Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ-Πρόκληση: Ημίγυμνοι Τούρκοι ποζάρουν πάνω σε τάφους(!!) Ελληνοκυπρίων


Οι προκλήσεις των Τούρκων προς τον Κυπριακό Ελληνισμό συνεχίζονται. Αυτή την φορά όμως δεν σεβάστηκαν ούτε τους τάφους στα κατεχόμενα μέρη.

Ημίγυμνα μοντέλα ποζάρουν επάνω στους τάφους κάνοντας έτσι το «θέαμα» θλιβερό. Ασέβεια και περιφρόνηση των Ελληνοκυπρίων που είναι θαμμένοι στις κατεχόμενες περιοχές μας, στο βωμό της "τέχνης".

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο τζόγος στην Αρχαία Ελλάδα ~ Τα κυβεία, η οστρακίνδα, το τάβλιον, οι ορτυγοκοπίες και η... πόκα


Η καθημερινότητα των αρχαίων Ελλήνων περιελάμβανε και τον τζόγο με τον οποίο οι πρόγονοί μας ήταν παθιασμένοι.

Στα κυβεία ή κυβευτήρια, δηλαδή τις μπαρμπουτιέρες, χάνονταν περιουσίες στα ζάρια, που παίζονταν σε χώρους που σήμερα θα τους λέγαμε κακόφημους.

Το Ιερό της Αθηνάς Σκιράδος στην Ιερά οδό ήταν ένα από τα πιο γνωστά...

Αρχαίοι Εξωγήινοι (6x14) ~ Τα παιδιά των αστεριών (Βίντεο)


Έχουν υπεράνθρωπη νοημοσύνη, γνωρίζουν για τους "άλλους κόσμους" και κατέχουν μυστηριώδεις δυνάμεις... Σε κάθε ήπειρο υπάρχουν απίστευτες ιστορίες για ασυνήθιστα παιδιά, ώστε ορισμένοι να θεωρούν ότι προέρχονται από τα άστρα.

-Πρόκειται για μια διαφορετική φυλή που ζει ανάμεσά μας εδώ και χιλιάδες χρόνια;
-Είχε αποκτήσει τις γνώσεις του ο Πυθαγόρας, από τον Αστραίο;
-Τί ευρήματα έχουμε από τις αναλύσεις DNA τέτοιων παιδιών;
-Εκτός από τα συνηθισμένα "καλά αστρικά παιδιά", υπάρχουνε και "υβρίδιά" τους, με σκοτεινούς για την Ανθρωπότητα σκοπoύς; 

Κάντο όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν!


Απ’ ότι φαίνεται, οι άνδρες στη Βόρειο Κορέα δεν θα ταλαιπωρούνται από εδώ και στο εξής με τη σκέψη: “Tι κούρεμα να επιλέξω;” Όλοι ανεξαιρέτως καλούνται να κουρευτούν όπως ο ανώτατος ηγέτης, Κιμ Γιονγκ-ουν, όπως μετέδωσε το BBC.

Έτσι όχι μόνο  η πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, αλλά και ολόκληρη η χώρα θα γεμίσει με σωσίες του, που θα έχουν το κλασικό κούρεμα  "καπελάκι" με ξυρισμένα τα πλαϊνά της κεφαλής και σχήμα...

Οριστικό τέλος στην φαλάκρα με μόλις 2300 ευρώ +pics



Η τριχόπτωση και η φαλάκρα είναι κάτι απολύτως συνηθισμένο στους άντρες, γεγονός που συχνά τους προκαλεί κατάθλιψη, στρέφοντας τους περισσότερους στην επιλογή μιας μεταμόσχευσης μαλλιών σε μια προσπάθεια να καλύψουν το… κενό μια για πάντα!

Οι επιπτώσεις της αλβανικής μετανάστευσης στην Ελλάδα τις τελευταίες 2 δεκαετίες


Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του Αλβανού βαρυποινίτη Καρέλι, εναντίον του υπαρχιφύλακα Τσιρώνη στην φυλακή Άμφισας και την κατάληξη του δράστη 2 ημέρες μετά στην φυλακή Σερρών, αναλογίστηκα τί επιπτώσεις έχει επιφέρει η αλβανική μετανάστευση στην Ελλάδα τις τελευταίες 2 δεκαετίες.

Η μαζική εισροή των Αλβανών λαθρομεταναστών την δεκαετία του ’90 συντάραξε την Ελλάδα ποικιλοτρόπως και έφερε νέα ήθη στην πατρίδα μας. Την πρώτη έκπληξη ένιωσαν οι Έλληνες την...

Ψεκαστείτε! ~ Οι 4 μυρωδιές που απογειώνουν τη... λίμπιντο


Εάν νομίζετε ότι ορισμένες τροφές έχουν αφροδισιακές ιδιότητες μόνο αν τις καταναλώσουμε, κάνετε λάθος!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο νευρολόγος δρ Αλαν Ρ. Χιρς, διευθυντής στο Ερευνητικό και Θεραπευτικό Ίδρυμα Όσφρησης & Γεύσης (STTRF) του Σικάγου και οι συνεργάτες του, ορισμένες μυρωδιές που αναδίδουν συγκεκριμένα φρούτα ή τροφές, είναι δυνατόν να απογειώσουν τη λίμπιντο και να διεγείρουν τις αισθήσεις.

Νέες προκλήσεις από τους τουρκόφρονες της Θράκης

 
Είναι κανόνας, πως αν δεν δώσεις σημασία σε ένα μικρό σπυράκι, αυτό υπάρχει φόβος να εξελιχθεί σε καρκίνωμα. Εκείνο που συνιστάται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι η άμεση επέμβαση, όσο το πρόβλημα είναι μικρό. Η αδιαφορία, όχι μόνον το δυναμώνει, αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εμφανισθούν και άλλα παρόμοια.
 
Στην Σμίνθη, του δήμου Μύκης της Ξάνθης, με Πομάκους κατοίκους, μουσουλμάνος δάσκαλος έδιωξε μαθήτρια επειδή δεν ήξερε καλά το κοράνι, επιτρέποντας και στους συμμαθητές της να την χλευάσουν.

Οι εορτές των Ελλήνων στην αρχαιότητα




Διαβάστε τις με αλφαβητική σειρά και με λίγα λόγια για τα δρώμενα...

Τα ονόματα 75 δημάρχων με "προβληματικά πόθεν έσχες"



Εβδομήντα δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν πρόβλημα με τα "πόθεν έσχες". Ολοι περιλαμβάνονται στ "λίστα Νικολούδη" που έχουν στα χέρια τους τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο μακρύς κατάλογος αυτών που απέκρυπταν περιουσιακά στοιχεία, περιλαμβάνει κυρίως δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους.

Ο χάρτης των ελληνικών αποικιών μέσα από τα νομίσματα


Η διάδοση και η χρήση του νομίσματος ως βασικού συναλλακτικού μέσου στην Ευρώπη συνδέεται άμεσα και άρρηκτα με τον ελληνικό αποικισμό και αυτήν ακριβώς τη σύνδεση έρχεται να αναδείξει η νέα μεγάλη έκθεση που θα παρουσιαστεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης από τις 11 Απριλίου και για ένα χρόνο.

Με τίτλο «Η Ευρώπη της Ελλάδος. Αποικίες και νομίσματα από τη συλλογή της Alpha Bank», η έκθεση μας «ταξιδεύει» στις ελληνικές αποικίες, που ιδρύθηκαν κατά το Β' Αποικισμό στις σημερινές χώρες Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Αλβανία, Ουκρανία, Ρουμανία και Βουλγαρία, και που ουσιαστικά διαμόρφωσαν τον πολιτισμό της Ευρώπης.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

2014 ~ Ε1: Τεκμήρια & οι αποδείξεις που χρειάζονται για το εισόδημα


Τα τεκμήρια διαβίωσης, τα οποία ονομάζονται πλέον «αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης», είναι ποσά τα οποία, σύμφωνα με τη λογική του υπουργείου Οικονομικών, αντιπροσωπεύουν τις ελάχιστες ετήσιες δαπάνες χρήσης και συντήρησης περιουσιακών στοιχείων, όπως κατοικίες, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, αεροσκάφη και πισίνες, αλλά και ποσά που, σύμφωνα με το υπουργείο, αντιπροσωπεύουν τα ελάχιστα ετήσια έξοδα του φορολογούμενου για την ατομική του συντήρηση.

Καιρός ήταν... Προετοιμάζεται να τυπώσει χρήμα η ΕΚΤ


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα... «προθερμαίνει τα πιεστήρια» και προετοιμάζεται να τυπώσει χρήμα για να απομακρύνει την απειλή του αποπληθωρισμού που εντείνεται και από το επίμονα ισχυρό ευρώ.

Αυτό που φαινόταν μέχρι πρότινος σχεδόν αδιανόητο, δηλαδή ένα πρόγραμμα ποσοτικής νομισματικής χαλάρωσης (QE) στα πρότυπα της αμερικανικής Fed και της Τράπεζας της Ιαπωνίας, φαίνεται να είναι πλέον θέμα χρόνου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις:

Σχολιασμός επικαιρότητος ~ Καλλισθένης… εν δήμω


«Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά», έγραψε η Bild, εξηγώντας ότι στο μέλλον θα υπολογίζονται στην οικονομική στατιστική της ΕΕ και τα έσοδα από εγκλήματα και πορνεία. Άρα, αυξάνουμε το ΑΕΠ της χώρας, που σημαίνει ότι σε ποσοστό μειώνεται το χρέος μας. Αυτό, στα χαρτιά φυσικά.

Αυτό το κολπάκι με τα έσοδα των πορνείων το είχε πρωτοεμφανίσει στην Ελλάδα ο...

Καλημέρα γύφτοι :)


Σε ακόμη μια άκρως ρατσιστική και παραληρηματική έξαρση, ο Πέτα Ποπόφσκι, σκοπιανός ακαδημαϊκός κατηγόρησε την Ελλάδα ότι έχει κλέψει το 100% της ιστορίας της ΠΓΔΒαρντάρσκας και ότι είμαστε... γύφτοι στην καταγωγή!

«Οι Έλληνες, έκλεψαν κατά 100% την ιστορία ημών των Μαλακεδόνων, που είμαστε ευρωπαϊκό καθαρό φύλο. Οι Έλληνες κατάγονται από την Νότια Αίγυπτο και είναι αυτό που αποκαλούμε "γύφτοι"», ισχυρίστηκε ο Ποπόφσκι σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ανοίγει ο δρόμος για μπλοκάρισμα web sites



Από το ανώτατο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακοινώθηκε πως οι πάροχοι Internet στη Ευρώπη, ίσως θα πρέπει να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα.

Πρόσφατα, στο ανώτατο δικαστήριο της Αυστρίας, έλαβε χώρα μια δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε έναν πάροχο και δύο...

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Νέο φυλλάδιο με προσφορές Carrefour (καρφούρ) 31Μαρτίου ~ 9 Απριλίου


Όπως πάντα, πριν από όλους, γιατί ο προγραμματισμός και η γρηγοράδα μετράει... Αν και ψιλοαπογοήτευση, οι τιμές είναι πολύ υψηλές και η φετινή ενέργεια είναι σαν παιχνίδι-κυνήγι κάνα δίευρου. Και του χρόνου με υγεία...

Tο νέο φυλλάδιο σε μορφή pdf, που θα ισχύει από την επόμενη Δευτέρα 31 Μαρτίου (για να μη σας προλάβουνε τις προσφορές οι άλλοι.)

*Tο φυλλάδιο δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο επίσημο site.

Συνεχίζεται η προωθητική ενέργεια για το Πάσχα:

Yummy ~ H Irina Shayk, αρχαία Ελληνίδα +vid


H Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk, κάνει την παρθενική της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ως αρχαία Ελληνίδα.

Το διάσημο τοπ μόντελ υποδύεται τη...

Σαπίσανε στο ξύλο τον παρανοϊκό Αλβανό δολοφόνο Καρέλι;




Νεκρός βρέθηκε μέσα στο κελί του το βράδυ της Πέμπτης ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι, ο οποίος την Τρίτη σκότωσε ύπουλα και άνανδρα με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου.


Γύρω στις 11:30 χθες το βράδυ ο Καρέλι εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο Αλβανός βαρυποινίτης είχε...

Η πλέον αξιόπιστη δημοσκόπηση, βγάζει πρώτο στην Αθήνα τον...


prothesi_psifou_TEL_201403-15 
Από το Μακελειό.γρ...

Σε ντέρμπι για δύο μετατρέπεται η μάχη για το δήμο της Αθήνας σύμφωνα με τη μεγάλη έγκυρη και πάνω από όλα ανεξάρτητη δημοσκόπηση του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά και της δημοσκοπικής του ομάδας.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δείτε τον σταθμό "Ελλάδα" του μετρό στη... Χιλή


Έναν πρωτότυπο φόρο τιμής αποτίει η Χιλή στην Αρχαία Ελλάδα, καθώς, από τις 7 Μαρτίου ο σταθμός με το όνομα Grecia (Ελλάδα) στην πρωτεύουσα Σαντιάγο κοσμείται από μια έκθεση αντιγράφων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

Στον σταθμό, από τον οποίο υπολογίζεται ότι περνούν καθημερινά 22.000 επιβάτες, παρουσιάζονται 23 προσκετικά επεξεργασμένα αντίγραφ από γύψο, χαλκό και ασήμι, τα οποία απεικονίζουν εμβληματικά για τον δυτικό πολιτισμό θέματα.

Διαγωνισμός: Έχεις Vodafone CU; Δωράκι από το Krasoblog κούτρα 7200 λεπτά & 7200 SMS για 1 χρόνο ~~No11~~


Έπεσαν στα χέρια μου, από προωθητική ενέργεια της Vodafone, κωδικοί που σου δίνουνε 600 λεπτά και 600 SMS εντελώς δωρεάν από καρτοκινητό Vodafone CU προς άλλα καρτοκινητά Vodafone CU, κάθε μήνα επί έναν ολόκληρο χρόνο!

Επειδή δεν έχω CU, φυσικά θα τα μοιράσω σε εσάς. Κάθε εβδομάδα θα δίνω από έναν κωδικό. Κερδίστε τον ενδέκατο κωδικό...

200.000 άνεργοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα


Η ενίσχυση περίπου 200.000 μακροχρόνια ανέργων, οι οποίοι δεν λαμβάνουν ούτε καν το επίδομα του ΟΑΕΔ αποφασίσθηκε σε σύσκεψη το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος των 450 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε τα ακριβή εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια να αποφασισθούν...

Το Παλάτι της Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες ~ Συγκρίνετέ το με τις δικές μας τρώγλες +pics

Είσοδος δικαστηρίου στην πόλη των Βρυξελλών στο Βέλγιο. 
 

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία αριστερά βλέπετε το άγαλμα του Δημοσθένη και δεξιά του Λυκούργου. Συγκρίνετε με το ρωμαίικο τερατούργημα - δικαστικό μέγαρο των Αθηνών αλλά και όλων των άλλων πόλεων στην Ελλάδα.
 

Το ξέρουν καλά. Ότι έχει σχέση με την εικόνα της δικής μας αρχαίας κληρονομιάς, αυτή πρέπει να περιορίζεται στους κατά τόπους "...αρχαιολογικούς χώρους" και χρειάζεται να θυμίζει "άψυχες πέτρες", κάτι αόριστα ...ένδοξο, αλλά ξεχασμένο. Διότι γνωρίζουν καλά πως....

Μεταναστεύστε όσο προλαβαίνετε ~ Η Ελλάς, μας τελειώσε


Μακελειό στον ιδιωτικό τομέα...

Την ώρα που όλο το ενδιαφέρον του πολιτικού προσωπικού της χώρας έχει πέσει στις διατάξεις για το γάλα, το φάρμακο και εσχάτως τα ταξί, στο υπουργείο Εργασίας γράφουν με άκρα μυστικότητα διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αναμένεται να ανατρέψουν τον εργασιακό και ασφαλιστικό χάρτη της χώρας. 

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Δείτε βίντεο: Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Μπουτάρης ~ Θεϊκό γιουχάισμα στο Αλεξάνδρειο





Στη γιορτή για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Άρη...

Σκανάροντας το παρελθόν ~ Πυραμίδες (Βίντεο)


Έχοντας στα χέρια τους, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κορυφαίοι επιστήμονες σαρώνουν με λέιζερ τα αρχαία μνημεία και μας αποκαλύπτουν πολύτιμα μυστικά και δίνουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα.

Η ομάδα, ταξιδεύει την Αίγυπτο για να μελετήσει τις πυραμίδες, τα ταφικά μνημεία των πανίσχυρων Φαραώ, και να ανακαλύψει τα μυστικά της κατασκευής αυτών των οικοδομημάτων, που αποτελούν τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα του αρχαίου κόσμου.

Βιοδιασπώμενη μπαταρία λιώνει μέσα στο σώμα


Αμερικανοί ερευνητές δημιούργησαν μια πλήρως βιοδιασπώμενη μικροσκοπική μπαταρία, η οποία διαλύεται σταδιακά μέσα στο σώμα. Ανοίγει, έτσι, ο δρόμος για την κατασκευή ιατρικών νανο-συσκευών που θα εμφυτεύονται στο σώμα για να χορηγούν φάρμακα ή για να καταγράφουν ζωτικές λειτουργίες, έως ότου απορροφηθούν τελείως από τον οργανισμό μετά τη χρήση τους.

Ο Στάλιν, ο καπιταλισμός, ο Κοντράτιεφ και τα γκουλάγκ


Σε μια συγκυρία μεγάλων αλλαγών και μεταλλάξεων στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, με παραδοσιακές δυνάμεις να υποχωρούν και νέες ισχυρές δυνάμεις να βγαίνουν στο προσκήνιο, αλλά και σε μια συγκυρία σοβαρότατων ενστάσεων για τον «αδηφάγο» καπιταλισμό, η ετυμηγορία ενός Ρώσου οικονομολόγου πριν 90 περίπου χρόνια αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Νικολάι Κοντράτιεφ (Nikolai Dmitriyevich Kondratiev 1892-1938) ήταν Ρώσος οικονομολόγος, από τους σημαντικότερους της περιόδου του μεσοπόλεμου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανακάλυψε...

Επ! Τί έχουμε εδώ;



Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι δύο όμορφες υποψήφιες του Ηλία Κασιδιάρη κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου «Εθνική Αυγή για την Αθήνα».

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της κοινωνικής λειτουργού Μαρίας Ζαπάντη, η οποία μάλιστα επελέγη για να ανοίξει την...

Τρομερή φωτογραφία εξέδωσε η NASA


Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εκπληκτική φωτογραφία την ώρα που κεραυνός «χτυπάει» τη Γη, όπως φαίνεται από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) Ο κεραυνός πέφτει σε περιοχή της...

ΦΩΤΟ: Ζώα βανδάλισαν τον Λευκό Πύργο & το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Εικόνες ντροπής για τον πολιτισμό μας φανέρωσε το πρώτο φως της ημέρας στα σημεία όπου πανηγύρισαν τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας τους οι οπαδοί του Άρη χθες το βράδυ. Χιλιάδες οπαδοί συμμετείχαν στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο  του Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλανθρο και  εν συνεχεία στην ευρύτερη περιοχή του Λευκού Πύργου. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών...

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αλλάξατε το ποσό στο Ε1; Περάστε από τη ΔΟΥ


Για έλεγχο στην Εφορία θα κληθούν όσοι αλλάξουν ή συμπληρώσουν από μονοί τους τα ποσά των αμοιβών (που εισέπραξαν το 2013), τα οποία θα βρουν προσυμπληρωμένα στο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης. Αν δουν κενούς τους κωδικούς αυτούς, θα πρέπει να πιέσουν τους εργοδότες τους να σπεύσουν να αποστείλουν τις βεβαιώσεις αποδοχών στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.

Προσοχή! Αλβανός ισοβίτης δολοφόνησε σωφρονιστικό +vids


Αλβανός κρατούμενος ισοβίτης στις φυλακές Μαλανδρίνου, μαχαίρωσε πριν από λίγο στο λαιμό με αυτοσχέδιο μαχαίρι 46χρονο Έλληνα σωφρονιστικό υπάλληλο.

Ο ισοβίτης, του κατάφερε τρεις μαχαιριές και του έκοψε την καρωτίδα.

Τι γράφουν τα τουρκικά σχολικά βιβλία για την Επανάσταση του 1821


Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και καταδεικνύει τον τρόπο που διδάσκονται οι γείτονες την κοινή μας Ιστορία. Τα σχόλια και οι υποσημειώσεις είναι των συγγραφέων Κατσουλάκου Θ.,Τσαντίνη Κ. από το βιβλίο τους “Προβλήματα Ιστοριογραφίας στα Σχολικά Εγχειρίδια των Βαλκανικών Κρατών. Επανάσταση του΄21, Βαλκανικοί Πόλεμοι. εκδ. Εκκρεμές”.

Η αρίθμηση μέσα στο κείμενο παραπέμπει σε αντίστοιχο σχολιασμό από τους ερευνητές παρακάτω.

Υποβρύχια Ελληνική Σημαία 28τμ στη Σάμο ~ Δείτε βίντεο


Με το δικός τους ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν φέτος την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, τα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου.

Στα καταγάλανα νερά του κολπίσκου της Αγίας Παρασκευής της Σάμου άπλωσαν υποβρυχίως μια Ελληνική σημαία 28 τετραγωνικών μέτρων (6,50μ x 4,32μ), τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία που έχει απλωθεί ποτέ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Aromafork ~ Έρχεται το αρωματικό… πιρούνι!


Για τους αφηρημένους σεφ που ξεχνούν να προσθέσουν σημαντικά συστατικά στις γαστριμαργικές τους δημιουργίες, υπάρχει πλέον το Aromafork: ένα αρωματικό πιρούνι το οποίο έρχεται για να καλύψει τα γευστικά κενά.

Σύμφωνα με την επινοήτρια εταιρεία Molecule-R, από τον Καναδά, η οποία ειδικεύεται σε αξεσουάρ μοριακής κουζίνας, το πρωτότυπο γκάτζετ δημιουργεί στον χρήστη την ψευδαίσθηση διαφόρων γεύσεων μέσω της όσφρησης.

Mοριοδοτήσεις – «ρουσφέτια» για τους σχολικούς φύλακες


Τους πίνακες κατάταξης και διάθεσης των σχολικών φυλάκων ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό καταρτίζει ξανά το ΑΣΕΠ, αφού διαπιστώθηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πως αρκετοί εξ αυτών είχαν λάβει μοριοδοτήσεις που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματική κατάστασή τους,...

Γεύσεις & οίνος ~ Επ. 1ο: Επανομή Θεσσαλονίκης (Βίντεο)


Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, Γεύσεις και Οίνος, ο Βασίλης Γαλανός ταξιδεύει μέχρι την Επανομή, τον πιο παλιό αμπελώνα της Θεσσαλονίκης και μαθαίνει τα μυστικά της μαλαγουζιάς.

Τί σημαίνει αρωματικό μπουκέτο στο κρασί και πως θα ταιριάξουμε τα αρώματα του με του φαγητού;

Το επίκαιρο δίδαγμα του 1821


Θα ακούσουμε πολλά σήμερα, με αφορμή την επέτειο της Εθνεγερσίας. Άλλοι θα προτιμήσουν κενολόγες αναφορές, άλλοι πάλι -όπως η κα. Ρεπούση- θα θεωρήσουν ότι πρωτεύων θέμα της επετείου είναι η διενέργεια μαθητικών παρελάσεων, ίσως για να μη δημοσιοποιήσουν μύχια ενόχληση για την ευκαιριακή τόνωση του πατριωτικού συναισθήματος.

Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, όπου η αγάπη στην Πατρίδα θεωρείται ελάττωμα, ενώ η κάθε περιθωριακή άποψη εκλαμβάνεται ως...

Η «μαφία» του γάλακτος και οι βουλευτές που μας αξίζουν


"Όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την επιμήκυνση της διάρκειας του φρέσκου γάλακτος διαπράττουν επί της ουσίας ένα έγκλημα. Ένα έγκλημα σε βάρος της εγχώριας αγελαδοτροφίας, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας. Αν τελικά, ψηφιστεί η επιμήκυνση της ζωής του φρέσκου γάλακτος πολύ απλά τα παιδιά μας δεν θα ξαναπιούν φρέσκο γάλα."

Τάδε έφη  προ ημερών ο κ....

Η Γενοκτονία των Ελλήνων από λάθρο συνεχίζεται...


Εξιχνιάστηκε η ρατσιστική δολοφονία και ο βασανισμός της 83χρονης από τα Πατήσια από παρανοϊκούς λαθρομετανάστες.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία η ηλικιωμένη την ημέρα της δολοφνίας « ήταν φιμωμένη με πετσέτα και ταινία περιτυλίγματος, ενώ τα πόδια της ήταν δεμένα με δερμάτινο λουρί τσάντας και το δεξί της χέρι έφερε καφέ μονωτική ταινία. Επιπλέον,...

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μαμ, κακά και tablet ~ Εφαρμογές για μωρά

 
Ποιά είναι η πρώτη λέξη που εκστομίζει ένας άνθρωπος; «Μαμά». Συνήθως ο «μπαμπάς» έρχεται λίγο αργότερα, όπως και οι λέξεις που περιγράφουν τις βασικές ανάγκες και τις πιο συνηθισμένες ασχολίες του μωρού.

Πώς θα σας φαινόταν όμως αν το λίγων μηνών βλαστάρι σας σάς κοίταζε στα μάτια και αντί για «μαμ» και «άτα» έλεγε «iPad»;

Το αμάρτημα του αντικομμουνισμού


Σήμερα όλα τα μέσα ασχολούνται με την «έννοια» του γάλακτος ημέρας, ως εάν είναι δυνατόν να υπάρχει γάλα ημέρας εκτός εκείνου που το πίνει κάποιος την ώρα που θηλάζει. Δηλαδή του μητρικού και επιχαίρουν στο ενδεχόμενο της πτώσεως αυτής της κυβερνήσεως ως εάν το πρόβλημα της Ελλάδος θα επιλυθεί χωρίς κυβέρνηση, ή μάλλον θα επιλυθεί με κυβέρνηση κομμουνιστικής αριστεράς. Δεν διερωτώνται καν πως είναι δυνατόν να εμπιστευθεί κάποιος στοιχειωδώς σκεπτόμενος, ως κυβερνήτες ανθρώπους με νοοτροπία ολοκληρωτισμού που αν τώρα όντες στην αντιπολίτευση, του απαγορεύουν να διαφωνεί, πώς θα φέρονται αν τυχόν τους δοθη η ευκαιρία να κυβερνήσουν.. Και τι εννοώ…

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ενοικιαζόμενοι «σκλάβοι» για τα μεγάλα έργα


Με ενοικιαζόμενους εργαζομένους, οι οποίοι δεν θα δικαιούνται αποζημίωση και με μισθούς από 511 έως 586 ευρώ, θα γίνονται από εδώ και πέρα τα δημόσια έργα προϋπολογισμού άνω των 10.000.000 ευρώ.

Με «κρυφή» διάταξη στον εφαρμοστικό νόμο που πρόκειται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες και αφορά τη συμφωνία τρόικας - κυβέρνησης δίνεται το δικαίωμα στις Εταιρίες Προσωρινής Απασχόλησης (ΕΠΑ) να νοικιάζουν...

Βοήθεια! Βοήθεια! Η τρόϊκα, η Μέρκελ και το ΔΝΤ περικόπτουν τα δίκαια επιδόματα του λαού!!!

  
 

Επίδομα ανηλίκου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την αδερφή της έπαιρνε έως πέρυσι η μητέρα της!

Σκάνδαλο με σοβαρές ποινικές διαστάσεις για την επώνυμη μητέρα της Ζωής και τώρα αντιπρόεδρο του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου.

Επίδομα ανήλικων τέκνων έπαιρνε μέχρι και πέρυσι για τις δυο ενήλικες πλέον κόρες της η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Θα γίνει και ταινία το Game of Thrones;


Όσο οι φαν περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του 4ου κύκλου επεισοδίων του «Game of Thrones», οι δηλώσεις του συγγραφέα Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ο οποίος επεξεργάζεται αυτόν τον καιρό το μυθιστορηματικό φινάλε του έπους φαντασίας που έχει συνεπάρει εκατομμύρια αναγνώστες και τηλεθεατές στον πλανήτη, μας βάζουν σε υποψίες.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ελεύθεροι Επαγγελματίες ~ Μήπως εξολοθρεύονται από δικαστικούς, παρέα με τα φιλαράκια τους;



Όταν επί μήνες αυτό το όρθιο χοντρό δημοσιουπαλληλικό τέρας προσπαθούσε να εφεύρει πρόσθετο φόρο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και δεν του έβγαινε και αποφάσισε να βαφτίσει το κρέας ψάρι ώστε τα συνεταιράκια του στο ΣτΕ να βγάλουν τον πρόσθετο κεφαλικό φόρο ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ νόμιμο και συνταγματικό!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ είναι και το παρόν νομoσχέδιο που αποφασίζει να φορολογήσει...

Όσα Μύθια Τόση Αλήθεια ~ Illuminati στην Αρχαία Ελλάδα; (Βίντεο)


Ιλλουμινάτι ή Πεφωτισμένοι: Αυτοί που κατάγονται από τον Ήλιο ή άλλο Ηλιακό Σύστημα (Ηλιακοί) και αυτοί που φωτίστηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

-Ήταν οι Διόσκουροι, Πεφωτισμένοι;

-Παρήγαγαν οι Πάνες, σεισμoύς κατ' εντολή του Διονύσου στην εκστρατεία εναντίον των Ιλλουμινάτι;

-Κατέστρεψε η μάγισσα Μήδεια με τα μάτια της (που έλαμπαν σαν μικροί ήλιοι), το τρομερό ρομπότ Τάλως;

Αμήν Παναγίτσα μου ~ Και επιστροφή των μισθών από όσους διορίστηκαν με πλαστά πιστοποιητικά


Φυλακή δηλαδή, δεν έχει για τους απατεώνες; 
Η χρήση πλαστού τίτλου σπουδών ή άλλων πτυχίων από δημόσιους υπαλλήλους προκειμένου να διοριστούν, θα στοιχήσει τόσο τη θέση τους, καθώς θα ανακληθεί άμεσα ο διορισμός τους, όσο και στην τσέπη τους, επειδή θα ζητηθεί από το Δημόσιο να επιστρέψουν τους μισθούς που έχουν λάβει.

Τα πιο παράξενα ελληνικά ονόματα


Το 11% των Ελλήνων ακούει στο όνομα Γιώργος. Δικαίως, λοιπόν, θεωρείται το πιο συνηθισμένο όνομα στη χώρα, τόσο που θα έλεγε κανείς πως οι Γιώργηδες θα έπρεπε να αισθάνονται… μειονεκτικά για το κοινότυπο του ονόματός τους.

Έρχεται όμως η παρακάτω λίστα με τα πιο περίεργα ονόματα που έχουν βρεθεί στα ελληνικά ληξιαρχεία και στους τηλεφωνικούς καταλόγους, και μας πείθουν ότι...