Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Αμάν αμάν ~ Game Of Thrones: Ο Jon Snow ζει


john-snow-650-800x547Ο θάνατος του Jon Snow στο φινάλε της 5ης σεζόν του Game Of Thrones σόκαρε τους πάντες.

Όλοι οι συντελεστές αναφέρουν πως ο αγαπημένος ήρωας δεν θα επιστρέψει ξανά, ωστόσο το τμήμα marketing του HBO πρόδωσε το μυστικό: Ο Jon ζει και επιστρέφει!

Πως έχει το στόρι…



Το HBO, το κανάλι που προβάλει την επική σειρά προχώρησε στο λανσάρισμα μιας σειρά με φιγούρες από ήρωες που έχουν πεθάνει στην σειρά ώστε να ανεβάσει το εμπορικό κομμάτι του Game Of Thrones. Στέλνοντας το ανάλογο promotional mail στις εταιρείες.

Ποιος χαρακτήρας δεν ήταν μέσα σε αυτές; Καλά καταλάβατε… Ο Jon Snow! Η «Memoriam Collection» όπως ονομάζεται δεν έχει μάλιστα την παραμικρή αναφορά στον κεντρικό πρωταγωνιστή της σειράς και πλέον είναι σχεδόν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο Kit Harrington θα επανέλθει.
 
Αυτό είναι ένα από τα πολλά σημάδια πως ο Snow θα εμφανιστεί στον 6ο κύκλο ενώ πριν λίγες μέρες ο Harrington έκανε την εμφάνιση του στο αεροδρόμιο του Belfast, της πόλης όπου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του 6ου κύκλου της σειράς.

Ο Jon ζει… θα βασιλεύσει στο τέλος όμως;

  


Ο Kit Harington και τηλεοπτικός Jon Snow, εντοπίστηκε απο άγνωστο (μάλλον ερασιτέχνη παπαρατσι) στο αεροδρόμιο του Belfast! Και τι σημαίνει αυτό;

Στο Belfast γίνονται τα γυρίσματα του Game of Thrones, εκεί που οι Emilia Clarke, Maisie Williams, Sophie Turner και πολλοί άλλοι, προσγειώθηκαν λίγες μέρες πριν για να ξεκινήσουν επισήμως τον 6ο κύκλο της επικής σειράς.



Το Wow ανέβασε δυο φωτογραφίες του Harington από εκεί και ναι! Αυτή είναι η μεγάλη απόδειξη ότι ο Jon Snow επιστρέφει. Ζωντανός, νεκρός, ποιος ξέρει; Αλλά επιστρέφει.  


ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι ο Jon Snow ρε παιδια? και γιατι ειναι τοσο ενδιαφερον?

Κρασοπατήρ είπε...

Ένα τσουτσέκι είναι ο Jon Snow, που του δώσανε και μετοχές.
Ο original άρχοντας είναι ο Littlefinger, στον οποίον κι επενδύει το Krasoblog.

Δημοσίευση σχολίου