Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Το Krasoblog βρήκε τη vodka του ~ Absolut παλαιωμένη σε δρύινα βαρέλια


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία παλαίωσης του τσίπουρού μας, ωστόσο μερικά νέα προϊόντα δεν τα παραβλέπουμε:

Η βότκα Absolut ξεκίνησε την κυκλοφορία μιας νέας παλαιωμένης σε δρύινα βαρέλια έκφρασης, σε καταστήματα travel, λιανικής πώλησης, σε όλο τον κόσμο μετά από μια δοκιμαστική τοποθέτηση στις ΗΠΑ. (Δεν ήρθε ακόμη στη χώρα μας, μην ψάχνετε άδικα :( )

Η Oak by Absolut, είναι τώρα διαθέσιμη σε ταξιδιωτικά καταστήματα της μάρκας στην περιοχή του Κόλπου με τιμή...
RRP ΗΠΑ $ 28.99 ανά φιάλη του 1 λίτρου (δηλαδή 26,6 ευρώ το λίτρο κι εάν υπάρξει σε φιάλη των 700ml, 18,6 ευρώ -βάλτε κάνα 20άρικο να είμαστε μέσα).

Η νέα έκφραση δημιουργήθηκε από την ανάμειξη κανονικής βότκας Absolut με βότκα παλαιωμένη σε δρύινα βαρέλια και Absolut που εκχυλίστηκε με ξύλο βελανιδιάς.

Η βελανιδιά που χρησιμοποιήθηκε είναι Σουηδική, Γαλλική και αμερικανικής προέλευσης και συνδυάζει νέα βαρέλια, βαρέλια καμμένα  και βαρέλια μπέρμπον.

Το μείγμα έχει ως στόχο να «εξισορροπήσει την ομαλότητα της βότκας και τον χαρακτήρα των καφέ αποσταγμάτων», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση της.

Περιγράφεται ότι έχει «βάθος χαρακτήρα και πλούτο, ομαλή και διακριτικά καπνιστή γεύση, καραμέλα και νότες ψημένης βελανιδιάς."

Η τάση προς τα barrel-aged cocktails ήταν η έμπνευση πίσω από τη νέα έκφραση, σύμφωνα με τον Per Hermansson της Absolut. Είπε: «Εγώ εμπνεύστηκα την δημιουργία της Oak Absolut από την αναδυόμενη τάση των barrel-aged cocktails που φέρνουν μια νέα ευελιξία και γεύση ακόμα και στο πιο απλό κοκτέιλ.

«Ήθελα να δω τι θα μπορούσε να συμβεί αν φέρναμε αυτή τη νέα διάσταση γεύσης απ 'ευθείας στο απόσταγμα βάσης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο από ό, τι θα μπορούσαμε να έχουμε φανταστεί ποτέ. "

http://www.krasiagr.com/absolut-oak-aged/













Υπερ-γαμάτο διαφημιστικό κανάτι:





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου