Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αμάν αμάν ~ Αμύθητος θησαυρός στο κέντρο του τάφου στην Αμφίπολη (Βίντεο)


«Σεισμό» έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Δρ. Μηνά Τσικριτσή στο ΚΡΗΤΗTV, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων την πιθανή ύπαρξη αμύθητου θησαυρού στο κέντρο του Τύμβου της Αμφίπολης και την ύπαρξη δεύτερης εισόδου στον τάφο.

Δείτε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο από το 22:50 λεπτό και έπειτα.

Οι αριστοκράτες αρχαιοκάπηλοι που έκλεψαν τα αρχαία μνημεία ~ Από την Ακρόπολη στην Αφαία (Βίντεο)


Τη λεηλασία των αρχαίων ελληνικών μνημείων από τον Έλγιν μέχρι τον Κόκερελ παρουσιάζει σε δύο εκπομπές η «Μηχανή του Χρόνου».

Την αρχή έκανε ο λόρδος Έλγιν, που απέσπασε γλυπτά από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, προκαλώντας μεγάλες φθορές στο μνημείο.  Η εκπομπή απαντά στο ερώτημα πως έστησε την επιχείρηση αρπαγής και πως ξεπέρασε τις διεθνείς αντιδράσεις και φωτίζει την μετέπειτα πορεία του στη Βρετανία. Η έρευνα δείχνει πως πολλοί αρχαιόφιλοι «εμπνεύστηκαν» από τις αρπαγές του Έλγιν κι έστησαν δικές τους επιχειρήσεις.

Πόσοι άνθρωποι έχουν ζήσει μέχρι σήμερα στη Γη;


Είναι δύσκολο να είμαστε ακριβείς γιατί δεν μπορούμε να εντοπίσουμε πότε το είδος μας εμφανίστηκε για πρώτη φορά, ούτε ακόμα τους πληθυσμούς και για την πλησιέστερη  χιλιετία, μιας και δεν έχουμε καλά αρχεία για τα ιστορικά ποσοστά γεννήσεων και το προσδόκιμο ζωής.

Αλλά, οι πιο σύγχρονες εκτιμήσεις, κάνουν λόγο για...

Αυτός είναι ο Τζιχάντι Τζον - Στη δημοσιότητα οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του παρανοϊκού ισλαμοφασίστα





Στη δημοσιότητα ήρθε η πρώτη φωτογραφία του Τζιχαντί Τζον, του πιο περιζήτητου άνδρα τις τελευταίες μέρες, ο οποίος το 2012 κάτω από τη «μύτη» της MI5 πέταξε από το Δυτικό Λονδίνο για τη Συρία προκειμένου να γίνει μέλος των τζιχαντιστών.

Κατεβάστε ~ Εγχειρίδιο βουνού - Ζήσε το βουνό με ασφάλεια


Μιας και θα πάρουμε σε λίγο τα βουνά, ας μάθουμε από τους Προσκόπους όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε...

To "Εγχειρίδιο Βουνού" είναι το βιβλίο των Ηλία Λαδά, Σπύρου Πολυζώη και Μίλτου Φαρμάκη με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει μια ενωμοτία ή ένας όμιλος πριν πραγματοποιήσει μια δράση στο βουνό.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αύξηση χαρατσιού για να λειτουργήσει η ΕΡΤ ~ Παλιά μου τέχνη κόσκινο


Πλήρωνε κορόιδο φορολογούμενε τους αργόμισθους που θα διορίσουμε για να το παίζουν επαναστάτες με τα δικά σου λεφτά.

Εδώ η χώρα καταρρέει, τα ταμεία είναι άδεια, τον Μάρτιο αν δεν μας σώσουν οι "διεθνείς τοκογλύφοι" του 1,5% χρεοκοπούμε, κι αυτοί στην καρακοσμάρα τους! Φόροι και τέλη, για τα κωλομάγαζα του κρατισμού που μας έχουν πιει το αίμα. Από την τσέπη σας να την πληρώσετε την ΕΡΤ της ρεμούλας, καραγκιόζηδες.

Αλέξη μεγάλε τιμονιέρη των μεταρρυθμίσεων, ήρθε η ώρα σου. Θα σε ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ η ιστορία...


 
Η κατάσταση μαλλον δεν σώζεται...το μοντέλο που συνεχίζει να δημιουργεί χρέος και ελλείμματα ειναι εδώ ενωμένο δυνατό μαζί με τον καρκίνο του συστήματος ΠΑΣΟΚ που εχει κανει μετάσταση στην ελληνική κοινωνία η οποία μετα απο 5 χρόνια χρεωκοπίας εξακολουθεί να πιστεύει οτι την κρίση την έφερε το μνημόνιο, οτι οι άνεργοι πρεπει να προσληφθούν στο Δημόσιο από τον ΚατρΟΥΓΚαλο, οτι το χρέος...

Αλληλεγγύη στους χειμαζόμενους ΣυΡιΖαίους βολευτές



Έντονες διαμαρτυρίες για τα βουλευτικά αυτοκίνητα, αλλά και την αστυνομική φύλαξη.

Τις διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε κατά την αποψινή συνεδρίαση της ΚΟ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έτσι πιάνεται η φοροδιαφυγή των πολυεθνικών


Σε μια παλιά μου ζωή πριν 15-30 χρόνια, στις πολυεθνικές, είχα εμπειρία διαχείρισης τιμοκαταλόγων ενδοομιλικών συναλλαγών [κανείς δεν είναι τέλειος].

Κανόνες arms-length, οδηγία Σαρμπάνης-Όξλεϊ και άλλα αστεία που εφεύρισκαν γραφειοκράτες παγκοσμίως, δήθεν για να πιάνουν διοχέτευση κερδών σε φορολογικούς παραδείσους ήταν πάντα για γέλια. Ακόμη είναι.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

3 λάθη που κάνετε με το ελαιόλαδο




Βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής και της ελληνικής κουζίνας, αγαπητό σε όλο τον κόσμο, υγιεινό και απόλυτα ελληνικό.

Κι όμως! Πολλές φορές το χρησιμοποιούμε λάθος!

Πιάσανε επιτέλους την αγέλη παρανοϊκών ρατσιστών που βασάνιζε Έλληνες με τανάλια



Εξαρθρώθηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο διαφορετικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες ενέχονται σε (16) ληστείες, (9) κλοπές, βιασμό, μια απόπειρα βιασμού και διακίνηση όπλων, σε νομούς της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Δείτε το βίντεο ~ Τριγύριζε γυμνή σε μουσείο η τρελόγκα Milo Moire


Η εκκεντρική περφόρμερ, Milo Moire είναι γνωστή στους καλλιτεχνικούς κύκλους, για το… χούι της να περιφέρεται γυμνή σε δημόσιους χώρους, στο πλαίσιο πάντα των εμφανίσεών της.

Η Moire το έκανε και πάλι. Σόκαρε τους επισκέπτες του μουσείου, LWL Museum of Art and Culture στη Γερμανία, όταν άρχισε να περπατά στους διαδρόμους γυμνή έχοντας στην αγκαλιά της και ένα μωρό.

Κι αν σταματούσαμε να πληρώνουμε φόρους μέχρι...


...να πληρώσουν όσοι είναι στις λίστες;

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Εμα Τόμσον και ο σύζυγός της Γουάιζ. Οι δύο Βρετανοί ηθοποιοί αποφάσισαν να σταματήσουν να πληρώνουν φόρους μέχρι να μπουν φυλακή ή να πληρώσουν όσοι συμπατριώτες τους είναι στη λίστα Λαγκάρντ.

Το διαβάζω και ξύνω...

Diesel στο αμάξι; ~ Κλάφτα, θα πετάξει η τιμή στο πετρέλαιο κίνησης λόγω αύξησης φόρων


Επειδή πλέον κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα diesel και πληρώνουν φθηνό πετρέλαιο, η ακροαριστερή μας κυβέρνηση πρέπει να τα φορολογήσει! Ακολουθεί πιστά τις φορομπηχτικές πολιτικές των προηγούμενων...

Θα διαφημίσουμε λοιπόν την κατάργηση της εξίσωσης στους φόρους κίνησης και θέρμανσης και μετά θα αυξήσουμε το κίνησης. Ταυτόχρονα θα κόψουμε και το επίδομα θέρμανσης. Άρα και λεφτά στα ταμεία και "λαϊκή" πολιτική. Βέβαια, όσοι αγόρασαν diesel τα τελευταία χρόνια...

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τι λένε τα εργαλεία Parkside από τα LIDL ~ Πες μας κι εμάς κριτική ρε μάστορ


Αφιονισμένοι οι άρρενες κάτοικοι στο Ελλαδιστάν (όχι μόνο οι αλβανοί και οι παλινοστούντες από πρώην ΕΣΣΔ), ποδοπατιούνται ορισμένες ημέρες 8 το πρωί, στα βρωμερά LIDL της Μέρκελ.

Ο λόγος απλός: Φθηνά εργαλεία για το παίξεις Μπομπ ο Μάστορας.

- Σαν παιχνίδι τα παίρνεις, αλλά στην τελική, κάνουν και καμιά δουλειά; + Εμπειρία Krasodad.

Σε ποιό βάθος μέσα στο νερό μπορεί να μας σκοτώσει η πίεση;


Κάθε 10 μέτρα που κατεβαίνουμε στον βυθό, η πίεση αυξάνεται κατά μία ατμόσφαιρα.

Μόλις στα τρία μέτρα, το διάφραγμά μας δεν είναι αρκετά δυνατό για να φουσκώσει τους πνεύμονές μας έναντι της πίεσης.

Για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, ο καταδυτικός εξοπλισμός προμηθεύει με αέρα στην ίδια πίεση με το νερό στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτό έχει αποτέλεσμα μέχρι περίπου τα...

Η αλήθεια για την Αστρολογία ~ Το σύμπαν που αγάπησα (Βίντεο)


Χιλιάδες έντυπα, κανάλια και ιστοσελίδες κατακλύζονται από ωροσκόπια και αστρολογικές προβλέψεις.

Ένας ωκεανός αστρολογικών δημοσιευμάτων προσπαθεί να μας πείσει ότι η αστρολογία όπως αυτή εκφράζεται στις Δυτικές Κοινωνίες, είναι μια νομιμοποιημένη επιστημονικά τεχνική πρόβλεψης του μέλλοντος, η οποία όμως συναντά την αντίδραση μιας "οπισθοδρομικής και κακόπιστης" αστρονομικής κοινότητας.

Η εκπομπή χρησιμοποιώντας την επιστημονική αλήθεια και δεοντολογία, προσπαθεί να...

Το ΚοΚοΕ τρολλάρει τον ΣυΡιΖΑ


Κατατέθηκε, πριν από λίγο, στη Βουλή η πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων καθώς και όλων των εφαρμοστικών νόμων.

Δηλαδή, τί θα ψηφίσουν τώρα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;

Μπας κι είμαι Αριστερός;


Ελάχιστες διαφωνίες μπορώ να έχω με τα σημεία - προτάσεις που υπέβαλε η κυβέρνηση στο Eurogroup. Υπάρχει βέβαια το ζήτημα της ειλικρίνειας των προθέσεων και της τελικής της αποφασιστικότητας για την εφαρμογή τους. Εντούτοις η ετοιμότητά της για ορθολογικές αλλαγές στον δημόσιο τομέα της οικονομίας, για μειώσεις άχρηστων και καταχρηστικών δαπανών...

Μπράβο στην Amy από το Big Bang Theory +vid


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου η νέα Πρόεδρος της Βουλής δεν πάσχει από ιδεολογικά κόμπλεξ ή προκαταλήψεις ή ιδεοληψίες. Το απέδειξε χθες στην Βουλή όπου εφαρμόζοντας το Σύνταγμα απαίτησε και ορθά να παρίστανται και οι 300 βουλευτές στις ψηφοφορίες.

Η Κωνσταντοπούλου αναγνώρισε το αυτονόητο στην Χρυσή Αυγή, οι προφυλακισμένοι βουλευτές να παρευρίσκονται στην Βουλή και να συμμετέχουν στο κοινοβουλευτικό έργο.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Κατεβάστε ~ Οδηγός για μερεμέτια - επισκευές - ανακαινίσεις


Χρησιμότατο δωρεάν e-book με πολλές έγχρωμες φωτογραφίες για εντοπισμό των δομικών προβλημάτων στο σπίτι, τα υλικά που χρειάζεστε και τον τρόπο επισκευής τους.

Δίνεται δωρεάν από ελληνική εταιρεία που εμπορεύεται συγκολλητικά, χρώματα, κόλλες, στεγανωτικά κλπ υλικά.

Φυσικά είναι πίττα στις διαφημίσεις της εν λόγω εταιρείας, αλλά εσείς μπορείτε να αναζητήσετε τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο για να κάνετε τη δουλειά σας.

Κάντε αυτό το τεστ και δείτε πόση αχρωματοψία έχετε

Ένα πολύ ενδιαφέρον και έξυπνο τεστ που αξίζει να κάνετε!
Πρόκειται για ένα τεστ αχρωματοψίας, το λεγόμενο Farnsworth Munsell 100 Hue Test από την εταιρεία X-Rite. 

Θα πρέπε να ταξινομήσετε τέσσερις σειρές διαφορετικών χρωματικών αποχρώσεων με βάση το πόσο έντονο είναι το χρώμα που βλέπουν. Το τέλειο σκορ είναι το μηδέν ενώ όσο χαμηλότερη είναι η βαθμολογία σας στο τέλος του τεστ, τόσο καλύτερη είναι η αντίληψή σας για τα χρώματα. Ψιλοζαλάδα μέχρι να τα βάλεις στη σειρά τα κουτάκια... Το σκορ του Krasodad:

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τα καλύτερα τρυκ του Zach King για το 2014 (Βίντεο)



Όλοι κάπου έχετε δει τα απίστευτα gifάκια, ή βιντεάκια του νεαρού cool τυπά. Άκρως διασκεδαστικά, πρωτότυπα και «αθώα».

Το nick name του είναι Zach King, μόλις 24 ετών και εντυπωσιάζει με την κοπτοραπτική (video editing) στα βίντεό του.

Με μια απλή DLSR κάμερα των 500 ευρώ, μια ψευτο-blue screen και χαμόγελο...

Δείτε τα καλύτερά του για το 2014 σε ένα βίντεο:

10 αστικοί μύθοι που συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως είναι αλήθεια


Από τη μνήμη του χρυσόψαρου, στη θέα του Σινικού τείχους από το φεγγάρι και την ομιλία του Kennedy. 

Θεωρίες που έγιναν γνωστές και για χρόνια πιστεύαμε πως είναι πραγματικότητα, αποδείχθηκαν κοινοί αστικοί μύθοι και καταρρίπτονται από μελέτες και έρευνες, που πραγματοποίησαν διάφοροι επιστήμονες.

Φαίνεται, πως τελικά ο Αϊνστάιν ήταν πάντα μια ευφυΐα, πως τα χρυσόψαρα είναι παρεξηγημένα,...

Η σκληρότερη τρόϊκα που πέρασε από τη χώρα, ήταν...


...η τρόϊκα των συνδικαληστών της ΟΜΕ-ΟΤΕ:

Δημήτρης Στρατούλης (ΣΥΝ), Ροβέρτος Σπυρόπουλος (ΠΑΣΚ), Γιάννης Μανώλης (ΔΑΚΕ).

Διαπραγματεύτηκαν αφιονισμένα με τη κυβέρνηση Καραμανλή όταν πωλήθηκε ο ΟΤΕ, εξασφάλισαν τους παλιούς μόνιμους εργαζόμενους δια βίου (εργασιακά, εθελούσιες, αμοιβές, ΤΑΠ-ΟΤΕ κλπ) και έριξαν στο Καιάδα τους νέους συναδέλφους τους,...

Η ιστορία της λαγάνας και νόστιμα μυστικά της


Μπορεί κάποιοι να μη βάλουν θαλασσινά στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, αλλά μία-δύο λαγάνες δε λείπουν ποτέ. Αξίζει να γνωρίσουμε το απόλυτο ψωμί της νηστείας και να μάθουμε πώς να το αξιοποιήσουμε καλύτερα.

Η λαγάνα, το επίπεδο ψωμί με την ελάχιστη ψίχα, την τραγανή κόρα και το ξεχωριστό σουσαμένιο άρωμα, αποτελεί κλασική επιλογή ανάμεσα στα εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας, με τη γεύση της να στιγματίζει τη μέρα, σηματοδοτώντας την έναρξη της νηστείας της Μεγάλης Σαρακοστής. Πρόκειται για...

Τα 25 πιο παράξενα αλλά και όμορφα κρεβάτια +pics


 

Δείτε τα επόμενα 25 περίεργα αλλά και όμορφα κρεβάτια που ακολουθούν.

Εσείς σε ποιό από τα παρακάτω θα ρίχνατε έναν καλό ύπνο;

Κάνε το διαγνωστικό τεστ πολιτικού ιδεοψυχαναγκασμού



Σας παρουσιάζω το νέο, επικαιροποιημένο “ερωτηματολόγιο-διαγνωστικό τεστ” στο οποίο υποβάλλονται από τους νευρολόγους-ψυχιάτρους οι ασθενείς με διαταραχή προσωπικότητας, ώστε να εκτιμηθεί ή σοβαρότητα των ιδεοληπτικών τους παραληρημάτων:
Παρακαλώ, απαντήστε με ένα "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ".

Τις τελευταίες 30 ημέρες:

Όταν οι Έλληνες πιλότοι έσπασαν τα τζάμια της Σμύρνης


Η άγνωστη ιστορία δύο παράτολμων πιλότων μας που καταδίωξαν τους Τούρκους μέχρι το αεροδρόμιο τους.

Η πρόσφατη υπέρπτηση του Αρχηγού της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, πάνω από ελληνικά νησιά, ήταν σαφής επίδειξη δύναμης προς την Ελλάδα. Οι Τούρκοι, δεν αρκούνται πλέον στις καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στις οποίες επιδίδονται τα τελευταία 40 χρόνια. Φαίνεται να μην αρκούνται ούτε στο πέταγμα πάνω από ελληνικά νησιά, στο οποίο...

Ο πρώτος στον κόσμο που μίκρυνε το πέος του! (ΦΩΤΟ)


Η αλήθεια είναι πως έχουμε στο μυαλό μας ότι οι άντρες θα σκέφτονταν μόνο την επιμήκυνση του πέους τους.

Ο αγνώστων στοιχείων 17χρονος από τη Φλόριντα είναι ο πρώτος έφηβος στον κόσμο που αποφάσισε να το μικρύνει.

Ο γιγαντιαίος φαλλός, όπως δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine, ήταν ακατάλληλος για συνουσία.

Ω Δία! ~ Δείτε τι φορούσε η Irina Shayk χθες στα Oscars

 




Σχεδόν γυμνή...

Περί αριστείας και αχρηστίας


Είναι κρίμα να κατέχουν σημαντικά αξιώματα άτομα που πρωταγωνιστούν στη διατύπωση ανοησιών. Είναι άδικο για τον ελληνικό λαό οι πολιτικοί του να επιτίθενται στην κοινή λογική, αντί να την υπερασπίζονται ανυποχώρητα. Είναι, επίσης, ανησυχητική η ανοχή που απολαμβάνουν από τους ανωτέρους τους αυτοί οι τύποι.

Ο λόγος γίνεται για τον ανεκδιήγητο και εν πολλοίς επικίνδυνα ιδεοληπτικό υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, ο οποίος επιτίθεται στην ίδια την έννοια της αριστείας στην παιδεία και είπε για τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία ότι είναι ένα εγχείρημα που «μοιάζει έως και χιτλερικό»! Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Ζάπλουτοι απατεώνες επαναστάτες του γλυκού νερού


Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους πλούσιους αριστερούς.

Έχοντας διαβάσει ουκ ολίγα για την ιστορία της παγκόσμιας αριστεράς, γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως πολλοί πρωτεργάτες του μαρξισμού ήταν γόνοι, κληρονόμοι, κλπ.

Ένα απλό, πλην όμως χαρακτηριστικό, παράδειγμα είναι και ο Ένγκελς, που μαζί με τον Μαρξ...

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Cool Baby ~ Μωρό-φλασκί για να μπορείς να πίνεις άφοβα αλκοόλ στο δρόμο +vid


Το λένε Cool Baby και είναι φλασκί για να μπορείς να πίνεις από αυτό το ποτό που επιθυμείς στον δρόμο.

Η λογική του είναι απλή. Σε πολλές πόλεις του εξωτερικού δεν μπορείς να κυκλοφορείς δημόσια από μια ώρα και μετά πίνοντας αλκοόλ, εκτός αν το έχεις μέσα σε σακούλα.

Σωραίος ~ To hip hop ολλανδικής σατιρικής εκπομπής με Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ, Mέρκελ και Πούτιν




Δείτε το original βίντεο και παρακάτω με ελληνικούς υπότιτλους.


Η μάστιγα της λαθροκυβέρνησης


Κι αφού μπορούμε πλέον να γιορτάζουμε τη μετονομασία της παράτασης του μνημονίου σε «επέκταση» και της τρόικας σε «θεσμική εποπτεία», ας ασχοληθούμε με τα εσωτερικά και την αριστερή «ευαισθησία» του Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ. (Η προστασία του πολίτη είναι κάτι σαν τυχερό παιχνίδι: αν έχεις τύχη προστατεύεσαι, αλλιώς σε σφάζει ο κάθε παράνομος, για πλάκα.) Ο κ. Πανούσης λοιπόν, συνεπής στην κουλτούρα σταθερότητας που διακρίνει τις απόψεις του κόμματός του, πέρασε από τις εξής φάσεις (με χρονολογική σειρά):

Παραχάραξη της ιστορίας ~ (Της Ακροαριστεράς και της Προόδου)


Σε λίγες ημέρες ο Προκόπης Παυλόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αν θα είναι καλός ή κακός θα κριθεί από την Ιστορία και στο τέλος της θητείας του. Και σίγουρα η επιλογή του ήταν πολύ καλύτερη από το να πρότεινε ο Τσίπρας κανέναν φανατικό αριστεριστή και να τρέχαμε όλοι.

Επίλεξε μοτίβο & δες τι σημαίνει αυτό για την ψυχολογική σου κατάσταση



Μάθετε σε την ψυχολογική συχνότητα στην οποία εκπέμπετε κοιτάζοντας για λίγο τα παραπάνω μοτίβα...

Διαλέξτε το μοτίβο με το οποίο συντονίζεστε περισσότερο και διαβάστε παρακάτω την ερμηνεία του.

Να θυμάστε ότι η απάντηση αντιπροσωπεύει το ρυθμό της ζωής σας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η ζωή αλλάζει συνεχώς και μαζί της μετασχηματίζεστε και εσείς. Αν πραγματικά το θέλετε η ζωή σας μπορεί να αλλάξει και μαζί της κι εσείς!

Net Metering ~ Ξεκίνησε & στη χώρα μας η εξοικονόμηση χρημάτων μέσω αυτοπαραγωγής ενέργειας - Δείτε οδηγό


Το Νet Μetering είναι πλέον από τον Ιανουάριο του 2015 νόμιμο και στην Ελλάδα. Εδώ και αρκετά χρόνια το net metering αποτελεί τον κύριο τρόπο συμψηφισμού ενέργειας σε πολλές χώρες του κόσμου.

Το Net Metering (Αυτοπαραγωγή), είναι η διοχέτευση της τοπικά παραγόμενης ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές (φωτοβολταϊκά συνήθως) στο Δίκτυο, ενώ η καταναλισκόμενη απορροφάται επίσης από το Δίκτυο.

Βασικά, χεσμένους μας έχουν οι ευρωπαίοι, αλλά...


Η Λιβύη φλέγεται, καθώς δύο αντίπαλες κυβερνήσεις συγκρούονται για την εξουσία και η Αίγυπτος στέλνει τα αεροπλάνα της να την βομβαρδίσουν, δίνοντας νέα διάσταση στα όσα συμβαίνουν εκεί -όπου η «Αραβική Άνοιξη» μοιάζει πλέον μια μακρινή ανάμνηση. 

Πόλεμος και αίμα είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν και τη Μέση Ανατολή, καθώς στη Συρία και το Ιράκ μαίνονται οι μάχες με τους «τζιχαντιστές» του Ισλαμικού Κράτους, η αντιπαράθεση...

Οι αρχαίοι «λάτρευαν» τα αλίπαστα


Το αλάτι από τα αρχαία χρόνια κατέχει πολύ σημαντική θέση στη ζωή των λαών και ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό. Κατά τους αρχαίους Ελληνες συμβόλιζε τη φιλία, τη χάρη, τη λεπτότητα, με αυτό επισφράγιζαν τις συμφωνίες και το πρόσφεραν στις θυσίες προς τους θεούς. Η φράση «αττικό άλας» δήλωνε το λεπτό και ευφυές αττικό πνεύμα.

Το αλάτι έχει ασηπτικές ιδιότητες και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Για το λόγο αυτόν από τα αρχαία χρόνια...

Όπου φύγει φύγει οι τουρκαλάδες από το μαυσωλείο Σουλεϊμάν Σαχ


Μπούκαραν με 40 άρματα μάχης μέσα στη Συρία(!)

Η Τουρκία διεξήγαγε μια τεράστια στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της Συρίας τη νύχτα του Σαββάτου για να απομακρύνει τα λείψανα του Σουλεϊμάν Σαχ από τον τάφο του καθώς και τους 40 Τούρκους στρατιώτες που φρουρούν το μαυσωλείο το οποίο βρίσκεται σε μια περιοχή που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Έλληνας λαθρομετανάστης στη Νιγηρία (το 2050)



Ο παγκόσμιος οικονομικός χάρτης το 2050 ~ Οι νέες υπερδυνάμεις στην οικονομία

Σε μελέτη της για τον «Κόσμο το 2050» η PwC υποστηρίζει ότι η μετατόπιση της παγκόσμιας οικονομικής δύναμης από τις παραδοσιακές αναπτυγμένες οικονομίες της βόρειας Αμερικής, της δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας προς τις αναδυόμενες αγορές θα συνεχιστεί για τα επόμενα 35 χρόνια, παρά τη μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της Κίνας που αναμένεται μετά το 2020.

Ετσι, πιο συγκεκριμένα,...

Κλεψιό με την τιμή της λαγάνας ~ Ντεμέκ παραδοσιακή, (όλοι σαν ψωμί την φτιάχνουν) - Δείτε συνταγές


Η τιμή της λαγάνας θα διαμορφωθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητα.

Λαγάνα παράγεται ελεύθερα από οποιοδήποτε τύπο αλεύρου θέλετε (πολυτελείας, χωριάτικο κλπ) και με αρωματικές ύλες (ελιές, κρεμμύδι, ρίγανη κ.λπ.).


Συνήθως την τσεκουρώνουν την τιμή. Για ένα ψωμάκι δηλαδή 350γρ. ζητάνε 2,5-3 ευρώ

Τα βάρη της λαγάνας διαμορφώνονται πλέον ελεύθερα, εναρμονιζόμενα και αυτά με τη νομοθεσία όπως ακριβώς ο άρτος, τα αρτοσκευάσματα και τα αρτοπαρασκευάσματα. Εκτιμά η συντεχνία ότι η τιμή της λαγάνας πρέπει να διαμορφωθεί σύμφωνα με τα κοστολογικά στοιχεία του κάθε καταστήματος. 



Φτιάξτε μόνοι σας λαγάνα
Λαγάνα ~ Την φτιάχνουμε βήμα-βήμα με τα χεράκια μας






Φτιάξτε δίχτυ (ή καλσόν) από... καρότο +Βίντεο


Είναι επιτακτική ανάγκη να έχεις τις απαραίτητες δεξιότητες όταν χρησιμοποιείς το μαχαίρι στην κουζίνα, πόσο μάλλον όταν εργάζεσαι σε αυτή.

Αλλά αυτός ο σεφ πηγαίνει τη χρήση του μαχαιριού ένα βήμα παραπέρα, σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι καρότου και μετά από ένα ή δύο λεπτά με ακριβή τεμαχισμό το μετατρέπει σε ένα ενιαίο, πανέμορφο κομμάτι πλέγματος.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Αρχαίοι Εξωγήινοι (7x10) ~ Τα μυστικά με τις μούμιες (Βίντεο)


Ανθρώπινα πτώματα διατηρημένα επί χιλιάδες χρόνια, περίεργα κειμήλια τοποθετημένα με τους νεκρούς και μοναχοί που θάβονταν ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί(!)

Μυστηριώδεις τελετές ταφής και σύνθετες διαδικασίες μουμιοποιήσης έχουν βρεθεί σε κάθε ήπειρο του πλανήτη, αλλά γιατί;

- Προσπαθούσαν οι αρχαίοι απλώς να εξαπατήσουν τον θάνατο ή μπορεί να υπάρχει μια πιο... απόκοσμη εξήγηση;
- Γιατί οι Κομμουνιστές κάνουν μούμιες τους ηγέτες τους;

Κατασχέθηκαν… συλλογές με αρχαία νομίσματα



Στον Μεγαλόκαμπο Δράμας αστυνομικοί της ασφάλειας Δράμας έκαναν έφοδο στο σπίτι 44χρονου αγρότη και βρήκαν δεκάδες αρχαία νομίσματα, πολλά από τα οποία ήταν «κάλπικα».

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε χθες, στη «συλλογή» βρέθηκαν 343 νομίσματα και κοσμήματα, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις περί αρχαιοκαπηλίας. Ο αγρότης υποστήριξε πως είχε πάθος με τη συλλογή αρχαίων νομισμάτων και γι’ αυτό τα συγκέντρωνε, υποστηρίζοντας πως ποτέ δεν πούλησε οτιδήποτε.

Προσοχή! Δολοφονία του αρχιφύλακα στις φυλακές Δομοκού από ακροαριστερούς


«Άγνωστοι» δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον αρχιφύλακα των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, Σεραφείμ Γκαλιμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγο έξω από το σπίτι του και μέσα στο αυτοκίνητό του έχοντας δεχτεί σφαίρες από Καλάσνικοφ και από πιστόλι.

Όλα δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι.

Ναι ρε πουλημένοι Γερμανοτσολιάδες! Βρέθηκε η κόκκινη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ +pics

...

Κινητές «βόμβες» οι έλληνες οδηγοί (Βοηθούν & οι λάθρο κάτιτις)


Τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα, βρίζουν, χειρονομούν, παραβιάζουν τα κόκκινα φανάρια και κυκλοφορούν στο αντίθετο ρεύμα. Ενίοτε πίνουν, δεν φορούν κράνος, ή ζώνες ασφαλείας και δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ.

Ωραίο ~ Κυψέλη που σε επιτρέπει να παίρνεις το μέλι, χωρίς να ενοχλείς τις μέλισσες (Βίντεο)


Αυτή η εντυπωσιακή εφεύρεση ανακαλύφθηκε από τον Stuart και Cedar Anderson, έναν πατέρα και έναν γιο που είναι μια ομάδα μελισσοκόμων από την Αυστραλία.

Από εδώ και πέρα όλοι οι μελισσοκόμοι όλου του κόσμου μπορούν να είναι ήσυχοι. Αυτή η εφεύρεση επιτρέπει στους μελισσοκόμους να μαζέψουν το μέλι από της κυψέλες χωρίς να ενοχλήσουν τις μέλισσες.