Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Παραχάραξη της ιστορίας ~ (Της Ακροαριστεράς και της Προόδου)


Σε λίγες ημέρες ο Προκόπης Παυλόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αν θα είναι καλός ή κακός θα κριθεί από την Ιστορία και στο τέλος της θητείας του. Και σίγουρα η επιλογή του ήταν πολύ καλύτερη από το να πρότεινε ο Τσίπρας κανέναν φανατικό αριστεριστή και να τρέχαμε όλοι.

 
Πάντως, η μεγάλη απορία που γεννιέται είναι γιατί έπρεπε να πάει η χώρα σε μια τόσο επικίνδυνη φάση. 

Γιατί δηλαδή έπρεπε να γίνουν εκλογές αν όλοι ήθελαν τον Παυλόπουλο; Ας τον πρότειναν τον Δεκέμβριο ώστε να μην τρώμε τώρα στα μούτρα τον Σόιμπλε και την παρέα του. Όμως, οι εκλογές και η περιπέτεια της Ελλάδας έγιναν μόνο και μόνο επειδή το ήθελαν ορισμένα κέντρα και παράκεντρα εντός κι εκτός Ελλάδος. Αυτό, ωστόσο, είναι άλλη συζήτηση. Ποιο σημαντικό είναι να σταθούμε στην… 6η Δεκεμβρίου του 2008. Τότε που σκότωσαν τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και ξεκίνησαν τα «Δεκεμβριανά» τα οποία οι Συριζαίοι θεωρούν ακόμη και σήμερα το «δικό τους Πολυτεχνείο».

Αν έχει ευθύνες ο κ. Παυλόπουλος ως υπουργός τότε Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης, και πάλι θα το κρίνει η Ιστορία. Ή έχει κριθεί για όσα έκανε και όσα δεν έκανε. Τουλάχιστον αυτός είχε την ευθιξία τότε να παραιτηθεί.

Δύο φράσεις, ωστόσο, είναι αυτές που έχουν πολύ μεγάλη σημασία μετά την ψηφοφορία στη Βουλή. Κατ’ αρχάς ο ΣΥΡΙΖΑ διακινεί το εξής: «Το 2008 ο κ. Παυλόπουλος αντιστάθηκε στη σχεδιαζόμενη από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ και το βαθύ κράτος τότε – συνταγματική και ενδεχομένως αιματηρή εκτροπή εναντίον της νεανικής εξέγερσης».
 
Κι επίσης, όλο καμάρι η κ. Κωνσταντοπούλου, η αδέκαστη δικηγόρος και Πρόεδρος της Βουλής είπε στον κ. Παυλόπουλο για να το ακούσει όλη η Ελλάδα: «Το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη του 2008 όταν δολοφονήθηκε από αστυνομικούς ο 15χρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και ενεργοποιήθηκαν μιντιακοί, κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί για τη συγκάλυψη της δολοφονίας ήσασταν εκείνος που με αποφασιστικότητα, με αίσθημα δημοκρατικού καθήκοντος σταμάτησε τα σκοτεινά γρανάζια. Ως υπουργός Εσωτερικών δηλώσατε ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μια δημοκρατία υπό οιεσδήποτε συνθήκες».

Για σταθείτε γιατί εδώ σοβαρεύουν τα πράγματα. Έχουμε δύο σενάρια σύμφωνα με τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ: 

1.Το ένα λέει ότι οι ακροδεξιοί της ΝΔ ήταν έτοιμοι να καταπνίξουν τη… νεανική εξέγερση. Προφανώς υπονοούν ότι ήθελαν να κατεβάσουν τα τανκ και να βγάλουν το στρατό στους δρόμους για να σκοτώσει νέα παιδιά που διαδήλωναν αλλά τους συγκράτησε ο Παυλόπουλος.

2.Το άλλο λέει ότι εκείνη τη νύχτα παρακρατικοί από το χώρο των μίντια αλλά και του ίδιου του κράτους, θέλησαν να συγκαλύψουν τη δολοφονία του 15χρονου και ευτυχώς που ήταν εκεί ο Παυλόπουλος.

Όπως είπαμε τι έκανε ο Παυλόπουλος και τι όχι θα το κρίνει η Ιστορία, όμως, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σοβαρή, μια καραμπινάτη παραχάραξη της ιστορίας η οποία είναι άκρως επικίνδυνη. Και δείχνει τι θέλει να περάσει ιδεολογικοπολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία.
Δηλαδή ήταν νεανική εξέγερση ότι κάηκε όλη η Αθήνα; Δεν ήταν πλιάτσικο η λεηλασία δεκάδων καταστημάτων; Ήταν επαναστάτες οι αλλοδαποί και όχι μόνο που μπούκαραν ανενόχλητοι στα μαγαζιά καταστρέφοντας και αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν;

Μια από τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής δημοκρατίας, ένα «Βατερλώ» του ελληνικού κράτους είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ που τώρα κυβερνά λαϊκή εξέγερση; Δεν είδαν και δεν άκουσαν τι είχε γίνει τότε;

Και για να έχουμε καλό ερώτημα: Ποιοί και πότε προσπάθησαν να συγκαλύψουν το έγκλημα; Αμέσως δεν συνελήφθη ο Κορκονέας και ο Σαραλιώτης; Αμέσως δεν βγήκαν όλα τα βίντεο και τα ηχητικά και καταλάβαμε όλοι καλά τι έγινε; Ίσως το μόνο που δεν καταφέραμε ποτέ να μάθουμε ήταν τι γύρευαν εκεί τα 15χρονα παιδάκια και τι έκαναν. Με αποτέλεσμα ο ένας να βρίσκεται στο χώμα κι ο άλλος, ο Ρωμανός στη φυλακή.

Αλλά το ακόμη σοβαρότερο είναι οι αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ για πιθανή προσπάθεια κατάλυσης του πολιτεύματος. Κάποιοι ακροδεξιοί σύμφωνα με την επίσημη γραμμή μπορεί να σκέφτονταν μέχρι και τη Χούντα να αναστήσουν για να καταστείλουν τη… νεανική εξέγερση.

Όλο αυτό το σκηνικό είναι άκρως προκλητικό. Δεν είναι ανιστόρητοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ επικίνδυνοι. Έχουν αναγάγει την μαύρη σελίδα της Μεταπολίτευσης σε λαϊκή εξέγερση και παίζουν παιχνίδια στις πλάτες ενός αδικοχαμένου παιδιού αλλά και των άλλων θυμάτων, των παιδιών του Κορκονέα που ζουν χωρίς πατέρα. Ο θύτης πλήρωσε. Οι αριστεροί που πάντα το παίζουν «θύματα» πότε θα πληρώσουν;

antinews.gr









 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου