Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ο Βασιλιάς (Τσίπρας) είναι γυμνός

 
Το ότι οι προηγούμενοι πολιτικοί ήταν στην πλειονότητά τους λαμόγια, δεν καθαγιάζει τον Τσίπρα.
 
Από έναν νέο πολιτικό θα περίμενε κανένας να είναι αξιοπρεπής και να μην λέει ψέματα, να διαλέγει τους καλύτερους για συνεργάτες, να έχει γρήγορα αντανακλαστικά και να παίρνει γρήγορες αποφάσεις, να είναι καινοτόμος για να δικαιώνει εκείνο το ρημάδι «της ριζοσπαστικής αριστεράς και της προόδου», που ευαγγελίζεται το κόμμα του, ν´ αποδέχεται τα λάθη του κι όταν τα έχει κάνει μούσκεμα να παραιτείται για λόγους ευθιξίας. Φεύ...



Ο τρόπος που διάλεξε ο Τσίπρας για να ´´χορτάσει´´ την φιλοδοξία του, είναι ο χειρότερος δυνατός.

Ένας αδούλευτος, αμόρφωτος, ακοινώνητος, χωρίς καμία αίσθηση του μέτρου, με άγνοια του πως δουλεύει η οικονομία, με πλήρη άγνοια της αναγκαιότητας και του σεβασμού των διακρατικών συνεργασιών των κρατών της ΕΕ και των επαφών με τις πολιτισμένες χώρες, μεγαλωμένος στα στεγανά του αναχρονιστικού κόμματός του, φορέας ιδεοληψιών, χωρίς κρίση για την επεξεργασία των σοβαρών κυβερνητικών θεμάτων, που άγεται και φέρεται από τον κάθε τυχοδιώκτη, είναι ένας πολιτικός επικίνδυνος για την δημοκρατία και ως εκ τούτου και για την κοινωνία.

Το τραγικό είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι καταφέρνουν να ξεγελούν πολλούς από τους πολίτες. Φαίνεται ότι αυτοί οι πολίτες στερούνται στοιχειώδους λογικής και τέτοιοι πολιτικοί διαθέτουν ατόφια ένστικτα που τους λένε πως να κοροϊδέψουν τέτοιους πολίτες.
 
Ο συνδυασμός τέτοιων πολιτικών και πολιτών είναι καταστροφικός για την χώρα.

Ο Τσίπρας λαϊκίζοντας αφόρητα, κατάφερε και ανέβηκε στον αφρό, αλλά όταν το κύμα άρχισε την βύθιση, τότε φάνηκε η ανεπάρκεια του καπετάνιου, κάτι που είχε ήδη φανεί όταν διάλεξε τον βλαμένο για συγκυβερνήτη.

Έτσι. η πλήρης κυβερνητική του άγνοια, σε συνδιασμό με τα εγγενή κουσούρια του, ´´φόρτωσαν ´´ την χώρα με παραπάνω από 50 δις ευρώ, βούλιαξαν την οικονομία και το χρηματιστήριο και αύξησαν την ανεργία.

Ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την επιλογή του ανεπαρκούς ΠτΔ, της τρελής ΠτΒ, του καραγκιόζη Βαρουφάκη, του μιζαδόρου Κατρούγκαλου, της τριπαδόρου των capital controls Βαλαβάνη, της προστάτιδος της λαθρομετανάστευσης και πλέον επικίνδυνης για την δημόσια ασφάλεια και υγεία κας Τασίας, του death face Σταθάκη, που προσπαθεί να μας πείσει ότι το αριστερό χρέος είναι ωφέλιμο και του τσίρκου της Κουμουνδούρου, που μας οδηγεί προς τα βράχια.
 
Όλοι αυτοί είναι επιλογές του τυχοδιώκτη Τσίπρα, που μπορεί τώρα να κάνει τον ψόφιο κοριό γιατί τον πήρε χαμπάρι η ΕΕ από την οποία εξαρτάται οικονομικά, αλλά έως τώρα κατέστρεψε την χώρα, γιατί δεν έχει καμία ποιότητα κι έχει σαν πρότυπο τον Μαδούρο, γι ´αυτό είναι ουτοπία να νομίζει κανείς ότι θα βελτιωθεί, αφού ´´τον αράπη και εάν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς´´.
 
ΥΓ.: Στο έργο ο ´´Βασιλιάς είναι γυμνός´´ οι αυλοκόλακες κοιτούσαν την γύμνια του, αλλά λόγω δουλικότητας έκαναν πως δεν την έβλεπαν και του φέρονταν με υποκριτική φυσικότητα.


1 σχόλια:

macgyver είπε...

Ο καλύτερος εταίρος των εκβιαστών, ο,τι πρεπει για το θεμα...
http://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/2015/08/blog-post_92.html

Δημοσίευση σχολίου