Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πάω διακοπές...


Διακοπές για... ποτά ενός εκατομμυρίου δολαρίων! 

Έχετε 1.27 εκατομμύρια δολάρια, 40 ημέρες διαθέσιμες και ακριβά γούστα στο ποτό; 

Μήπως θα προτιμούσατε ένα μεγάλο διαμάντι στο μαρτίνι σας, αντί για μια ελιά; Τότε το ταξίδι...
"Ultimate Drink Connoisseurs' Holiday" είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!


Η ταξιδιωτική εταιρεία, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, Holidaysplease, σας προσφέρει μια πολυτελή παγκόσμια περιοδεία για τους λάτρεις του ποτού, στην οποία θα διδαχθείτε και θα ανακαλύψετε τα μυστικά της σωστής κατανάλωσης αλκοόλ.

Ξεκινώντας και τελειώνοντας στο Λονδίνο, αυτή η μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία περιλαμβάνει διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, διατροφή σε πολυτελή εστιατόρια και φυσικά ποτό στα πιο εντυπωσιακά και διάσημα μπορ σε 10 μοναδικούς προορισμούς!


Στο Μονακό για σαμπάνια 565.000 δολαρίων


Μια στάση στο πανέμορφο Μονακό είναι επιβεβλημένη. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με τους συνταξιδιώτες σας στο ξενοδοχείο Hermitage Monte-Carlo, απολαμβάνοντας ξεχωριστή περιποίηση στο Sunset Lounge στο ξενοδοχείο Fairmont Monte Carlo, με επιλογές από την 565.000 δολαρίων συλλογή από σαμπάνιες Armand de Brignac Dynastie. Φυσικά στη διάθεση σας θα έχετε αποκλειστικούς σερβιτόρους και σαμπανιέρες γεμάτες διαμάντια!

Θα δοκιμάσετε ακόμα το δεύτερο πιο ακριβό ποτό στην ιστορία του mixology. Το κοκτέιλ Legacy περιλαμβάνει Clos de Griffier Vieux Cognac του 1788, που κοστίζει 21.000 δολάρια τα 40 ml. Σας προσφέρονται ακόμα αρχαία λικέρ Kummel, vintage Curacao και Angostura του 1900.

Στη Γερμανία για κρασί 5.000 δολαρίων Στο Belgo Bierodrome του Covent Garden στο Λονδίνο, θα γευτείτε μια από τις διάσημες μπύρες του κόσμου, την Vieille Bon Secours by Caulier, που παράγεται στο Βέλγιο.

Ακολουθεί ένα ταξίδι στη Φρανκφούρτη για ένα μπουκάλι Egon Muller ( 5.000 δολάρια) και μια ιδιωτική ξενάγηση σε βιομηχανίες της οινικής περιοχής Mosel. Η Γαλλία είναι η επόμενη στάση με μια εκτεταμένη δοκιμή στο αποστακτήριο του Grey Goose.

Στη Λυών θα δοκιμάσετε Henri Jayer Richebourg Grand Cru του '78, κόστους 24.000 το μπουκάλι, ενώ αργότερα σας περιμένει μια δωρεάν VIP ξενάγηση στην διάσημη για τα κρασιά της περιοχή Cote de Nuits.


Επόμενη στάση: Ντουμπάι...


Μετά το Μπορντό, θα ταξιδέψετε στο Ντουμπάι, στο πολυτελές ξενοδοχείο Jumeirah Beach και μετά στη Σιγκαπούρη, στο ξενοδοχείο Raffles, όπου στο μπαρ The Long θα απολαύσετε άφθονο Gin Sling.

Στο Crown Entertainment Complex της Μελβούρνης θα δοκιμάσετε ένα Winston, το οποίο περιλαμβάνει ως επί το πλείστον ένα κονιάκ του 19ου αιώνα που κοστίζει 170.000 δολάρια το μπουκάλι.


Επιχείρηση Vegas


Καμία υπερπολυτελής απόδραση δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς μια στάση στο Λας Βέγκας, για ένα κοκτέιλ σαμπάνιας για δύο στο Aria Resort and Casino.Είναι φτιαγμένο με σαμπάνια Charles Heidsieck Champagne Charlie του 1981 και εξαιρετικά σπάνιο Louis XIII Remy Martin de Black Pearl Κονιάκ, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι και πουρέ βερίκοκου.

Σε ορισμένα μέρη, μάλιστα, όποιος το παραγγείλει θα πάρει ως δώρο ένα ωραίο χρυσό κολιέ και μανικετόκουμπα Mont Blanc.



Σας περιμένουν πολλές ακόμα επιλογές για φαγητό και ποτό σε αστρονομικές τιμές πριν από την επίσκεψη στο ξενοδοχείο Algonquin Νέας Υόρκης για ένα μαρτίνι των 20.000 δολάριων με διαμάντια,
από τον Άλεξ Aubry.


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Holidaysplease.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου