λένε κυριολεκτικά ό,τι τους κατεβαίνει...

Οι κομμουνιστές μας κυβερνούν ήδη...


Όσο θα αυξάνετε τους φόρους τόσο λιγότερα θα εισπράττετε μέχρι το σύστημα να καταρρεύσει. Το χαράτσι στα ακίνητα και όχι μια λογική φορολόγηση του εισοδήματος των ακινήτων αποτελεί δήμευση των ακινήτων.

Οι περισσότερες εξεγέρσεις και επαναστάσεις στην ιστορία ξεκινούν από παρακμάζοντα καθεστώτα που προσπαθούν να...

Κάψιμο χαλιού ή μοκέτας από τσιγάρο ~ Πώς μπορώ να το επιδιορθώσω;


 
Οδηγίες με φωτογραφίες βήμα-βήμα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στάχτη από το τσιγάρο μας πέφτει στη μοκέτα ή το χαλί. Μπορούμε να περιορίσουμε τη ζημιά.

Πάμε να δούμε πως:

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Hulk υπάρχει, και... σπάει καρύδια (pics+vid)



Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά «κτήνος». Αρκεί μία απλή αναφορά σε νούμερα και μεγέθη: έχει ύψος 1.85 εκ, το βάρος του αγγίζει τα 140 κιλά καθαρού μυϊκού όγκου, οι καρποί του έχουν περιφέρεια 24 εκ. και οι δικέφαλοί του μόλις.... 64 εκ.

Ονομάζεται...

Τα 4 Παράδοξα του Ζήνωνος


paradoksa-zinonΓιος του Τελευταγόρα και ο αγαπημένος μαθητής του Παρμενίδη. Ο Ζήνων γεννήθηκε γύρω στο 488 π.Χ στην Ελέα (σημερινή Velia) της Ιταλίας.

Έζησε μερικά χρόνια στην Αθήνα και λέγεται ότι ανέλυε και εξηγούσε τις θεωρίες και τα δόγματά του στον Περικλή και τον Καλλία για 100 μνες. Λέγεται ότι βοήθησε τον Παρμενίδη να γράψει τους Νόμους της Ελέας στους οποίους οι Ελεάτες ορκίζονταν πίστη κάθε χρόνο.

Υπέρμαχος της ελευθερίας δεν δίστασε να ρισκάρει τη ζωή του για να...

Πιείτε κρασί ~ Τα αναψυκτικά & τα ενεργειακά ποτά αποβλακώνουν τους έφηβους




Κι όμως! Αρκεί ένα μεγάλο μπουκάλι αναψυκτικών ή ενεργειακών ποτών για να... αποβλακώσει έναν έφηβο, προειδοποιούν Ελβετοί επιστήμονες επισημαίνοντας ότι τα ανθρακούχα αναψυκτικά αλλά και τα ποτά που εμπεριέχουν καφεΐνη, μπορούν να επιβραδύνουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Ακροαριστερά - φασιστικά νέα


Δύο περιστατικά βίας εναντίον απλών πολιτών σημειώθηκαν χθες σε Κοζάνη και Ηράκλειο Κρήτης με ομάδες ατόμων να χτυπούν απλούς πολίτες, αποκαλώντας τους φασίστες.

Στην πρώτη περίπτωση, 19χρονος φοιτητής στο ΤΕΙ Κοζάνης, δέχθηκε τις ύβρεις ομάδας ατόμων που...

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πληροφορήθηκαν ότι αυτή είναι η συνήθης πρακτική...


Κατάντια για το κρατικοδίαιτο Ελλαδιστάν... Όμως φυσικά και γνώριζαν οι εκ των ΗΠΑ, ότι είναι παράνομο.

Μία μίζα ύψους 95.000 δολαρίων που καταγγέλουν ότι έδωσαν σε εφοριακό εκπρόσωποι αμερικανικής εταιρείας προϊόντων καπνού βρίσκεται στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα διαφθοράς στη Θεσσαλονίκη.

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο της έρευνας της αρμόδιας υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της διαφθοράς των ΗΠΑ όπου...

Πίνουν από τα έξι τους στην Κρήτη



Ακόμη και παιδιά έξι ετών καταφεύγουν στο Κέντρο Πρόληψης Κατά των Εξαρτήσεων Ρεθύμνου για να απαλλαγούν από την βλαβερή ευεργετική συνήθεια του αλκοόλ!

Οι νέοι της πόλης αποδεικνύονται «γερά ποτήρια», καθώς -όπως τονίζουν οι ειδικοί- μιμούνται τους μεγαλύτερους σε αυτό το καταστροφικό «σπορ», το οποίο οδηγεί στον αλκοολισμό.

Μικροεπεξεργαστής που λειτουργεί με… κρασί από την Intel




Μία ιδιαίτερη «πρόποση» στην τεχνολογική εξέλιξη έκαναν μηχανικοί της Intel, οι οποίοι δημιούργησαν έναν μικροεπεξεργαστή που τροφοδοτείται με ενέργεια από ένα…ποτήρι κόκκινο κρασί.

Ο εν λόγω μικροεπεξεργαστής επιδείχθηκε πρόσφατα σε...

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ~ «Μίνι» εκλογές λόγω Χρυσής Αυγής;

 
Θα παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να προκληθούν εκλογές;

Την φημολογία ενισχύουν με αναφορές τους κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής.

 

-Ως εμπνευστής της ιδέας εμφανίζεται ο Ηλ.Κασιδιάρης με σκοπό να προκληθούν εκλογές σε 15 περιφέρειες.

Η ανάδειξη της μακεδονικής ισχύος από τον Φίλιππο Β΄


Η Μακεδονία πρωτοεμφανίζεται στην ιστορία, κατά το Θεόπομπο, τον 8 αι. π.Χ. με το βασιλιά της Κάρανο. Κατά τον Ηρόδοτο, όμως, μυθικός γενάρχης της μακεδονικής δυναστείας θεωρείτο ο Ηρακλής, μέσω του απογόνου του Τημένου.

Ο ιδρυτής του κράτους και του βασιλικού οίκου των Τημενιδών Αργεαδών, Περδίκκας, με τα αδέλφια του κατέφυγαν από το Άργος στους Ιλλυριούς και από εκεί στη Λεβαία, κάπου στη Μακεδονία. Την καταγωγή αυτή υποστήριξε και ο ιστορικός Θουκυδίδης, που καθόρισε την περιοχή της Πιερίας ως πυρήνα του βασιλείου.

Οι Μακεδόνες όμως είχαν και στενές σχέσεις με τους Θεσσαλούς, όπως αναφέρεται και στη διήγηση του Θουκυδίδη.  Σύμφωνα με τον Ησιόδο, οι γενάρχες της Μακεδονίας και Θεσσαλίας, ο Μακεδνός ή Μακεδόνας και ο Μάγνης ήταν...

Εξιχνιάστηκε δολοφονική φασιστική επίθεση στην Πάτρα



Εξιχνιάστηκε η απρόκλητη και βίαιη επίθεση σε βάρος δυο Ελλήνων στην Πάτρα, την 18-9-201.

Συνελήφθη για την υπόθεση αυτή, ένας 29χρονος ελληνόφωνος ακροαριστερός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος

Η Δύναμη της Τέχνης Επ.3 ~ Ρέμπραντ - Η συνωμοσία των Μπαταβανών υπό τον Κλαύδιο Κίβιλο (Βίντεο)


Ο Claudius Civilis είναι ένας πίνακας μεθυσμένος με τη δική του αγριάδα. Πρόκειται για έναν πίνακα που αποτελεί όχι μόνο την ταφή της επανάκαμψης του Rembrandt, αλλά και την καταστροφή του σπουδαιότερου οράματός του. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, γιατί δεν μπορώ να είμαι απόλυτα βέβαιος. Κανείς από τους ειδικούς δεν μπορεί, γιατί δεν ξέρουμε πώς ακριβώς έμοιαζε ο πίνακας στην πλήρη του εικόνα. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ένα κομμάτι, μάλλον το ένα πέμπτο του αρχικού έργου, που διασώθηκε από το μαχαίρι του εκτός εαυτού Ρέμπραντ.

Ίσως αυτό να είναι το πιο σπαρακτικό κομμάτι σε ολόκληρη την ιστορία της ζωγραφικής. Το έργο ανατέθηκε στον ζωγράφο ως μια θριαμβική απεικόνιση της θρυλικής ιστορίας για το πώς γεννήθηκε το ολλανδικό Έθνος. Αυτό που προέκυψε ήταν η εκδοχή του Ρέμπραντ γι'αυτή την χαμένη στο μύθο, ιστορία: η ασχήμια, η δυσμορφία, η βαρβαρότητα. Ένα μάτσο από φωνακλάδες άντρες, αχρείους μαχαιροβγάλτες και αιμοδιψείς επαναστάτες.

Αναδύθηκε ολόκληρο νησί(!) μετά από σεισμό στο Πακιστάν



Δείτε σχετικές φωτό παρακάτω. -Ρε λες να είναι μούφα;

Ένα καινούριο… νησί αναδύθηκε στην Αραβική Θάλασσα μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ που έπληξε χθες το Πακιστάν.

Ο σεισμός ήταν τόσο ισχυρός που προκάλεσε άνοδο του πυθμένα της θάλασσας, δημιουργώντας ένα νησί ύψους περίπου 600 μέτρων, στην ακτή της Γκουάνταρ, στην Αραβική Θάλασσα.

Στουρνάρια ~ Ανακύκλωση για κλάματα κάνουν οι...


Το ένα τρίτο των απορριμμάτων που πετούν οι Θεσσαλονικείς στους κάδους της ανακύκλωσης δεν είναι ανακυκλώσιμα, αλλά κλασικά σκουπίδια!

Το ποσοστό των σκουπιδιών που δεν είναι ανακυκλώσιμα και παρόλα αυτά απορρίπτονται στους μπλε κάδους είναι 33%!

Την τραγική αυτή διαπίστωση...

Διπλή ρατσιστική δολοφονική επίθεση στην Βόρειο Ήπειρο


 
Δύο έφηβοι, ελληνικής καταγωγής, τραυματίστηκαν, αργά χθες το βράδυ, στο χωριό Δερβιτσάνη του Αργυροκάστρου από πυροβολισμούς που προήλθαν από το γειτονικό χωριό Λαζαράτι, εκεί όπου καλλιεργούνται τεράστιες εκτάσεις χασίς και η αστυνομία επί χρόνια δεν μπορεί να επέμβει.

Οι δύο 15χρονοι, Σπύρος Κόλλας και Φωτάκις Ξέρας (ανιψιός του πρώην υπουργού απασχόλησης Σπύρου Ξέρα), τραυματίστηκαν ενώ έπαιζαν μπροστά από την εκκλησία του χωριού.

Δωρεάν Παιδεία και τσάμπα μάγκες


-Είναι δικά τους τα πανεπιστήμια και τα κλείνουν;

-Με το χρήμα του κάθε φορολογούμενου πολίτη δεν λειτουργούν τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας;

-Ποια είναι τα όρια του «αυτοδιοίκητου» όταν οι πρυτάνεις αποφασίζουν να βάλουν «λουκέτο» σε ξένο μαγαζί;

-Είναι η πανεπιστημιακή κοινότητα «κράτος εν κράτει» στην Ελλάδα;

10 παράξενες θεωρίες που εξηγούν τον κόσμο… αλλιώς


-Υπάρχουν τα αντικείμενα γύρω μας όταν δεν τα βλέπουμε; 
-Πώς ξέρουμε πως η ζωή μας δεν είναι απλώς ένα όνειρο; 
-Μήπως το παρελθόν και το μέλλον είναι απλώς ανύπαρκτα; 

Ερωτήματα όπως τα παραπάνω προκαλούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διεγείρουν την σκέψη επιστημόνων και φιλοσόφων και μπορούν να αποκτήσουν την μορφή ολοκληρωμένων θεωριών που φιλοδοξούν να σας προβληματίσουν και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τον κόσμο. Όπως οι παρακάτω: 

Σχολιασμός επικαιρότητος ~ Καλλισθένης... εν δήμω


- Ο νόμος προς όλες τις κατευθύνσεις,
- τα φακελάκια στην Υγεία,
- οι προκλήσεις των τουρκοφρόνων της Θράκης,
- ο γάμος του Σόρος και
- τα ένστικτα των οπαδών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Aυτό είναι το τζαμί του Ερντογάν στην Ταξίμ +pics


Ξεκινούν να εμφανίζονται τα σχέδια του τεμένους που θέλει να κατασκευάζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κεντρική πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα Αχμέτ Βεκίφ Αλπ , τα πρώτα σχέδια για το τζαμί από τον πρωθυπουργό είχαν κριθεί «υπερβολικά μοντέρα», και γι’ αυτό κι έγιναν κάποιες αλλαγές.

Φασισμός, απουσία κράτους δικαίου, και Λεβιάθαν


Η βία αντιμετωπίζεται με αποκατάσταση του κράτους δικαίου!

Με ισονομία!
Με δικαιοσύνη!
Με συρρίκνωση του τερατώδους κρατικού μηχανισμού!
Με εξορθολογισμό του νομικού πλαισίου της χώρας!
Με επιστροφή των κλεμμένων!
Με παραδειγματική και δημόσια τιμωρία των εγκληματιών, δήθεν δημοσίων λειτουργών, που καταχράστηκαν την εξουσία για να εξαθλιώσουν και να κλέψουν τη χαρά από έναν ολόκληρο Λαό!


Παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών...

Αυτές τις αποζημιώσεις στον ΟΠΑΠ, ποιος τις πληρώνει;

 

-MA, ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! Κάτσε στο χαζοκούτι να σε ζαλίσουνε για τη Χρυσή Αυγή και από πίσω τα τρωκτικά στο Δημόσιο, ΝΑ ΤΡΩΝΕ - ΤΡΩΝΕ - ΤΡΩΝΕ: Μόλις προχθές γράφαμε αυτά, πάρε και αυτά:

Βροχή παραιτήσεων (παραίτηση ΚΑΙ αποζημίωση;;;) και αποχωρήσεων κατακλύζει τον ΟΠΑΠ.

Ενόψει της ανάληψης του μάνατζμεντ από την Emma Delta (εκτιμάται περί τα μέσα Οκτωβρίου), στελέχη του Οργανισμού που διατηρούσαν επί μακρόν καίριες θέσεις αποχωρούν, εισπράττοντας αποζημιώσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν ή και ξεπερνούν τις 400 χιλιάδες ευρώ!

Ανεκδοτάκια... Κασιδιάρικα Νο2


- Μπαμπά θέλω να κάνω μπαλέτο!
- Γιώργο είναι επικίνδυνο...
- Γιατί μπαμπά;
- Γιατί θα σου σπάσω τα πόδια...

~~~~~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~~~~~

Ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο έχει πρόβλημα βάρους και πέφτει. Πάνω είναι ο πιλότος και τρεις στρατιώτες. Δυο λευκοί κι ένας μαύρος και δεν υπάρχουν αλεξίπτωτα....

Ένα ελληνικό κρασί στα δέκα κορυφαία του κόσμου

 



Στα δέκα κορυφαία κρασιά του κόσμου, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ξεχώρισε το εμβληματικό κρασί της εταιρίας...

Αλλαγή καμμένης λάμπας... ανάλογα με το ζώδιο


ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.


ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου - 20 Μαϊου)
Λάμπα ? Πόσο κάνει μια λάμπα ? Και που μπορείς να την αγοράσεις ?


ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)
Θα ανάψει ένα φακό και θα...

Jesus! Το φασίστες σας σπάνε το μαγκαζί...


Βy Papanikos...

Η Θεσσαλονίκη σε αριθμούς

 
 
Το ξέρατε ότι στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί ένα καφέ για κάθε 90 κατοίκους;

Μερικές φορές οι αριθμοί αποκαλύπτουν πράγματα που χρειάζεσαι πολλές εκατοντάδες λέξεις για να τα περιγράψεις, ενώ για άλλους η «αριθμολαγνεια» προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στη συγκριτική ανάγνωση και στη διεξαγωγή «αποκαλυπτικών» συμπερασμάτων.

Κατεβάστε ~ Αρχαίοι Έλληνες στην Αμερική + Περιοδικό Φαινόμενα, τεύχη 139~146


 
 Διαθέσιμο και το 146ο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού "Φαινόμενα", με περίεργα ανά τον Κόσμο και το Χρόνο.

Μεταξύ άλλων, αυτήν την εβδομάδα διαβάζουμε για...

  • Οι Αραουκάνοι, απόγονοι αρχαίων Ελλήνων;
  • Σοφία, η αρχαία θεά του Χριστιανισμού.
  • Βρέχει...βατραχοπόδα ~ Παράξενες βροχές σε όλον  τον κόσμο.

Ο Τάνταλος και η Αιώνια Καταδίκη


Ο Τάνταλος υπήρξε ένα από τα χαρακτηριστικότερα πρόσωπα θείας και αιώνιας καταδίκης στην Ελληνική Μυθολογία, δια του οποίου και στηλιτεύτηκε η αμφισβήτηση προς ό,τι το «Θείο» και «Ιερό».

Οι γνώμες διχάζονται όσον αφορά την καταγωγή και τους γονείς του Τάνταλου. Μητέρα του ήταν η Πλουτώ, κόρη του Κρόνου και της Ρέας ή όπως ισχυρίζονται άλλοι, κόρη του Ωκεανού και της Τηθύος. Πατέρας του ήταν ο Δίας ή ο Τμώλος, ο βελανιδοστεφανωμενός θεός του όρους...

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πρωινό δωράκι μαζί με τον καφέ: Νεαρό «μοντέλο» (κόρη επιχειρηματία) πήγε για καφέ χωρίς ρούχα και... (pics+vid)


Κό + κα =...      Δείτε φωτό & βίντεο

Τα «έχασαν» οι πελάτες πολύ γνωστής καφετέριας στην Γλυφάδα πρωί – πρωί, όταν είδαν μια ξανθιά… θεά να μπαίνει στο μαγαζί, να κάθεται… oλόγυμνη σε τραπέζι και να ζητάει καφέ.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να σπάει πιάτα και ποτήρια, ενώ όταν της έκαναν παρατήρηση, άρχισε να ωρύεται!

"Πειράζεστε να με βλέπετε έτσι γuμνή; Η όμορφη ξανθιά, είναι η...

Phonebloks ~ Συναρμολογούμενα κινητά που αντέχουν μια ζωή +vid


Φανταστειτε ένα συναρμολογούμενο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη και όποτε υπάρχει κάποια βλάβη, ο κάτοχός του θα μπορεί εύκολα να αλλάξει το χαλασμένο κομμάτι με ένα καινούργιο επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

 Εάν η ιδέα φαίνεται μακρινή, δεν είναι και τόσο:

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η απόλυτη ευτυχία ~ Εφτιαχνε μπύρα μέσα στο... στομάχι του & ήταν μονίμως μεθυσμένος!



Μονίμως «κόκκαλο» και χωρίς να πίνει μία σταγόνα αλκοόλ ήταν τα τελευταία χρόνια ένας άνδρας 61 ετών από το Τέξας ο οποίος είχε την «ικανότητα» να παράγει μπύρα μέσα στο έντερό του, με γιατρούς και επιστήμονες να σκίζουν τα πτυχία τους.

Χρειάστηκε να περάσει πέντε χρόνια κάνοντας εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι ο 61χρονος έπασχε από το...

OMG! ~ Η αστυνομικός Αγγελική που υποτίθεται ότι συνέλαβε τον δολοφόνο του Φύσσα, ραγίζει καρδιές +Pics

 
Μια 24χρονη κούκλα που γεννήθηκε το 1989 στην Νίκαια, στην γειτονιά του Παύλου Φύσσα, ήταν εκείνη που πέρασε τις χειροπέδες στον Ρουπακιά.

Η Αγγελική, είναι ένα μοντέρνο κι όμορφο νέο κορίτσι, σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Η αμαζόνα της Ομάδας ΔΙΑΣ όμως δεν φαίνεται να ζει σαν τις κοπέλες της γενιάς της, αφού επέλεξε την ακραία δράση που ανεβάζει καθημερινά την αδρεναλίνη της στα ύψη.

ΠΑΣΟΚ + ΚΡΗΤΗ + ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ + ΣΥΡΙΖΑ =...

=...

KARALOL ~ Ο Μπουτάρης έγινε... ιαπωνικό manga +vid


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, φόρεσε ξανθιά περούκα και μακιγιαρίστηκε υποδυόμενος ήρωα ιαπωνικών κόμικς.

Στο πλαίσιο του Run Thessaloniki 2013 και Japanese Anime Marathon Day που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία των Mangatellers (οπαδών των ιαπωνικών μάνγκα/ άνιμε) σε συνεργασία με την ιαπωνική πρεσβεία, ο κ. Μπουτάρης ζήτησε να υποδυθεί...

Θέλω να βάλω ξύλινο δάπεδο στο σπίτι ~ Δώσε συμβουλές


Ζητήσαμε να μάθουμε κάτι παραπάνω για το ξύλο και μας είπαν για το πόσο ζωντανό υλικό είναι και πόση δύναμη διαθέτει. Τόση μάλιστα που, αν δεν του φερθούμε καλά, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και σε βάρος μας…

Ανεξάντλητες είναι οι διηγήσεις κάποιων μικρασιατών μαραγκών που είχα την τύχη να ακούσω παλαιότερα, με πιο εντυπωσιακή αυτή για την...

Ληστεύουν μικρή & μεσαία ιδιοκτησία με τους νέους φόρους


«Χαράτσι» έως 40% το χρόνο στα ευτελούς αξίας οικόπεδα!"Ταμπλάς" 400-4.000 ευρώ το στρέμμα για «άκτιστα» οικόπεδα

Τρόπους για να ξεφορτωθούν τα απαξιωμένα οικόπεδα και τα απρόσοδα αγροτεμάχια που έχουν στην κατοχή τους αλλά βρίσκονται … «στο πουθενά», προκειμένου να μην επιβαρυνθούν άλλο με δυσβάσταχτους φόρους, αναγκάζει η κυβέρνηση χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες. Το νέο σύστημα φορολογίας ακινήτων που θα ισχύσει από 2014  επιβάλλει μέχρι και 20πλάσιο φόρο στην μικρομεσαία ιδιοκτησία, σε σχέση με τον ΦΑΠ που πλήρωναν ως τώρα μόνο οι θεωρούμενοι ως...

Γιατί φοράς μαύρα ρε;


 
Πας να πάρεις την κόρη σου από το σχολείο της -φορώντας μαύρο μπλουζάκι και έχοντας σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι- και δυο τύποι σου κάνουν face control…

Αν μου το έλεγε κάποιος άλλος και δε συνέβαινε σε μένα, μπορεί να θεωρούσα ότι υπερβάλλει. 

Όμως είναι αλήθεια, συνέβη σε μένα, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κατεβάστε ~ Συνταγές με στραγγιστό γιαούρτι




Δωρεάν βιβλιαράκι, από εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παρασκευή γιαουρτιού, το οποίο περιέχει πρωτότυπες συνταγές για να αναδείξετε το συγκεκριμένο έδεσμα.

Το αρχείο...