Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Μήπως είναι καιρός να αλλάξει ηγεσία και η Χρυσή Αυγή;



Απολογισμός εκλογικού αποτελέσματος: Μιχαλολιάκο ξεκουμπίσου.

Λοιπόν έχω να πω κάποια πραγματάκια επί τροχάδην.
1)Οι κάτοικοι του κράτους με το όνομα Ελλάδα, αποτελούν τον πιο ηλίθιο λαό του πλανήτη. Το έλεγα πάντα, το έλεγα και προεκλογικά, το λέω και τώρα με απόδειξη το αποτέλεσμα των εκλογών όπου οι...
ηλίθιοι νεοέλληνες επέλεξαν και πάλι να τους γαμήσουν ακόμα περισσότερο οι νταβατζήδες εταίροι και οι λαθροεισβολείς. Δεν θέλω να επεκταθώ, άξια η μοίρα των νεοελλήνων οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση τελικά με τους Έλληνες προγόνους. Ούτε το 3% δεν έχει καμία σχέση... Να μη δω κανέναν νεοέλληνα να κλαίει και να διαμαρτύρεται λοιπόν για όσα ακολουθήσουν. Όπως ξαναέστρωσαν θα κοιμηθούν και οι μαλακίες πάντα πληρώνονται στο τέλος. Κανείς μαλάκας δεν ξεφεύγει.
 
2)Ψήφισα ξανά Χρυσή Αυγή ως γνωστόν μιας και υποστηρίζω το κόμμα αυτό από το 2009 αφού άλλο πατριωτικό - εθνικιστικό κόμμα δεν υπάρχει. Αυτά που θα διαβάσετε ήθελα να τα γράψω τρεις μέρες πριν αλλά δεν το έπραξα για να μη μου λένε μετά πως θέλησα να χαντακώσω το κόμμα προεκλογικά... όπως τελικά έπραξε ο... Μιχαλολιάκος που το χαντάκωσε!!!
 
Ως ψηφοφόρος λοιπόν έχω να πω πως εάν δεν φύγει άμεσα από την αρχηγία αυτός ο Μιχαλολιάκος, η ΧΑ δεν θα παίξει ποτέ το ρόλο που θέλουν οι ψηφοφόροι της. Μόνο ένας πανίβλαξ μπορεί να βγει δημόσια και να πει 3 μέρες πριν τις εκλογές πως το κόμμα του, αναλαμβάνει λέει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα!!!! 
 
Χωρίς να έχει γίνει Δίκη, χωρίς να υπάρχει καταδικαστική απόφαση του Ρουπακιά ο οποίος μάλιστα ήταν παλαιότερα μέλος του ΚΚΕ, χωρίς να έχει αποφανθεί το δικαστήριο εάν ο Ρουπακιάς βρισκόταν σε άμυνα ή όχι, χωρίς να έχει αποφανθεί το δικαστήριο εάν επρόκειτο για απλή συμπλοκή ή προμελετημένο έγκλημα, βγαίνει ο πανίβλαξ και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας 3 μέρες προ των εκλογών, γιατί; Για να το παίξει καλός; Για να γλείψει το σύστημα; Μήπως τα άρπαξε για να κρατήσει την Χρυσή Αυγή στο 7% και να μη πάρει διψήφιο; Μήπως απλά επειδή είναι μαλάκας και ηλίθιος; Δεν ξέρω, να το κρίνετε εσείς, όμως το σίγουρο είναι πως ο πανίβλαξ χαντάκωσε το κόμμα. 
 
50% αποχή είχαμε. Από αυτό το 50% ξέρω πολλούς που ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν ΧΑ αλλά τελικά μετά τη δήλωση του μαλάκα, δεν πήγαν καν να ψηφίσουν. Χωρίς τη δήλωση, το διψήφιο ήταν σίγουρο... 
 
Και την ίδια στιγμή βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει πως η ΧΑ είναι κόμμα εξουσίας. Ηλία, με τον Μιχαλολιάκο στην αρχηγία δεν πρόκειται να ξεφύγετε από το 7% και με 7% κόμμα εξουσίας δεν θα γίνετε ποτέ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγει ο βλάκας αρχηγός σας και να κάνει τέτοια δήλωση 3 μέρες προ εκλογών. Έδωσε βουτυράκι στο ψωμί των νταβατζήδων και του Συστήματος να θάψουν το κόμμα ακόμα περισσότερο λίγο πριν τις εκλογές!  
 
Τι σημαίνει πολιτική ευθύνη; Στο ποινικό μας δίκαιο δεν τιμωρείται η πολιτική ευθύνη διότι απλά δεν προβλέπεται. Για το λόγο αυτό όποιος αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες ειδικά σε ανθρωποκτονίες, ενίοτε καταλήγει στη φυλακή γιατί ουσιαστικά μιλάμε για ποινική ανάληψη ευθύνης λόγω μη πρόβλεψης ποινικοποίησης της πολιτικής ευθύνης! Βουτυράκι στο ψωμί των Ντογιάκηδων, των Κουτζαμάνηδων κλπ... Αυτή η δήλωση Ηλία θα σας χώσει φυλακή τη στιγμή που 100% η αθώωση σας ήταν απολύτως σίγουρη! 
 
Πολιτική ευθύνη σημαίνει εντολή για δολοφονία με πολιτικά κίνητρα. Έσωσε τέτοια ο Μιχαλολιάκος ποτέ; Εγώ δεν το νομίζω. Τότε για ποιο λόγο πέταξε αυτή τη μαλακία; Δεν σημαίνει πως έχεις πολιτική ευθύνη εάν κάποιος οπαδός ή στέλεχος του κόμματος σου διαπράξει ένα αδίκημα ή έγκλημα όπως βλακωδώς προσπάθησε να δικαιολογηθεί μετά ο αρχηγός. Μήπως έχετε τυχόν και κούτσουρα νομικούς να συμβουλεύουν τον αρχηγό; Να το εξετάσετε και αυτό. Μάλιστα είπε πως και το ΠΑΣΟΚ έχει πολιτική ευθύνη για τον Τσοχατζόπουλο και η ΝΔ και τον Καλαμπόκα που σκότωσε τον Τεμπονέρα. ΟΧΙ δεν υπάρχει ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις πολιτική ευθύνη διότι αυτοί έπραξαν αυτοβούλως και χωρίς εντολή ή προπαρασκευαστικές πράξεις και οργάνωση τέλεσης των αδικημάτων που διέπραξαν. 
 
Μη ξεχνάτε πως και οι φονιάδες της 17Ν τα ίδια είπαν. Ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για τα εγκλήματα τους και έλεγαν πως επρόκειτο για πολιτικές δολοφονίες! Εκεί όμως υπήρχε οργάνωση προμελέτη σχεδιασμός και κεντρική εντολή για τη διάπραξη των δολοφονιών και ληστειών της 17Ν σε αντίθεση με την δολοφονία του Ρουπακιά η οποία ήταν μία απλή συμπλοκή. Και όπως είδατε, η 17Ν πήγε φυλακή. Προφανώς την ίδια κατάληξη επιθυμεί και ο Μιχαλολιάκος για το κόμμα και τα μέλη του αλλιώς δεν εξηγείται. Τι νόμιζε δηλαδή ο βλάκας, πως θα έλεγε πως αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες για δολοφονίες και θα την έβγαζε ατσαλάκωτος ο ίδιος, τα μέλη και το κόμμα του, χωρίς συνέπειες στις εκλογές και στη Δίκη; 
 
Ας μου την πέσουν τώρα όλα τα τσουτσέκια του Μιχαλολιάκου τώρα να μου την πουν. Χέστηκα. Εγώ θα λέω πάντα την αλήθεια γιατί δεν ανήκω πουθενά, μόνο είμαι ψηφοφόρος και δεν γλείφω ούτε έχω στην πλάτη μου φορτωμένους αρχηγούς να με καθοδηγούν λες και είμαι πρόβατο χωρίς μυαλό και συνείδηση.
 
Εάν λοιπόν θέλετε μέσα στη ΧΑ να αποκτήσετε προοπτική εξουσίας όπως λέει και ο Κασιδιάρης, τότε να απομακρυνθεί άμεσα η οικογένεια Μιχαλολιάκου που θεωρεί μάλιστα την ΧΑ ως ιδιοκτησία της (κανένα πολιτικό κόμμα δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός), να απομακρυνθούν λοιπά βαρίδια, χαζοβιόληδες και γκάου και να αναλάβει την αρχηγία πχ ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι ο πλέον ικανός και έξυπνος μέσα στο κόμμα και βέβαια να μπει στο κόμμα νέο αίμα με ανάλογες ικανότητες και απαλλαγμένο από τα βαρίδια του σκοτεινού παρελθόντος της ΧΑ. Δεν είναι δυνατόν ο Μιχαλολιάκος να βάζει τη γυναίκα του που δεν ξέρει να πει από έξω δύο λέξεις στη Βουλή και να αφήνει όξω, άλλους εξαιρετικούς, μορφωμένους και ικανότατους ανθρώπους. 



Δεν είναι δυνατόν η  κόρη του να παίζει το ρόλο του επόπτη και να την τρέμουν τα στρατιωτάκια μη τυχόν τους δώσει στον μπαμπά.  Ούτε ένα συνέδριο δεν έχουν διεξάγει. Ότι λέει ο μπαμπάς αυτό πρέπει να γίνεται. Δεν χωράει διάλογος ή αμφισβήτηση! Αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν σε ένα κόμμα που θέλει να λέει πως είναι σοβαρό. Η οικογένεια αυτή πρέπει να φύγει χθες και δεν εννοώ να φύγει εντελώς από το κόμμα. Μπορούν να παραμείνουν ως καθαρίστριες των γραφείων και πολύ θα τους είναι. Εάν από την άλλη η Χρυσή Αυγή αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση του Μιχαλολιάκου, να μας το πούνε και να μη ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Να κάτσουν μόνοι τους με τα στρατιωτάκια τους να τους βαράνε προσοχή. Αλλά να μας το πούνε... να ξέρουμε.
 
Ευτυχώς δηλαδή που συνέβη έστω από σπόντα μία εξαιρετική νέα παρουσία που προέκυψε από τις εκλογές είναι  ο Γιάννης Αιβατίδης, ιατροδικαστής, ο οποίος και εκλέχθηκε βουλευτής της ΧΑ στην Κέρκυρα και πρόκειται για εξαιρετικό και σοβαρό επιστήμονα και πατριώτη με επίπεδο και γνώση, τον οποίο τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά από πολύ παλιά. Τέτοια άτομα χρειάζονται όχι γκάου κόρες και μπίου σύζυγοι. Αυτές να πάνε να πλύνουν κάνα πιάτο επιτέλους. 
 
Όσο το γρηγορότερο συμβούν όλα αυτά, τόσο το καλύτερο για το κόμμα και την Ελλάδα. Εάν επιμένετε στα ακούνητα και αμίλητα στρατιωτάκια και τα μικροποσοστά, τότε ξεχάστε τις εξουσίες, ξεχάστε και την σωτηρία της Πατρίδας. Να μάθετε να βάζετε πάνω από όλα την πατρίδα και όχι τους αρχηγούς, ειδικά όταν αυτοί είναι ηλίθιοι.
 

IMAGINOS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου