Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Προσοχή! Άκρως σημαντική εξέλιξη

 
 



...



Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου της Βορείου Ταγκανίκας, το Ποτάμι έχει ήδη ανέβει στο 81 % αλλά το ρεκόρ του ΣΥΡΙΖΑ με 125 % δεν απειλείται για την ώρα.




Η «είδηση»:


Δημοσκόπηση σοκ που διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, δύο μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές, δείχνει ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό, καθώς τα ποσοστά της ΝΔ καταρρέουν και φτάνουν το 13,5%, ενώ την ίδια στιγμή το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη εμφανίζεται ως τρίτη δύναμη με ποσοστό 13%. Στην πρώτη θέση της πρόθεσης ψήφου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που αν και έχει προβάδισμα 5 μονάδων έναντι της ΝΔ και συγκεντρώνει το 18,5%, δεν δείχνει να έχει ρεύμα.

Η Ελιά συγκεντρώνει το 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες το 1,5%, η Χρυσή Αυγή το 9%, η ΔΗΜΑΡ 2%, το ΚΚΕ 8%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, άλλο κόμμα 7,5% και η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι στο 21%.

Τα αποτελέσματα της μέτρησης δείχνουν πως οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ δέχονται ισχυρό πλήγμα, ενώ το ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή διατηρούν μία σταθερή επίδοση.

Στο 41% η αδιευκρίνηστη ψήφος






Είδηση Νο2:

Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η “επαγγελματική” δημοσκόπηση που διεξήχθη από την Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών και εμφανίζει “Το Ποτάμι” χωρίς πρόγραμμα που άλλοι αποχωρούν, τρίτο κόμμα κιόλας! Και αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚογενές “Ποτάμι” πρέπει οπωσδήποτε να καλύψει το κενό του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την έρευνα της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, η διαλυμένη Νέα Δημοκρατία θα κονταροχτυπηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ισοψηφούν με 15,5% στην πρόθεση ψήφου. Φυσικά το Ποτάμι όπως είπαμε βρέθηκε ουρανοκατέβατο με το καλημέρα στην τρίτη θέση των προτιμήσεων με 7%.
Με ποσοστό 5% ακολουθεί το ΚΚΕ, ενώ στη Χρυσή Αυγή δίνουν 4,5%, μια μονάδα περισσότερη από το ΠΑΣΟΚ που μάλλον θα δει Βουλή με τα κιάλια…

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν το 2,5% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων, η ΔΗΜΑΡ φτάνει στο 1,5%, ενώ τα άλλα κόμματα στο 4%. Πρώτη δύναμη αναδεικνύεται και η αδιευκρίνιστη ψήφος με 41% η οποία είναι και η καλύτερη δικαιολογία για την μετέπειτα κατάρρευση των δημοσκοπήσεων!





2 σχόλια:

Laura είπε...

ποιο κόμμα κατά τι γνώμη σας "έχει" προοπτικές στον τομέα της εκπαίδευσης;

Κρασοπατήρ είπε...

Καλημέρα.
Το πρόγραμμα της Δημιουργία Ξανά με βρίσκει σύμφωνo:

http://krasodad.blogspot.gr/2012/04/blog-post_11.html

Δημοσίευση σχολίου