Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Εξιχνίαση μιας ακόμη ρατσιστικής δολοφονίας στη Λάρισα



Τρεις ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό που στοίχισε τη ζωή του ηλικιωμένου αδελφού του πρώην προέδρου της ΑΕΛ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τον περασμένο Οκτώβριο, ένας από τους δράστες είχε ληστέψει και ένα κοσμηματοπωλείο στην Ηλεία!

Γι' αυτή την υπόθεση βρίσκεται ήδη στη φυλακή και τώρα εξακριβώθηκε η συμμετοχή του στην πρώτη φονική ληστεία.

Ο 35χρονος λαθρο-Αλβανός ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας Λάρισας, που προσπαθεί να ανακαλύψει και τα στοιχεία των τριών συνεργών του, μαζί με τους οποίους είχε εισβάλει στις 24 Οκτωβρίου του 2014 στο σπίτι του 75χρονου Δημήτρη Σαμαρά φορώντας κουκούλες και γάντια και είχαν χτυπήσει αλύπητα τον ίδιο και τη σύζυγό του για να αρπάξουν 2.500 ευρώ, δύο κινητά και τα κλειδιά ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Το τραυματισμένο ζευγάρι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου ο 75χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ημέρες αργότερα.

Σε βάρος του 35χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες ληστείες.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου