Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Μείωση στην τιμή στο ψωμί, το γάλα, το babylino...


Γιακουμάτος: Μείωση τιμών σε ψωμί, γάλα, απορρυπαντικά και τηλέφωνα.


Σε ρόλο... Κίμωνα Κουλούρη ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης Μάκης Γιακουμάτος φρόντισε να κλέψει την παράσταση στη διάρκεια της σημερινής τελετής παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του από τον Θανάση Σκορδά.



Ο κ. Γιακουμάτος παρόντος και του υπουργού Νίκου Δένδια, έδωσε το στίγμα των προθέσεών του στον τομέα της αγοράς και του καταναλωτή: "Ο στόχος είναι ένας: Η μείωση στην τιμή στο ψωμί, το γάλα, το λάδι, τα απορρυπαντικά, το babylino και τα τηλέφωνα...", είπε με έμφαση ο νέος υφυπουργός ο οποίος τόνισε: "Η χώρα είναι σε εθνική οικονομική κρίση. Έχουμε όλοι μας χρέος να δώσουμε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να αγοράζει το ψωμάκι και το γάλα. Έχουμε χρέος", δυνάμωνε τη φωνή του, "να μειωθεί το κόστος του καλαθιού της νοικοκυράς και να αντιμετωπιστούν οι στρεβλώσεις της αισχροκέρδειας. Υπάρχουν υπερκέρδη σε βάρος του καταναλωτή. Δεν είμαι κατά των καλώς εννοούμενων κερδών αλλά δεν μπορούν να υπάρχουν υπερκέρδη σε βάρος του καταναλωτή", δήλωσε χαρακτηριστικα.

Από την πλευρά του ο κ. Δένδιας, φειδωλός στις δηλώσεις τους υπογράμμισε πως "το νόημα είναι η αποκατάσταση της ζωής του πολίτη. Θα δώσουμε τη μάχη ενωμένοι".

Ο κ. Σκορδάς απαρίθμησε τις πολιτικές στον τομέα του επισημαίνοντας τη μείωση των τιμών ακόμη και στην κατηγορία της διατροφής, ενώ έβαλε κατά των "εραστών της ακινησίας και εμπόρων της μιζέριας" αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε για τις μεταρρυθμίσεις κυρίως στην αγορά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου