Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Επικίνδυνοι Αλβανοί λάθρο ~ Οδηγούν ανάμεσά μας


Καταθέσεις, και υλικό από κάμερες ασφαλείας, εξετάζουν οι Αξιωματικοί της Τροχαίας Καλλιθέας, προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων γυναίκα η οποία ακρωτηριάστηκε, στο τροχαίο δυστύχημα (15/10- 10.40) στη Λ.Π.Ράλλη, στο ύψος της Διέυθυνσης Αλλοδαπών, στο ρεύμα προς Νίκαια.

Από τα στοιχεία -σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών- ο Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου (SMART) με κίνηση προς τη Λ.Κηφισού, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, παραβιάζει σηματοδότη, και προκαλεί το πολύνεκρο τροχαίο.


Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει ισχυριστεί στην Τροχαία, ο Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου που πορκάλεσε το τροχαίο, πάσχει από επιληψία, και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, σε μια προσπάθειά του να "αιτιολογήσει" το τροχαίο δυστύχημα.

Από τα προανακριτικά στοιχεία όπως έχουν μέχρι στιγμής προκύψει, στο τροχαίο δυστύχημα της Π.Ράλλη, ένας 22χρονο Αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική Οδό, με απόσπαση στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας, και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία διαμελίσθηκε, έχασαν τη ζωή τους, ενώ τραυματίες, είναι ο υπαίτιος οδηγός του SMART, ενας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο, μαι 65χρονη γυναίκα, η οποία ακρωτησιασμένη στο κάτω άκρο μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας και ο σύζυγος -από πληροφορίες της 35χρονης -διερχόμενος πεζός Αιγύπτιος στην καταγωγή.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα (15/10-10.40) διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας, ενώ το υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες εξωτερικά της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, εξετάζεται να έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχηματος.

Πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, από καταθέσεις αυτοπτών, αναφέρουν ότι ο υπαίτιος οδηγός του SMART, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με αυτοκινητιστή σχεδόν ένα χιλιόμετρο από το σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη. Ωστόσο το ΤΑΧΙ δεν εχει εντοπισθεί, για να επιβεβαιωθεί το ακριβές των καταθέσεων των αυτοπτών μαρτύρων.
 

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του οδηγού που το πρωί της Τετάρτης παρέσυρε στο θάνατο τρία άτομα και τραυμάτισε άλλα τρία. 

Ειδικότερα, η δίωξη αφορά στα εξής αδικήματα: Θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (κακούργημα), ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή. Ο οδηγός του οχήματος προς το παρόν νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Τζανειο Νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον 27χρονο Μάριαν Έλβις, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται ότι έπαθε κρίση επιληψίας γι’ αυτό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες τον θέλουν να είχε εμπλακεί σε τροχαίο με ταξί και να έτρεχε για να απομακρυνθεί από το σημείο. Ο 27χρονος που βρίσκεται πίσω από τη νέα αυτή τραγωδία δεν έχει κατάγματα ή άλλα σοβαρά προβλήματα.

Στο μεταξύ ο Αιγύπτιος τραυματίας που παρασύρθηκε από το όχημα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση και είναι εκτός κινδύνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου