Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ σε δολοφονία Έλληνα πολίτη +vid


Είχαν μαζί τους τα αποφυλακιστήρια όταν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς - Είχαν φυλακιστεί το 2012 για ληστείες και βίαιη συμπεριφορά

Στις 14 Ιουλίου και στις 9 Ιουνίου αποφυλακίστηκαν οι δυο από τους επτά λαθρομετανάστες γεωργιανούς ληστές που λήστεψαν και δολοφόνησαν τον...
εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Ύδρα.


Οι δυο σκληροί ληστές εκμεταλλεύτηκαν τις ευνοϊκές διατάξεις του λεγόμενου «νόμου Παρασκευόπουλου» για να πετάξουν στην ελευθερία και να «αναβαθμίσουν» την εγκληματικής τους δράση. Μάλιστα, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς με τα αποφυλακιστήρια στην τσέπη, γεγονός που αναδεικνύει το πόσο σκληροί και αμετανόητοι ήταν.

Στο βίντεο που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής φαίνονται καθαρά να κινούνται γύρω από την ταβέρνα και το σπίτι του 67χρονου λίγη ώρα πριν μπουκάρουν μέσα, ενώ αποτυπώματα βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν στο παράθυρο που παραβίασαν και στο δωμάτιο που βασάνισαν και αφαίρεσαν τελικά τη ζωή του άτυχου εστιάτορα.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι δεν είχαν σχεδιάσει να ληστέψουν το συγκεκριμένο ιδιοκτήτη ταβέρνας αλλά πληροφορήθηκαν όταν πήγαν να γευματίσουν ότι το θύμα είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και έτσι αποφάσισαν εκείνη τη στιγμή να μπουν στο σπίτι και να αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα. Μπούκαραν στη διώροφη κατοικία με βερμούδες και σαγιονάρες και δεν φορούσαν γάντια αν και ήταν όλοι σεσημασμένοι για κλοπές και για ληστείες.




Καταδικασμένοι για ληστείες και βίαιη συμπεριφορά
Πάντως, σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο 30χρονος Ιγκόρ Τσακμάζοφ και ο 34χρονος Ιρακλί Κατζάτζεφ, είχαν αποφυλακιστεί πριν λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα ο πρώτος στις 14.7.15 από το κατάστημα Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε στις 27.11.12 για κλοπές και ο δεύτερος από το σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων στις 9.6.15 όπου βρισκόταν από τις 22.11.12 για κλοπές και ληστείες, ενώ τους συνόδευε η υποσημείωση ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερη βίαιη συμπεριφορά.

Παραμένει λοιπόν απορίας άξιον πώς αυτοί οι άνθρωποι αποφυλακίστηκαν και πριν καν συμπληρωθεί μήνας συνελήφθησαν για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα. Εκτός από τους δύο και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες μπαινόβγαιναν στις φυλακές, κανείς τους δεν είχε εργασία και μόνιμη κατοικία, ενώ οι πληροφορίες της Αστυνομίας λένε ότι μετά την Ύδρα θα συνέχιζαν την εγκληματική τους δράση και στα υπόλοιπα νησιά του Σαρωνικού, τον Πόρο και τις Σπέτσες.


Π.Θ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου