Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ερντογάν-Νταβούτογλου ~ Δίδυμο τζιχαντιστών με προβιά πολιτικού


Για την Ιστορία, η Τουρκία προσάρτησε τον νομό Αντιόχειας το 1939 και, αντί να συνασπιστεί με τη Δύση, συνασπίστηκε στην ουσία με τους ναζί, υπογράφοντας σημαντικές συμφωνίες με τη χιτλερική Γερμανία.

Η κατάρριψη έγινε για να ανακοπεί η ανακατάληψη της περιοχής Μπαγίρμπαγι
Η Τουρκία επιτέθηκε με βάση προηγούμενο σχεδιασμό σε πολιτικό επίπεδο και κατέρριψε ένα ρωσικό αεροσκάφος, που δρούσε στον εναέριο χώρο της Συρίας, κατόπιν...

Θεσσαλονίκη ~ Το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2015


Ξεκινά από τις 17 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10.00 έως τις 21.00 τις καθημερινές, ενώ την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα είναι ανοιχτά από τις 10.00 έως τις 17.00.

Τρεις Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και συγκεκριμένα...

Έβαλα βενζίνη προχθές και...


...

Το Ημερολόγιο Γκαντεμιάς του Αλέξη Τσίπρα (Ποιός Μητσοτάκης;)


Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ορισμός του κατσικοπόδαρου ανθρώπου.

Όπου πατάει, σπέρνει την καταστροφή, αφήνει πίσω του πτώματα, αίματα και ό,τι αγαπά ο Φρέντυ Κρούγκερ.
Είναι ο άνθρωπος που νίκησε κατά κράτος τη φήμη του Κώστα Μητσοτάκη, ως του πιο γκαντέμη πολιτικού.

Ας δούμε ένα ημερολόγιο με τα έργα και τις μαύρες ημέρες του πρωθυπουργού μας:

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Το μυστήριο των UFO ~ Το Σύμπαν που αγάπησα (Βίντεο)


Ένα ερώτημα το οποίο διατυπώνεται εδώ και πολλές δεκαετίες, χωρίς όμως να μπορούμε να δώσουμε μία τελειωτική απάντηση, είναι εάν κατά το απώτατο παρελθόν έχουν επισκεφθεί τη Γη μας εξωγήινα πολιτισμένα όντα τα οποία βοήθησαν στη διαμόρφωση της ζωής και του πολιτισμού στον πλανήτη μας. Ένα παρόμοιο ερώτημα είναι, το εάν οι εξωγήινοι επισκέπτες, εξακολουθουν να είναι κοντά μας...

Ορισμένα αρχαιολογικά ευρήματα σίγουρα προβληματίζουν τους επιστήμονες, ενώ είναι μέτρητες οι αναφορές "περίεργων καταστάσεων" σε μύθους και δοξασίες.

*Το 329 π.Χ η στρατιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου τρόμαξε από δύο φλεγόμενες ιπτάμενες «ασπίδες» στον ουρανό...

Τί κερδίζουν στον Παράδεισο οι γυναίκες-καμικάζι;


 
Πώς ανταμείβει ο Αλλάχ τις γυναίκες καμικάζι; 

Ξέρουμε ότι οι άντρες-καμικάζι αναμένουν ότι θα βρούν στον Παράδεισο 72 παρθένες.

Σε ποιά ανταμοιβή μπορούν να ελπίζουν οι γυναίκες;

Δεν τον ξέρουμε τον κύριο Κοτζιά, απαντούν τα πανεπιστήμια που αναφέρει στο βιογραφικό του...


Δεν είναι μόνο το ψέμα. Είναι το θράσος ενός ψέματος τέτοιου μεγέθους.

 Όσοι ακούσαμε αυτή την απίθανη καρικατούρα να μην μπορεί να αρθρώσει μια φράση, παρά το σκονάκι που κράταγε, με άθλια αγγλικά, χειρότερα κι από του Τσίπρα, στην πρώτη του εμφάνιση στις Βρυξέλλες ήμασταν σίγουροι ότι δεν πήρε ούτε elementary στον Στρατηγάκη.

Πώς καταλαβαίνουμε αν χορτάσαμε;


Μελέτη που δημοσιεύεται στην έγκριτη επιθεώρηση Cell Metabolism δείχνει ότι τα βακτήρια του εντέρου παράγουν πρωτεΐνες που δείχνουν να ενημερώνουν τον εγκέφαλο ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει την πρόσληψη τροφής.

Τα ευρήματα έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενες μελέτες, οι οποίες συνέδεαν τη μικροχλωρίδα, ή μικροβίωμα, του εντέρου με μια ποικιλία παθήσεων,...

Κρύο, καιρός για... Ζεστό κρασί με μπαχαρικά


Υλικά

-1 λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί
-1 ξυλάκι κανέλα
-6 γαρύφαλλα
-ξύσμα από 1/2 μοσχοκάρυδο
-φλούδα από 1 λεμόνι ακέρωτο
-φλούδα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Χαλαρά Νο1 ~ Συγκλονιστική συμμετοχή στο X-Factor +Βίντεο





...

Άδωνις βιάζει «δημοσιογράφους» του ΣΥΡΙΖΑ TV (ΕΡΤ) +vid





O Άδωνις ταπώνει σε όλα τους προβοκάτορες δημοσιοκάφρους του ακροαριστερού κρατικοδίαιτου τηλεοπτικού διαύλου σε χρόνο dt.

Πανηγυρίζουν οι Αλβανοί ~ Αρχαίος αλβανικός ναός βρέθηκε στην Πίνδο!


Ακρόπολη στα... σύννεφα (ΚΟΥΙΖ: Βρες τους αρχαίους Αλβανούς)

Το θαυμασμό των ειδικών προκαλούν τα «λείψανα» ενός αξιόλογου οικοδομικού συγκροτήματος, καθώς και ενός πετρόχτιστυ άστυλου ναού, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στο Καστρί Γρεβενών, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στην Ανατολική Πίνδο, ύστερα από πολυετείς έρευνες.

Κρασί ~ Με τη σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος, η διαφορά στη γεύση είναι φοβερή




Σε ποιά θερμοκρασία σερβίρονται τα κρασιά;

Για να μεγιστοποιήσουμε τα αρώματα και τη γεύση, πρέπει να σερβίρουμε τα κρασιά σε σωστή θερμοκρασία.

Η ηρωική Τουρκία τολμάει να αντιστέκεται μόνη της στους Ρώσους Χίτλερ


Τόσο από τα συγκεκριμένα στοιχεία της υπόθεσης όσο κι απ’ το ιστορικό της εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι στο στρατιωτικό επεισόδιο Τουρκίας – Ρωσίας, το δίκιο είναι με την πρώτη.

Από την πρώτη στιγμή της στρατιωτικής της επέμβασης στη Συρία η ρώσικη αεροπορία προχωράει συστηματικά σε παραβιάσεις του τουρκικού εναερίου χώρου και είχε ειδοποιηθεί επανειλημμένα από την Τουρκία να μη συνεχίσει αυτές τις ενέργειες γιατί η Τουρκία θα...

Κομμουνισταί μας παίρνουν τις καταθέσεις (και τα σπίτια)


Σε αυτόματες κατασχέσεις ποσών οποιουδήποτε ύψους κατατίθενται στους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του Δημοσίου προχωρούν οι τράπεζες για λογαριασμό της εφορίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, το αποτέλεσμα είναι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες πολίτες να στερούνται πόρων αναγκαίων για την επιβίωσή τους, μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξοφλήσουν τα χαράτσια.

Ανεξέλεγκτοι ακροαριστεροί & ΜΚΟ της απορρύθμισης στη Λέσβο


«Έχουν τη λογική των καταλήψεων, της απορρύθμισης που θα φέρει την αυτοδιαχείριση.»

«Γιατί τους έχετε κλεισμένους, δεν είναι κρατούμενοι, τι χρειάζονται τα συρματοπλέγματα;». Σε έντονο ύφος ο εθελοντής - αλληλέγγυος (όπως αυτοαποκαλείται) απευθύνθηκε στις υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια στη Λέσβο, καλώντας τους υπαλλήλους να «ελευθερώσουν τους ανήλικους».

Πρόκειται για εγκατάσταση που λειτουργεί υπό την αρμοδιότητα της υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, χωρητικότητας 160 ατόμων, όπου φιλοξενούνται σε πολύ καλές συνθήκες οι...

Ενώ εμείς κοιμόμαστε, συμβαίνουν κι άλλα πραγματάκια...



Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και δια της άοκνης συμβολής του κομψευόμενου εμφανισιακά και ακκιζόμενου διανοητικά κ. Βαρουφάκη μόνο από το μέτωπο των τραπεζών έχασε φέτος τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ των επόμενων 10-15 ετών τουλάχιστον.

Οι Έλληνες αγκομαχούν να καταβάλουν περί τα 2,5-3 δισ. το χρόνο του ΕΝΦΙΑ και η κυβέρνηση λόγω άγνοιας και άστοχων χειρισμών χάνει σε 6-9 μήνες μόνο από τις τράπεζες  το ισοδύναμο του ΕΝΦΙΑ δέκα ετών.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Έφτιαξαν τεράστιο γκράφιτι στο ΤΙΤΑΝ Θεσσαλονίκης +pics


Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, ένα από τα μεγαλύτερα σε κλίμακα καλλιτεχνικά projects της Ευρώπης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Το… τιτάνιο εικαστικό project υλοποιήθηκε τμηματικά από την εταιρεία MWC graffiti and design, από τους graffiti artists Βασίλη (Reb) και Χρήστο Γαλαζούλα. Οι καλλιτέχνες σε διάρκεια 53 ημερών πλήρους εργασίας κάλυψαν μια επιφάνεια συνολικού εμβαδού που ξεπερνά τα 2.000 m², από άκρη σε άκρη.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Πού λέτε ότι θα μετακομίσει ο Καροτάκιας;


Σαν αυθεντικός (ακρο)αριστερός, θα περίμενε κάποιος ότι ο καροτάκιας (κατά κόσμον Γαβριήλ Σακελαρίδης) θα πήγαινε στον παράδεισο της Βενεζουέλας ή του συντρόφου Κιμ Γιονγκ Ούν.

Κι αυτός βεβαίως θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα επιλέξει μία άκρως καπιταλιστική χώρα για να ακολουθήσει μία καπιταλιστική καριέρα στο...

Αυστηρώς ακατάλληλο για νεοδημοκράτες


Η σημερινή Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που έχει τόση σχέση με τα φιλελεύθερα κινήματα όση ακριβώς έχει και ο κ. Τσίπρας. Είναι όλοι τους αθεράπευτοι κρατιστές.

Φίλοι δεξιοί και εσείς ακόμη καραδεξιοί. Σήμερα δεν θα σας αρέσουν αυτά που θα διαβάσετε. Γι αυτό και πηγαίνετε αλλού, εκεί που θα μιλάνε για την τιμή της παράταξης, για τους προαιώνιους εχθρούς της φυλής και άλλα εθνικοπατριωτικά. Η στήλη είναι σήμερα αυστηρά ακατάλληλη για νεοδημοκράτες.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές ΝΔ ~ Ποιός φοβήθηκε την ψήφο των «περαστικών»;


Όσοι το πρωί διαπίστωσαν την μαζική προσέλευση του κόσμου στις κάλπες της Ν.Δ., κατάλαβαν ότι για μια ακόμη φορά ο κόσμος που στηρίζει τη μεγάλη αστική παράταξη θα έσπαγε τα συρματοπλέγματα των νοσηρών μηχανισμών.

Αυτό θα σήμαινε ότι οι δύο εκπρόσωποι των μηχανισμών, ο κ. Μειμαράκης και ο κ. Τζιτζικώστας, πιθανότητα θα έβλεπαν τα ποσοστά τους να συμπιέζονται, ο κ. Τζιτζικώστας θα βρισκόταν εκτός  δεύτερου γύρου με τον  Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνουν την έκπληξη.

Αστείες φωτό και ατάκες με το φιάσκο των εκλογών της ΝΔ


Κορυφαία στιγμή γελοιοποίησης της ΝΔ, το σημερινό φιάσκο με την ακύρωση της διαδικασίας των εκλογών για νέο Πρόεδρο του κόμματος. Αν δεν μπορούν να εκλέξουν πρόεδρο, πως «θα σώσουν» την Ελλάδα;

Η ανάρτηση θα ενημερώνεται συνεχώς με ότι νέο βγαίνει, μιας και στο διαδίκτυο «το γλεντάνε» σήμερα με άφθονο τρολλάρισμα...

15 Τούρκοι προσπάθησαν να βιάσουν πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο



Σε αποστολή στο Ιράν κι ενώ βρισκόταν σε τουρκικό έδαφος, ο δημοσιογράφος παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από 15 Τούρκους! 

Ο ίδιος αφηγείται σήμερα:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Το Πάσχα 2016 πέφτει 1 Μαΐου ~ Μεταφέρεται η αργία στις 3 Μαΐου



Μία ακόμη μαχαιριά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον εργαζόμενο του Δημοσίου Τομέα.

Τον Ιδιωτικό Τομέα τον έχει χεσμένο, οπότε δεν γίνεται λόγος...

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Τώρα στο Άδενδρο ~ Καύσεις ρυζιών: ένα «έγκλημα» εν εξελίξει - Δείτε φωτογραφίες


Οι κάτοικοι του Αδένδρου (25km έξω από την Θεσσαλονίκη) απόλαυσαν μέχρι τώρα ένα υπέροχο και με πεντακάθαρο αέρα, απόγευμα. Ωστόσο, παρά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις από μεγάφωνα, την απαράδεκτη κατάσταση των προηγούμενων ημερών, τα παράπονα των κατοίκων και την ειδησεογραφία με τον νεκρό, κάποιοι αγρότες συνεχίζουνε με εγκληματική αφέλεια(;) την καύση των σταχυών από τα ρύζια.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από λίγα λεπτά έξω από το Άδενδρο προς Μικρό Μοναστήρι (Ζορμπά), στο βάθος αριστερά προς την Πέλλα κι άλλοι καπνοί, ενώ πολλές φωτιές υπάρχουνε και από την πλευρά της Βραχιάς προς Κύμινα-Μάλγαρα & Εθνική Οδό. Ήδη ο ουρανός πήρε κίτρινο χρώμα και με την υγρασία που θα πέσει με το σούρουπο, όλη η κάπνα και τα επικίνδυνα μικροσωματίδια θα πνίξουν και πάλι τα χωριά...

Μην αφήνετε τον Τσίπρα να βγαίνει εκτός Ελλάδος...


...Δέστε τον στην τελική.

Οργή στην Κύπρο για τις δηλώσεις Τσίπρα που κόπηκαν από το Μαξίμου

Με απίστευτο ερασιτεχνισμό και ελαφρότητα, αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις επαφές που είχε στην Άγκυρα με τον Τούρκο ομόλογο του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Μπουτάρης ~ Ένα Εθνικιστικό Κτήνος


Τώρα που η τσέπη του απειλήθηκε από τον (απαράδεκτο) φόρο στο κρασί που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, θυμήθηκε να αναφέρει τη λέξη "Ελλάδα-Ελληνικό" και ρίχνει την μπάλα στο απέναντι γήπεδο, του ουισκιού.

*Μόλις πριν λίγες ημέρες, ρουφιάνευε και χαιρότανε για τον φόρο στο χύμα ελληνικό τσίπουρο.

Ο επιστημονικός λόγος που οι Αριστεροί Φόροι δεν μας ενοχλούν


Οι Έλληνες έχουνε υποστεί αντιστροφή της λειτουργίας του εγκέφαλου τους! Πλέον αποδεδειγμένο και επιστημονικά:

Επιστήμονες στις ΗΠΑ κατάφεραν για πρώτη φορά να αντιστρέψουν τις γεύσεις των τροφών κατά βούληση, επεμβαίνοντας στον εγκέφαλο πειραματόζωων, έτσι ώστε αυτά να νιώθουν πικρή γεύση, όταν έτρωγαν κάτι γλυκό και το αντίστροφο. Το επίτευγμα αποδεικνύει ότι η γεύση είναι «καλωδιωμένη» στον εγκέφαλο.

Ανακάλυψαν τεράστιο διαμάντι 1.111 καρατίων


Το μεγαλύτερο των τελευταίων 100 ετών ~ Δείτε φωτό παρακάτω

Μια μικρή καναδική εταιρεία διαμαντιών ανακάλυψε ένα διαμάντι το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι υψηλής ποιότητας που έχει βρεθεί, και το μεγαλύτερο σε πάνω από εκατό χρόνια, στα ορυχεία της στην Μποτσουάνα, στη νότια Αφρική.

Δεν βάζουνε μυαλό οι Χαλαστριανοί με τις καύσεις ρυζιών ~ Πάλι θα θρηνήσουμε θύματα ~ Να τους κόψει την επιδότηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ


Τί κι αν μόλις πριν 5 ημέρες ένας νέος συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του στην Εθνική Οδό, εξαιτίας της μηδενικής ορατότητας από την καύση ρυζάχυρων και της συχνής ομίχλης που πέφτει αυτήν την περίοδο λόγω του ότι η περιοχή παλιά ήτανε βάλτος. Χθες κατά τις 10 το βράδυ δεν έβλεπες πάλι ούτε στο 1 μέτρο. Μέχρι τις 3 το πρωί ορατότης μηδέν!

*Υπόψιν ότι δεν καίνε μόνο οι Χαλαστριανοί τα υπολλείματα των καλλιεργειών τους, αλλά και οι υπόλοιποι ασυνήδειτοι αγρότες των γύρω περιοχών:  Σίνδος, Βαλμάδα, Κύμινα, Μάλγαρα, Βραχιά, Άδενδρο, Παρθένιο, Χαλκηδόνα, Ζορμπάς, κλπ. Απλά οι Χαλαστριανοί καλλιεργούνε τις μεγαλύτερες εκτάσεις κι έχουνε περικυκλώσει την Εθνική Οδό με τα ρύζια.

Βροχή οι καταγγελίες, συνεχείς παρεκλήσεις από τα μεγάφωνα των χωριών, αλλά αυτοί πέρα βρέχει...

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Νέες νομοθετικές προτάσεις για την πάταξη της πειρατείας στην Ελλάδα


*Η έρευνα είναι πληρωμένη απο την ΕΠΟΕ άρα απο την φύση της μη αντικειμενική.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει πλέον η ψηφιακή πειρατεία στην Ελλάδα. Ειδικοί επι του θέματος κάνουν λόγο για έλλειψη αποτελεσματικότητας του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, των παρεμβάσεων των ανεξάρτητων διοικητικών αρχών που αντιτίθενται στις εντολές της δικαστικής εξουσίας και της έλλειψης πολιτικής βούλησης να αντιμετωπιστεί το θέμα.

Να προσθέσουμε εμείς στα παραπάνω, που θρέφουν το φαινόμενο της πειρατείας, το θέμα του υπερβολικά υψηλού κόστους του περιεχομένου για τους καταναλωτές, το οποίο οι πειρατικές...

Ψάρια ~ Για πόσες μέρες είναι φρέσκα;



Τα ψάρια μπορούν να αλλοιωθούν πολύ εύκολα επειδή έχουν από τη φύση τους αυξημένη μικροβιακή χλωρίδα.

Οι ψαράδες μόλις πιάσουν τα ψάρια, τα βάζουν με πάγο σε κιβώτια από φελιζόλ, όπου βρίσκονται σε θερμοκρασία 0 - 3 βαθμών Κελσίου, περίπου όπως και στη συντήρηση του ψυγείου μας, εφόσον λειτουργεί σωστά.

Είναι το κόκκινο κρασί υγιεινότερο του λευκού ή του ροζέ;


Το κρασί είναι αδιαμφισβήτητα κάτι το οποίο εκτός από μόδα τον τελευταίο καιρό (βλέπουμε να ανοίγουν παρά την οικονομική κρίση wine bars, οι νέοι Έλληνες παρατούν τη μπύρα και τα "βαριά" αλκοολούχα για να στραφούν προς το κρασί), είναι επίσης και ένα τρόφιμο το οποίο βρισκόταν στη διατροφική κουλτούρα των Ελλήνων από την αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτης είχε γράψει πολλά για το κρασί και την καθημερινή διατροφή των Αρχαίων Ελλήνων ενώ το πρότεινε σαν υπνωτικό, τονωτικό, υπακτικό, κλπ αλλά κυρίως σαν αποστειρωτικό για το νερό.

Λάρισα ~ Εσείς πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι λέτε ότι έλειπαν από το πόστο τους;


Έλειπαν οι 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία της Λάρισας: Οι απίστευτες δικαιολογίες για τις… κοπάνες!

Θα μπορούσε να το εμπνευστεί και σεναριογράφος επιθεώρησης ωστόσο αποτελεί περιεχόμενο επίσημου υπηρεσιακού εγγράφου, με βούλες και υπογραφές καθώς και τις δέουσες κοινοποιήσεις στην ιεραρχία. 

Τα ονόματα γνωστά στη Λάρισα, η ουσία όμως βρίσκεται στον ανούσιο χαρακτήρα των δικαιολογιών, όπου επιτυγχάνεται ρεκόρ υποκρισίας, προκαλώντας αυθορμήτως τα γέλια.

Βίντεο για το αρχείο σας ~ Τούρκοι ζητοκραυγάζουν υπέρ των βομβιστών στο Παρίσι & (κλασσικά) βρίζουν Ελλάδα


Τα βίντεο με τις αποδοκιμασίες των τούρκων οπαδών κατά τη διάρκεια του Εθνικού ύμνου της Ελλάδας στο χθεσινό φιλικό αλλά και τα «Αλλάχου Άκμπαρ» την ώρα του ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Ισλαμιστών στο Παρίσι, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στα social media κι όχι μόνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές χρηστών στο διαδίκτυο, ακούστηκε και ένα ισλαμοφασιστικό σύνθημα από τούρκους οπαδούς, το «şehitler ölmez, vatan bölünmez», μαζί με το Αλλάχου Άκμπαρ», κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Το σύνθημα αυτό σημαίνει...

Το πρόβλημα είναι το ίδιο το Ισλάμ κι όχι απλά οι τρομοκράτες


Από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης

-"H ροή μεταναστών ή προσφύγων γίνεται βάσει σχεδίου για την εσωτερική υπονόμευση των δυτικο- χριστιανικών χωρών;" 

Αντί να ενσωματώνονται στην κουλτούρα της Ευρώπης οι μετανάστες / πρόσφυγες, απαιτούν να ενσωματωθεί η ευρωπαϊκή κουλτούρα στην δική τους! Και στις περιπτώσεις που η Ευρώπη αντιδρά, στο όνομα του Άλλαχ γίνονται εγκλήματα εναντίον απλών ανθρώπων.

Το σύστημα ετοιμάζει την επόμενη αριστερή εφεδρεία



Όταν οι λαοί κουράζονται από τα μέτρα που παίρνουν "δεξιές" κυβερνήσεις, η Νέα Τάξη, οι κυβερνήτες του πλανήτη, δηλαδή οι τραπεζίτες που εδρεύουν στη Ν.Υόρκη, δίνουν εντολή στα ιδρύματά τους (Brookings κλπ) να ετοιμάσουν κάποιον "σοσιαλιστή" ή "αριστερό" (π.χ. ΓΑΠ, Τσίπρα, Έντι Ράμα κλπ), για να μπορέσει να περάσει τα μέτρα, που διστάζει να πάρει ο "δεξιός", που θα διαιωνίσουν την κυριαρχία του τραπεζικού κεφαλαίου και τον έλεγχο του χρήματος.

Όταν κουράσει κι αυτός,...

Αλκοολο-Μεταλλαγμένοι ενωθείτε


Η απερίσκεπτη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων, που χάνουν κάθε αυτοέλεγχο όταν πίνουν αλκοόλ, μπορεί να έχει και γενετική αιτία, σύμφωνα με φινλανδούς επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν μια γενετική μετάλλαξη που φαίνεται να προδιαθέτει ορισμένους σε τέτοια παρορμητική -και δυνητικά επικίνδυνη για τους ίδιους και τους γύρω τους - αντίδραση.

Τι δεν θα συζητήσει ο Τσίπρας για το λαθροπροσφυγικό στην Τουρκία


Είναι προφανές, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν πρόκειται να προβεί σε κατά πρόσωπο καταγγελίες για την απροκάλυπτη βοήθεια που παρέχει η Τουρκία στους τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ. Δεν το έχουμε πράξει στα αδύναμα βαλκανικά κράτη που εκμεταλλεύονται την αβελτηρία μας και σήκωσαν επεκτατικά το κεφάλι τους έναντί μας, και θα το πράξουμε με την Τουρκία;

Τουλάχιστον ελπίζω, ο κ. Τσίπρας να θέσει στο τραπέζι των συζητήσεων τα...

12 λόγοι για να ψηφίσουμε Άδωνη Γεωργιάδη για Πρόεδρο


O μόνος πολιτικός , από όλα τα κόμματα, πού όταν μιλάει και πράττει δεν προσβάλει τη λογική μας, είναι ο Γεωργιάδης. Αν η Νεοδημοκράτες δεν τον βγάλουν αρχηγό, θα κάνουν το τελευταίο και οριστικό λάθος. Χωρίς έναν αρχηγό αληθινό και αψεγάδιαστο, η ΝΔ θα έχει σύντομα την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

 Όποιος λυπάται γιά την κατάντια της χώρας πρέπει να πάει και να ψηφίσει Γεωργιάδη !

Καλά κρασιά από τους... φορομπήχτες του ΣΥΡΙΖΑ


Το ότι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν έχουν καμία σχέση με την αγορά και την ελληνική παραγωγή είναι γνωστό σε όλους .

Το ότι θα αποφάσιζαν ,όμως, να φορολογήσουν το ελληνικό κρασί για να βρουν ισοδύναμο στο 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση δεν το περίμενε κανείς.

Το απίστευτο αυτό μέτρο προανήγγειλε χτες ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος κάνοντας λόγο για φόρο οινοπνεύματος περίπου 30 λεπτών σε κάθε μπουκάλι ελληνικού κρασιού που θα πωλείται στη χώρα!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ανακαλύφθηκε αρχαίος ελληνικός οικισμός 2.000 ετών στην Ουκρανία


Η επιβεβαίωση της εξάπλωσης των Ελλήνων στις απομακρυσμένες περιοχές της Ουκρανίας έρχεται από ένα εύρημα που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, δείχνοντας έναν οικισμό στις όχθες του Δνείπερου ποταμού

Ένα σημαντικό εύρημα έφεραν στο φως αρχαιολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας και την Εθνική Ακαδημία Επίστημών της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσαν στην δημοσιότητα, τα αρχαιολογικά ευρήματα αφορούν έναν...

Λεωνίδας Vs Λάνιστερ ~ Gods of Egypt HD Trailer


Πίττα στα εφέ που δεν πολυπείθουν, η νέα επική ταινία με θεούς, μάγους, τέρατα, πυραμίδες και άφθονη σκόνη στην Αρχαία Αίγυπτο.

Στις αίθουσες των κινηματογράφων από τον Φεβρουάριου του 2016. Δείτε το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε σήμερα.

Για τον Θεό δηλαδή! ~ Νέο φόρο στο κρασί ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ


Ανοικτές παραμένουν ακόμα λεπτομέρειες που αφορούν το ισοδύναμο του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, όπως αποκάλυψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σημείωσε ότι «η πρώτη προσέγγιση αφορά στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Συζητήσαμε το πόσα θα είναι τα έσοδα» (κάτι παραπάνω από τα 300 εκατ. ευρώ).

Όπως είπε ο υπουργός εκτιμήθηκε ότι λείπουν άλλα 100 εκατ. ευρώ και εξετάζονται εναλλακτικές...

Στα σκαριά και το ριμέικ του Memento


Παρότι δεν ήταν η πρώτη του μεγάλου μήκους δημιουργία, εντούτοις ήταν εκείνη που έκανε γνωστό σε όλο τον κινηματογραφικό κόσμο, το όνομα του Christopher Nolan, φτάνοντας τον μέχρι τις οσκαρικές υποψηφιότητες του 2000.

Το Memento, χάρη στην ευφυή του πλοκή και την παντελώς ασύνταχτη όσο και ιδιόμορφη αφήγηση του, ακόμη και σήμερα αποτελεί μια από τις πλέον ιδιαίτερες φιλμικές στιγμές της μετά μιλένιουμ κινηματογραφίας.

Συνεπώς δεν είναι διόλου τυχαίο που το Χόλιγουντ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενός ριμέικ, εκσυγχρονισμένου και εκμοντερνισμένου, πιθανότατα και αχρείαστου όμως.

Η Αλβανία τραβάει το σκοινί στο Ιόνιο κατά το παράδειγμα της Τουρκίας

 
Η Αλβανία θεωρεί ότι η Συμφωνία του 2009 είναι ετεροβαρής υπέρ της Ελλάδας και ότι τα Διαπόντια Νησιά βορείως της Κέρκυρας (στη φωτογραφία η Ερείκουσα) δεν δικαιούνται πλήρη επήρεια
 
Η Αλβανία θεωρεί πλέον μονομερή κίνηση της Ελλάδας την προκήρυξη οικοπέδων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε περιοχές του Ιονίου Πελάγους, ανεβάζοντας έτσι περαιτέρω το θερμόμετρο στις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Φτιάξτο μόνος σου ~ Τριαντάφυλλα από μπέικον (Βίντεο)




Ένα χρήσιμο και γευστικό δωράκι.

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε ανθοδέσμη από μπεϊκένια τριαντάφυλλα, βήμα-βήμα με αυτό το το κατατοπιστικό βιντεάκι.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

H χαρά του Κασιδιάρη: Μαυρούλης, transexual & Εβραίος +pics


Άντρας που είχε κάνει αλλαγή φύλου διαπίστωσε ότι ήταν... έγκυος

Η γυναικεία του φύση του «χτύπησε» την πόρτα. Ο 29χρονος Kayden Coleman, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ζει ως άντρας τα τελευταία δέκα χρόνια και αναμένει να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Πριν από καιρό, άρχισε να παρατηρεί κάτι ασυνήθιστο στο σώμα του, χωρίς ωστόσο να περιμένει αυτό που θα του ανακοίνωνε ο γιατρός...

Εκλογές Προέδρου ΝΔ ~ Διαδικασία + Λίστα με εκλογικά κέντρα


-Ψηφίζεις (τον Άδωνι Γεωργιάδη) σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.

-Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

-Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).

-Το αντίτιμο συμμετοχής είναι...

Η κατάρρευση του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα & 10 αλήθειες

 
Η αγροτική οικονομία παρά τις εξαγγελίες για το σημαντικό της ρόλο στην επανεκκίνηση της οικονομίας, έχει κατασυκοφαντηθεί τα τελευταία χρόνια από τους αστούς, που δημιούργησαν ένα συντεχνιακό ζήτημα τεχνητής ζήτησης για τα επαγγέλματα τους (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, οικονομολόγοι, εκπαιδευτικοί) το οποίο ζούσε παρασιτικά εις βάρος της πραγματικής οικονομίας και της πραγματικής παραγωγής (πρωτογενής και δευτερογενής τομέας μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και κατεργασίας ορυκτών).

Ανάμεσα στα ρακόμελα και την χαμηλής στάθμης διανόηση και ημιμάθεια των σημερινών...

Οριστικό ~ Αυτά θα είναι τα τέλη κυκλοφορίας 2016 (Πίνακας)


Πιο ακριβά έως και κατά 89 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 1,8 εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων.

Σημειώνεται ότι από αυτούς οι 1,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες θα δουν αύξηση εισφορών έως και 60 ευρώ, ενώ 500.000 αυτοκίνητα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, που μέχρι σήμερα δεν κατέβαλαν τέλη, θα κληθούν να πληρώσουν 89 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Realnews, η λίστα των αυτοκινήτων που θα επιβαρυνθούν περιλαμβάνει τα ΙΧ, τα οποία ταξινομήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2006 έως και την 1η Νοεμβρίου 2010, αλλά και τα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που ταξινομήθηκαν από την 1η Νοεμβρίου του 2010 έως και σήμερα.
Αναλυτικά: 

Από την Ελλάδα πέρασε και ο εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι vid+pic


Ο 27χρονος με έδρα την Συρία, φέρεται να είναι αυτός που είχε την επίβλεψη της επιχείρησης στο Παρίσι και γι’ αυτό είχε άμεση επαφή με τρομοκράτη που εμπλέκεται στις πρωτοφανείς επιθέσεις της Παρασκευής.

Όπως προκύπτει αυτός ήταν που έδινε διαταγές και χρηματοδοτούσε αυτή την εκστρατεία τρόμου. Το κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκε στην Ελλάδα, γράφει το RTL.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Σε ποιους και πόσα χρωστάει σήμερα η Ελλάδα ~ Οι αριθμοί... ζαλίζουν


Στα 296 δισ. ευρώ ανέρχεται σήμερα το χρέος του ελληνικού Δημοσίου προς ιδιώτες και επίσημους πιστωτές. Στο ποσό αυτό όμως δεν συμπεριλαμβάνεται το λεγόμενο και «κρυφό χρέος», ύψους 25 δισ., που είναι οι δυνητικές υποχρεώσεις του ελληνικού Δημοσίου σε περίπτωση καταπτώσεως των εγγυήσεων που έχει παράσχει σε φορείς εντός και εκτός Γενικής Κυβέρνησης: δηλαδή κρατικές επιχειρήσεις, δημόσιοι οργανισμοί και ΔΕΚΟ που έχουν αντλήσει αυτά τα δάνεια. Στην περίπτωση που οι εγγυήσεις αυτές καταπέσουν όλες, όπως έγινε με τα 481 εκατ. του ΟΣΕ και τα 49 εκατ. της ΕΑΣ στο πρώτο εξάμηνο, τότε το δημόσιο χρέος θα μπορούσε να εκτοξευθεί έως και τα 320 δισεκατομμύρια.