Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Mega+ΔΟΛ ~ Βάζουμε στοίχημα για το ποιος θα τα πληρώσει στο τέλος;


Η ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ 

Εδώ το καλό δάνειο! Πάρε, πάρε, πάρε! Τζάμπα πράμα! Το αφεντικό τρελάθηκε και μοιράζει δάνεια! Μετά στα χαρίζει κι όλας! 
Όχι δεν είναι χιούμορ. Είναι η πραγματικότητα αν λέγεσαι ΔΟΛ ή ΠΗΓΑΣΟΣ δηλαδή Ψυχάρης ή Μπόμπολας. Κι αν από σένα, ταλαίπωρε φορολογούμενε, ζητάνε να βάλεις εγγυήσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, το MEGA δεν χρειάζεται να εγγυηθεί για τίποτε. Αρκούν οι...
ταινίες, λέει, και το σήμα. 

Ούτε καν ο Πρετεντέρης, που, όσο νάναι, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Έπαιρνε τα εκατομμύρια το ΜEGA σαν να ήταν πετσετάκια. 

50 εκατομμύρια πήρε το 2009 επί Γιωργάκη. Αλλά δεν τα ξεπλήρωσε.

Αν αυτό το έκανες εσύ, φορολογούμενε, θα έπαιρνες άλλο δάνειο;

Όμως οι τράπεζες Alpha, Πειραιώς, Eurobank και Εθνική, (με διαχειρίστρια την Alpha) παίρνουν εντολή άνωθεν και δίνουν το 2012, άλλα 98 εκατ. ευρώ. 

Πόσα χρωστάει συνολικά το MEGA; 122 εκατομμυριάκια. Πόσα ο ΠΗΓΑΣΟΣ; 148. Από κοντά και ο ΔΟΛ: 135. Τώρα συγχωνεύονται. Με τις ευλογίες μας. Αλλά να συγχωνευτούν και τα δάνεια: 135 + 148 = 283. Κι αν μπει και το MEGA στην παρέα, πάμε στα 405 μύρια. 

Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές, υποθέτω ότι ξέρουν να κάνουν και προσθέσεις. Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα γίνει έτσι. Βάζουμε στοίχημα για το ποιος θα τα πληρώσει στο τέλος;


Υ.Γ. Υπάρχει κάποια ανακοίνωση του Ποταμιού για το θέμα; Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω. Μάλλον δεν θα έχουν ενημερωθεί ακόμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου