Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ντεμέκ με θέλουνε Downtown Abbey & καλούς τρόπους τα μοσχάρια οι Βρετανοί


Once Varvaros... always Varvaros.

Στους δρόμους βγήκαν και φέτος οι Βρετανοί που θέλουνε να  γιορτάσουν "ως ευρωπαίοι" κι αυτοί με την σειρά τους τον ερχομό του 2015 -(σα να μην πέρασε μια μέρα, μπήκανε και του '16...).

Αν και είναι γνωστοί για τις ακραίες συμπεριφορές τους και για την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα βρετανική εφημερίδα δεν περνούν απαρατήρητες.






Αν ισχύει αυτό που λένε: πως θα σου πάει όλος ο χρόνος όπως η πρώτη μέρα του έτους τότε σίγουρα τα τηλέφωνα στα αστυνομικά τμήματα της Μεγάλης Βρετανίας θα χτυπούν ασταμάτητα.



Στους δρόμους βγήκαν και φέτος οι Βρετανοί για να γιορτάσουν και αυτοί με την σειρά τους τον ερχομό του 2015. Αν και είναι γνωστοί για τις ακραίες συμπεριφορές τους και για την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα βρετανική εφημερίδα δεν περνούν απαρατήρητες.



Για ακόμα μία φορά του... έδωσαν να καταλάβει, το παράκαναν με το ποτό -και όχι μόνο-  και αρκετοί από αυτούς ξεπέρασαν τα όρια.



Οι βρετανίδες αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βγήκαν στους δρόμους φορώντας ελάχιστα ρούχα. Φυσικά τα βλέμματα τράβηξαν τα «καυτά» μίνι φορέματα που ανέβασαν την θερμοκρασία στο παγωμένο Λονδίνο.



Κατά τα λοιπά οι φωτογραφίες τα λένε όλα: Ο νέος χρόνος άλλους τους βρήκε ξυπόλητους, άλλους ξαπλωμένους σε στάσεις λεωφορείων ή ακόμα και στο πεζοδρόμιο και άλλους μέσα σε ασθενοφόρα.



Γυναίκες και άντρες δείχνουν να μην μπορούν να σταθούν στα πόδια τους: άλλοι κατρακυλούν και άλλοι είναι υποβασταζόμενοι από φίλους τους. Κάποιοι άλλοι διαπληκτίζονται ενώ χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μία νεαρή βρετανίδα με αιμορραγία στην μύτη.



Γύρω στις 6 το πρωί της 1ης Ιανουαρίου, έγιναν περίπου 90 συλλήψεις από αστυνομικούς της αστυνομίας του Λονδίνου κατά την επιχείρηση αστυνόμευσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Από αυτές οι  27 συλληφθέντες κατηγορούνται για μέθη και αταξία, 22 για βιαιοπραγίες , 7 για σεξουαλικά εγκλήματα και 6 για ναρκωτικές ουσίες.



Από τους υπόλοιπους 2 κατηγορούνται για εγκληματικές ενέργειες, 10 για διατάραξη της δημόσιας τάξης , 2 για κατοχή όπλων, 3 για κλοπή, και 11 για άλλου είδους αδικήματα



Τι και αν στο Λονδίνο βρίσκονταν επί ποδός 4.000 αστυνομικοί προκειμένου να διατηρήσουν την ασφάλεια όσων βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με τα πυροτεχνήματα; Κάποιοι κατάφεραν να προξενήσουν αναστάτωση στον κόσμο με αποτέλεσμα να...  κάνουν ποδαρικό στα αστυνομικά τμήματα και τα νοσοκομεία του Λονδίνου



Η εικόνα ήταν παρόμοια και στην Σκωτία αφού η αστυνομία δέχθηκε συνολικά 2.394 κλήσεις σε 999 κέντρα σε ολόκληρη τη Σκωτία. Οι περισσότερες από αυτές δε, έγιναν από τα μεσάνυχτα έως και τις επτά το πρωί όπου υπολογίζεται πως γίνονταν 250 κλήσεις την ώρα. 






















































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου