Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Oι πιο ζημιάρηδες κάτοχοι smartphones, είναι φυσικά...



Όπως αποκαλύπτει η έρευνα της Square Trade, σχεδόν το 40% των Ελλήνων, Ιταλών και Ισπανών κατόχων smartphones έχουν υποστεί ζημιές στις συσκευές τους, την τελευταία διετία.

Η Square Trade, ηγέτιδα στην παροχή συμβολαίων  προστασίας ηλεκτρονικών συσκευών, με περισσότερους από 10 εκατομμύρια πελάτες διεθνώς, ανακοίνωσε σήμερα τα στοιχεία έρευνας, που καταδεικνύει ότι την τελευταία διετία...
οι κάτοικοι των χωρών του μεσογειακού Νότου -με προεξάρχοντες τους Έλληνες- αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν ή να επισκευάσουν τα κατεστραμμένα τους smartphones, σε ποσοστό περίπου 40% των κατόχων!

Η πανευρωπαϊκή έρευνα που διεξήγαγε επί δύο χρόνια η Square Trade, κατατάσσει στο βάθρο των πιο "ζημιάρηδων" τους Έλληνες (40%), τους Ιταλούς (39,8%) και τους Ισπανούς (38,9%).

Ακολουθούν η Νορβηγία (37,8%), η Μ. Βρετανία (37,2%) και η Ιρλανδία (37%). Περίπου ο ένας στους τρεις παθόντες περίμενε τουλάχιστον επί 7 ημέρες για να επισκευαστεί η συσκευή του.

Στον αντίποδα, οι πιο προσεκτικοί ανάμεσα στις 18 ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα, αναδεικνύονται οι Βέλγοι και οι Πολωνοί, με ποσοστά κάτω του 25% των κατόχων smartphones.


e-pcmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου