Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ανθρώπινο Είδος - Η Ιστορία όλων μας Επ.3 ~ Αυτοκρατορίες (Βίντεο)


Ο Ελληνισμός συνεχίζει να κυριαρχεί μετά την κατάρρευση των ελληνιστικών βασιλείων, πάνω στη δομή των οποίων πατάει και γιγαντώνεται η Ρώμη. Παρόλο που η δημιουργία Αυτοκρατοριών και η τεχνολογία είναι ο κύριος μοχλός για την εξέλιξη της Ανθρωπότητας, οι ψυχές και ο εσωτερικός κόσμος θα επηρεάζονται πάντα από την θρησκεία και την φιλοσοφία. Η Σταύρωση του Ιησού από τη Ναζαρέτ, θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας...

Σειρά του History Channel με συνολικά 12 επεισόδια.

Με ατού τα εντυπωσιακά γραφικά, παρουσιάζεται η (συμβατική) ιστορία των ανθρώπων πάνω στη γη, έτσι όπως αυτή διαμορφώθηκε επηρρεασμένη από την φύση, την επιστήμη, τη γεωλογία, την αστρονομία, τη βιολογία και φυσικά από τις αλληλεπίδρασεις που επέφεραν οι επαφές μεταξύ των ίδιων των ανθρώπων.

Κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή, με αναφορές και δεδομένα από διαφορετικές χρονικές περιόδους.








*Επιτέλους μετά από καιρό δόθηκαν όλα τα επεισόδια της σειράς και μάλιστα το ριπάρισμα είναι σε πολύ καλή ποιότητα ήχου & εικόνας, από το κρατικό κανάλι, ενώ υπάρχει και αφήγηση στην ελληνική. Αποφάσισα να μην ξανανεβάσω τα 3 επεισόδια που ήδη υπάρχουνε στο dailymotion & στο krasoblog, μιας και η ποιότητα είναι εξίσου καλη. Πλέον θα υιοθετήσω και την επίσημη απόδοση του "Mankind" ως "Ανθρώπινο Είδος" κι όχι ως "Ανθρωπότητα" που μας έδινε ο OmadaE στα 3 επεισόδια που μετάφρασε.






Ακόμη, από την ίδια σειρά:,

Ανθρωπότητα - Η ιστορία όλων μας Επ.1 ~ Εφευρέτες
Ανθρωπότητα - Η ιστορία όλων μας Επ.2 ~ Οι «σιδερένιοι» άνθρωποι
Ανθρωπότητα - Η ιστορία όλων μας Επ.4 ~ Πολεμιστές 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου