Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Στη Μαρινόπουλος τελικά τα καταστήματα Αρβανιτίδης


Συμβόλαιο δικαιόχρησης με την Karipidis Bros, τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία της «Αρβανιτίδης Α.Ε.», υπέγραψε η «Μαρινόπουλος», η οποία ενισχύει σημαντικά το δίκτυό της στη Βόρεια Ελλάδα.

Η σχετική συμφωνία αφορά στο σύνολο του δικτύου των 149 καταστημάτων της Αρβανιτίδης Α.Ε., το οποίο πλέον θα λειτουργεί υπό καθεστώς δικαιόχρησης, με τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας να μετονομάζονται άμεσα σε...
Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express.

Σε ό,τι αφορά την αποθήκη που λειτουργεί η «Αρβανιτίδης Α.Ε.» στη Βέροια, εφεξής θα τροφοδοτεί τα καταστήματα του δικτύου με νέα γκάμα προϊόντων, στα οποία θα περιλαμβάνονται και τα προϊόντα με σήμα «Carrefour».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία της «Μαρινόπουλος» με την «Αρβανιτίδης Α.Ε.» γίνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η πρώτη για την ενδυνάμωση της παρουσίας της στη λιανική και την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά με τη λειτουργία του μεγαλύτερου λιανεμπορικού δικτύου στην Ελλάδα. Μέσω της «Αρβανιτίδης Α.Ε.», η «Μαρινόπουλος» ισχυροποιεί γεωγραφικά τη θέση της στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και εκτιμά ότι θα αυξήσει σημαντικά τον τζίρο της.
\
Να σημειωθεί ότι η «Μαρινόπουλος» από την περιοχή της Λάρισας και πάνω διαθέτει ήδη δίκτυο 171 καταστημάτων, εκ των οποίων 147 είναι εταιρικά και 24 franchise. Η «Karipidis Bros», η οποία έχει έδρα στη Νάουσα της Ημαθίας, δραστηριοποιείται στην παραγωγή ξύλινων παλετών και στην κατασκευή εξειδικευμένων, ξύλινων μέσων συσκευασίας για τη βιομηχανία, ενώ έχει διεισδύσει και στην παραγωγή και εμπορία βιοκαυσίμων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου