Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ψάχνεις δουλειά;; ~ Καλά είσαι μαλάκας; Στο Ελλάντα ζεις


Ποινές φυλάκισης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε υπαλλήλους δήμων, της  περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αλλοδαπούς που κρίθηκαν ένοχοι  για παράνομη έκδοση εκατοντάδων (χαλαρά μιλάμε χιλιάδων) αδειών σε λαθρομετανάστες στο νομό Πιερίας.

Συνολικά καταδικάστηκαν 10 άτομα για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση και ηθική αυτουργία στα προηγούμενα αδικήματα,  κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα καταδικάστηκαν: Με φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών η πρώην αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Αλλοδαπών Κατερίνης, της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με φυλάκιση 18 μηνών ένας ακόμη αναπληρωτή προϊστάμενος της ίδια υπηρεσίας.

 Με ποινές φυλάκισης από 3 μήνες έως 2 έτη και 9 μήνες,  πέντε αρμόδιοι υπάλληλοι των δήμων Πύδνας,    Ανατολικού Ολύμπου, Λιτόχωρου και Αιγινίου καθώς επίσης και τρεις αλλοδαποί.

Σε όλους του κατηγορούμενους αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό και η εκτέλεση των ποινών τους ανεστάλη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι παραπάνω ενεπλάκησαν σε περίπου 150 περιπτώσεις παράνομης έκδοσης αδειών παραμονής αλλοδαπών στους φακέλους των οποίων εντοπίστηκαν είτε πλαστά είτε ελλιπή δικαιολογητικά.  Τα αδικήματα τελέστηκαν, κατ' εξακολούθηση, από το 2007 έως το 2010.


Αναστολές, παπαριές, μαύρο χρήμα, στα μαλακά όλοι, μαύρη εργασία, λαθρομετανάστες ταλιμπάν, κάθε καρυδιάς καρύδι και οι Έλληνες να κλάψομουνιάζουν ωσάν τις παρθένες.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!



Εκτός εάν... Εκλογές σε 8 ημέρες


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου