Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μ. Καραμολέγκος πήρε υπό την προστασία του τη γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του!

 
Ο Μ. Καραμολέγκος πήρε υπό την προστασία του τη γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του!
Τη γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του, πήρε υπό την προστασία του ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος, λίγους μήνες μετά την περιπέτεια που έζησε. Τότε είχε υποσχεθεί στον Μολδαβό κακοποιό που τον κρατούσε: «Άφησε με ελεύθερο και σου υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου». Ετσι κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο και να παραδοθεί.


Σήμερα, οκτώ μήνες μετά, ο αρτοβιομήχανος κάνει τα πάντα για να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Μολδαβό κακοποιό. Τρέχει τις διαδικασίες ώστε να πάρει η σύζυγος του 37χρονου πράσινη κάρτα ώστε να μπορεί να εργάζεται στις επιχειρήσεις του χωρίς προβλήματα και στηρίζει με κάθε τρόπο οικονομικά την ίδια και το παιδί της.

Λίγες μέρες μετά την απελευθέρωση του, ο κ. Καραμολέγκος σκέφτηκε να προσλάβει στο εργοστάσιό του τη νεαρή γυναίκα από τη Μολδαβία και αφού ήρθε σε επαφή μαζί της ξεκίνησε τις διαδικασίες για την πρόσληψή της. Αφού το πρόβλημα με την άδεια παραμονής της δεν είχε λυθεί ακόμα, αποφάσισε να την ενισχύσει εκτός από οικονομικά, με ρουχισμό και με τρόφιμα.

Να σημειωθεί ότι η νεαρή αλλοδαπή ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον φόβο από τα ελεύθερα μέλη της συμμορίας και δεν θέλει να μιλάει για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον κ. Καραμολέγκο, τη βοήθεια που της προσφέρει και τα πλάνα που κάνει για τη ζωή της.

Άλλωστε η περίοδος κράτησης του προφυλακισμένου συζύγου της έχει παραταθεί, ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση ενώ όσον αφορά στο τρίτο μέλος της συμμορίας, πληροφορίες λένε ότι μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης έσβησε τα ίχνη του φεύγοντας στο εξωτερικό.

Ημερησία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου