Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Είναι δυνατόν; ~ Δεν τους έδωσαν άδεια για να πάνε στην Βουλή!


Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του εισαγγελέα των φυλακών προτίθεται να καταθέσει – σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Νίκου Αντωνιάδη – ο προφυλακισμένος Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όπως αναφέρει, ο κ. Αντωνιάδης στη δήλωσή του η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί μετά την απόφαση της εισαγγελέως να απορρίψει το αίτημα του κ. Μιχαλολιάκου για να παραστεί στη Βουλή.


Η δήλωση του δικηγόρου του Ν. Μιχαλολιάκου έχει ως εξής: «Ενεργώντας κατ´ εντολή του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά το πρωτοφανές νομικό ατόπημα, την βάναυση παραβίαση του Συντάγματος και τον άνευ προηγουμένου ωμό ευτελισμό της Δημοκρατίας και την ολοκληρωτική απαξίωση της λαϊκής εντολής, που προκλήθηκαν από την τριτοκοσμική απόρριψη του αιτήματος των εκλεγμένων Βουλευτών του τρίτου κόμματος της Ελληνικής Βουλής να παραστούν στη Βουλή στην ύψιστης σημασίας για τη Δημοκρατία συζήτηση και ψήφο εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση, σας γνωστοποιηθώ ότι μου δόθηκε πάραυτα η εντολή για τη σύνταξη και υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά του εισαγγελέα που ανέλαβε την ιστορική ευθύνη της ένα λόγω συνταγματικής εκτροπής, καθώς και των αυτονόητων ηθικών αυτουργών στην εγκληματική αυτή ενεργειά της, και της ταυτόχρονης προσφυγής του συνόλου των παρανόμως προφυλακισμένων στις Φυλακές Κορυδαλλού Βουλευτών στα αρμόδια Ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου