Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αύξηση χαρατσιού για να λειτουργήσει η ΕΡΤ ~ Παλιά μου τέχνη κόσκινο


Πλήρωνε κορόιδο φορολογούμενε τους αργόμισθους που θα διορίσουμε για να το παίζουν επαναστάτες με τα δικά σου λεφτά.

Εδώ η χώρα καταρρέει, τα ταμεία είναι άδεια, τον Μάρτιο αν δεν μας σώσουν οι "διεθνείς τοκογλύφοι" του 1,5% χρεοκοπούμε, κι αυτοί στην καρακοσμάρα τους! Φόροι και τέλη, για τα κωλομάγαζα του κρατισμού που μας έχουν πιει το αίμα. Από την τσέπη σας να την πληρώσετε την ΕΡΤ της ρεμούλας, καραγκιόζηδες.


Την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους προκειμένου να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, προανήγγειλε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο υπουργός ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ όπου θα προβλέπετε μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

«Θα δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν. Νομίζω ότι μια μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος θα μπορούσε πάρα πολύ εύκολα να καλύψει όλες τις ανάγκες», ανέφερε συγκεκριμένα.

Επί των διαδικαστικών, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, σημείωσε  ότι  δικαιούνται να επιστρέψουν στην ΕΡΤ οι εργαζόμενοι που δούλευαν την ημέρα που έκλεισε η ΕΡΤ, μίλησε για «εσωτερική αναδόμηση», διευκρίνισε ότι το όνομα θα παραμείνει "ΕΡΤ" ενώ δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη, στη μορφή που είχε δηλαδή πριν την αντικατάστασή της από τη "ΝΕΡΙΤ".

Μια λύση θα ήταν να την κάνει συνδρομητική και να καταργηθεί το τέλος. Στο κάτω κάτω να δούμε και πόσοι θέλουν ΕΡΤ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου