Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μοδίστρα ο αρχιτραμπούκος Πουλικόγιαννης; +vid


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης  της Διαρκής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης, Παραγωγής και Εμπορίου,  βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έκανε ρόμπα το ΚΚΕ που προσπάθησε να φέρει στην Βουλή τον εγκληματία-αρχιτραμπούκο Σωτήρη Πουλικόγιαννη, σαν μέλος του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού – Δέρματος.








Παλαιότερη ανάρτηση περί Πουλικόγιαννη:

Ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ γρονθοκοπεί αστυνομικό +vid


Στα χθεσινά επεισόδια που συνέβησαν στην οδό Σταδίου ανάμεσα στην αστυνομία και το ΠΑΜΕ έλαμψε, για μια ακόμη φορά, «το άστρο» του γνωστού τραμπούκου του ΚΚΕ Σωτήρη Πουλικόγιαννη, ο οποίος όπως φαίνεται και στις τηλεοπτικές εικόνες είναι «ορεξάτος» για καυγά.

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει ούτε με το δικαίωμα στην απεργία και την διαμαρτυρία ούτε με την κρατική καταστολή της μνημονιακής κυβέρνησης.


Έχει να κάνει με έναν σεσημασμένο τραμπούκο, ο οποίος έχει «συλληφθεί» στο παρελθόν να βιαιοπραγεί, μαζί με άλλους «συντρόφους», εναντίον μεμονωμένου διαδηλωτή, κλωτσώντας τον στο κεφάλι, επειδή αυτός δεν είχε την φαεινή ιδέα να είναι ενταγμένος στο ΠΑΜΕ.



 
Ο εργατοπατέρας αυτός, τον οποίο θυμόμαστε από το παρελθόν να γυρίζει στα τηλεοπτικά κανάλια και να παριστάνει το αθώο θύμα, όποτε του δίνεται η ευκαιρία δείχνει το «φιλειρηνικό» του πρόσωπο, όπως σήμερα όπου και πρωτοστάτησε στα επεισόδια.

Πηγαίνει πρώτος εναντίον των ΜΑΤ, και γρονθοκοπεί με μένος έναν αστυνομικό στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του σβέρκου του ώστε να τον σκοτώσει!!! Στη συνέχεια το σκάει μακριά και αναλαμβάνουν οι υπόλοιποι το ξύλο…

Το ζητούμενο με τον θρασύδειλο αυτόν τύπο είναι ότι εξαιτίας του έχουν στοχοποιηθεί αθώοι (;) άνθρωποι, ενώ αυτός βρίσκεται στο απυρόβλητο παρότι υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο που δείχνουν την πραγματική ταυτότητα και την ροπή προς την βία.

























ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ TOY ΚΚΕ ΠΟΥ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!!! 
 
 
Ο ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

Η πληροφορία-σοκ μας ήρθε από αστυνομικές πηγές επειδή ακριβώς ο διασυρμός που έχει υποστεί η ΕΛΑΣ είναι απίστευτος και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιδράσει! Ο Πουλικόγιαννης είναι ένα σημαίνον στέλεχος του ΚΚΕ ενεργεί τραμπούκικα και γρονθοκοπεί πισώπλατα αστυνομικό! Αντί να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο δεν κινείται καμία διαδικασία σε βάρος του! Ο κ. Δένδιας παρέχει πλήρη προστασία στον Πουλικόγιαννη, τον άνθρωπο που έπρεπε ήδη να βρίσκεται κρατούμενος στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν οι αστυνομικές αρχές, ο λόγος που τυγχάνει ασυλίας είναι ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής. Εάν λοιπόν οδηγείτο στο Αυτόφωρο και καταδικαζόταν (που θα καταδικαζόταν γιατί φαίνεται στο βίντεο να γρονθοκοπεί πισώπλατα αστυνομικό και μάλιστα απρόκλητα, αυτομάτως θα εθεωρείτο αναξιόπιστος μάρτυρας και θα "καιγόταν" ένα ακόμα χαρτί κατά της Χρυσής Αυγής!

Εάν δεν είναι έτσι καλούμε τον κ. Δένδια να το διαψεύσει. Είναι ή δεν είναι κύριε Υπουργέ μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χ.Α. ο Πουλικόγιαννης; Και γι' αυτό τον λόγο δεν τον συλλαμβάνετε; Ντροπή και Αίσχος! Θα έπρεπε ήδη να έχετε παραιτηθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου