Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ηοt Lips ~ Η θερμάστρα... προσώπου που κάνει «θραύση» στις ΗΠΑ


Κοστίζει μόλις οκτώ δολάρια και υπόσχεται να ζεστάνει το πρόσωπό σας τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Μισείτε τον χειμώνα και δεν αντέχετε το κρύο; Μήπως «τρέμετε» μόνο στη σκέψη του χιονιού;  Τότε η λύση είναι σύμφωνα με μια αμερικανική εταιρεία η θερμάστρα... προσώπου «Ηοt Lips», δηλαδή «καυτά χείλη»!





Κι όμως, η συσκευή κοστίζει μόλις οκτώ δολάρια και υπόσχεται να ζεστάνει το πρόσωπό σας τις κρύες ημέρες του χειμώνα, ενώ σας εγγυάται ότι θα μπορείτε να κάνετε με άνεση και χωρίς να κρυώνετε όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, ακόμη και στο χιόνι.





Ωστόσο, το καλύτερο χαρακτηριστικό της είναι ο τρόπος με τον οποίο «ανάβει», αφού γίνεται απλά και φυσικά, με ένα και μόνο σπίρτο ή τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος η ιστοσελίδα theonion.com.



Κι αν αναρωτιέστε για την αξιοπιστία της θερμάστρας -ή για την χρησιμότητά της- η αλήθεια είναι πως πρόκειται απλά για ένα δώρο-φάρσα το οποίο κάνει «θραύση» στις ΗΠΑ ενόψει Χριστουγέννων!



«Σκοπός» του «Ηοt Lips» να κάνει τους φίλους σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας να πιστέψουν ότι τους αγοράσατε το χειρότερο δώρο που υπάρχει, αφού στην πραγματικότητα τα «καυτά χείλη» δεν θα τους ζεστάνουν ποτέ το πρόσωπο...



Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου