Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Κλαψομουνίαση και τουρκοϊσλαμοφασισμός


Ο στόχος του αληθινού αρχηγού του ISIS που εδρεύει στην Άγκυρα είναι ο εκβιασμός κι η άλωση της Ευρώπης.

Δεν υπάρχει «πολιτικά ορθή» λύση στο μεταναστευτικό, λύση που θα διασφαλίζει την εθνική ασφάλεια και κοινωνική συνοχή της χώρας και ταυτόχρονα θα είναι αποδεκτή από τους ιδεοληπτικούς ψυχάκηδες του επαγγελματικού «ανθρωπισμού», τις διαβόητες ΜΚΟ και λοιπούς χρήσιμους ηλίθιους του αρχηγού των δουλεμπόρων, και του φανατικού Ισλάμ, του Ερντογάν.

Η δε συγκυβέρνηση Άμποτ και Κοστέλο ή Χονδρός και Λιγνός -ό,τι σας κάνει κέφι-, έκανε βέβαια μια απλή αλλά αποτελεσματική επιχείρηση προπαγάνδας: Άφησε χιλιάδες δύστυχους, ανάμεσα τους γυναικόπαιδα, να σέρνονται στην Εθνική Οδό.
Πόσο δύσκολο ήταν να τους καθοδηγήσει, να τους συγκεντρώσει, περιθάλψει, να βάλει λεωφορεία ή δυο τρένα;


Ήθελε όμως την εικόνα.
Την εικόνα, πχ. με το παιδάκι που κρατά το παλτό του και σέρνει την τσάντα.
Μαστίγωσε την συνείδηση του Έλληνα.

Διότι, παρά την επί χρόνια προπαγάνδα της αλητείας του δήθεν «αντιρατσισμού», αυτών που μισούν τη γη που πατάνε και το αίμα των προγόνων τους και συκοφαντούν νυχθημερόν τη χώρα και το λαό μας, πλην κάποιων λαμόγιων μαυραγοριτών, που όπως σε κάθε κρίση πάνε να βγάλουν κέρδος από τη δυστυχία Ελλήνων ή ξένων, πουλώντας το νερό σαν ουίσκυ και το ψωμί για χαβιάρι, είμαστε ο πιο συναισθηματικός και φιλόξενος λαός του κόσμου.

Πίσω όμως από την εικόνα, υπάρχει η αλήθεια και οι ένοχοι.

Το χωριό του παιδιού το βομβάρδισαν και κατέσφαξαν ισλαμοφασίστες που παίρνουν χρήμα, διοικητική μέριμνα, στρατιωτική εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη από τους Τούρκους.


Η ΜΙΤ του Ερντογάν τούς κρατάει στοργικά το χέρι και επιβλέπει και τα φορτία λαθραίου πετρελαίου που πουλάνε κοψοχρονιά στον Ερντογάν οι αποκεφαλιστές συνεταίροι του.
Ο Ερντογάν με το ψυχοπαίδι του το ISIS ξεκλήρισε την οικογένεια του παιδιού και σκότωσε πολλά παιδιά σαν αυτό, ενώ άλλα έπεσαν θύμα οργανωμένων σκλαβοπάζαρων και παιδεραστίας.

Η Τουρκία δημιουργεί ως τρομοκράτης τους πρόσφυγες και τους εκμεταλλεύεται ως δουλέμπορος, μαζί με τις στρατιές των ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών, τους οποίους φέρνει στην Τουρκία χωρίς βίζα κι ύστερα τους κατευθύνει όλους μαζί στις συμμορίες των παρακρατικών δουλεμπόρων, που μοιράζονται τα κατά κεφαλήν «ναύλα» των ταλαίπωρων, με τους κρατικούς αξιωματούχους του αρχιδουλέμπορου Ερντογάν.


Και τώρα έχουμε μια πινελιά Ιονέσκο στην διεθνή πολιτική: η Τουρκία, λέει, θα περιπολεί νατοϊκώς για να μαζεύει αυτούς που η ίδια αμολάει προς τα εδώ.


Λοιπόν, πρώτο στάδιο για τη λύση είναι να δεις κατάματα την πραγματικότητα και να αναγνωρίσεις τις αιτίες και τους ενόχους.
Ο ένοχος είναι η Τουρκία και η ψυχορραγούσα πολιτική Ομπάμα στην Ουκρανία, στη Μ. Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, υπό την αιγίδα του σάπιου και τυχοδιωκτικού συστήματος Κλίντον, η οποία ξεχαρβάλωσε όλο το τόξο χωρών από τη Λιβύη ως το Ιράκ και προσπάθησε, μετά το φιάσκο της Ουκρανίας, να κάνει τα ίδια στην Συρία.
Κι όπως και μετά το Αφγανιστάν, χάσανε τη μπάλα και τον έλεγχο των δημιουργημάτων τους.

Ο βρώμικος πόλεμος εξελίχθηκε σε Γενοκτονία των Χριστιανών και κάθε μη φανατικού Σουνίτη στη Συρία και στο Ιράκ, μπήκαν δυναμικά οι Ρώσοι στο παιχνίδι, που έχουν και βάση στη Λατάκεια, και ο πιο αξιόπιστος και πειθαρχημένος σύμμαχος Ρώσων και Αμερικανών στην περιοχή είναι οι Κούρδοι, που όμως είναι εχθρός των Τούρκων, που είναι ζωτικός σύμμαχος των…Αμερικανών.
Αιδοίον καλλιγραφία, εν ολίγοις.

Ο Ερντογάν, μέσα σε όλη αυτή τη σύγχυση, παίζει πλέον το δικό του παιχνίδι.

Παίζει με τον ανθρωπισμό μας.

Αυτός που δεν δίνει δεκάρα και ισοπεδώνει ολόκληρες κούρδικες γειτονιές μαζί με τους κατοίκους, αυτός που δεν παίζει βλέφαρο, όταν καίει ολόκληρα χωριά και τα ψυχοπαίδια του στη Ράκα αποκεφαλίζουν παιδιά, βιάζουν ομαδικά γυναικόπαιδα, σφάζουν σαν αρνιά αιχμάλωτους στρατιώτες ή πετάνε ομοφυλόφιλους από τον δωδέκατο όροφο, ξέρει πως εμείς μουδιάζουμε ολόκληροι μπροστά σε ένα πτώμα παιδιού ή έστω στην εικόνα της απόγνωσης και ταλαιπωρίας του.

Γιατί; Μα γιατί είμαστε Χριστιανοί, Έλληνες.
Δεν είμαστε σαν τα μούτρα του, σαν τα μούτρα όλων αυτών που ενστερνίζονται την κτηνώδη βαρβαρότητα του μαχητικού ισλάμ.
Το εποικοδόμημα μας είναι ο ανθρωποκεντρισμός του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, ο Χριστιανισμός και για μας η ανθρώπινη ζωή κι αξιοπρέπεια μετράνε.

Έτσι ο Ρετζέπ Ταγίπ, ο μπακαλόγατος απόγονος εξισλαμισμένων Ελλήνων, που έγινε ισλαμιστής δουλέμπορός, μας γλεντάει κι εμάς κι όλη την Ε.Ε. και την πολυκεντρική Αμερική.

Αντί η Δύση να του φυτέψει ένα πύραυλο Κρουζ λίγα εκατοστά πάνω από το στραβό μουστάκι του και να κάνει κουρνιαχτό το παλάτι του με τους 800 καμπινέδες, αντί να εξαερώσει με μια τελευταία αλλά αληθινή Σταυροφορία όλα τα σαλεμένα κτήνη, που συνεχίζουν την Γενοκτονία των Χριστιανών αλλά η βαριά «πρόοδος» της Ευρώπης φοβάται και να το ψιθυρίσει, διαπραγματεύεται.

Ο στόχος του αληθινού αρχηγού του ISIS που εδρεύει στην Άγκυρα είναι ο εκβιασμός κι η άλωση της Ευρώπης.

Ο Ευγένιος της Σαβοΐας κατανίκησε τα τάγματα των γενιτσάρων στα αλώβητα τείχη της Βιέννης αλλά ο Ερντογάν κι οι συνεργοί του στο Κατάρ και την Σ. Αραβία, πιστεύουν πως θα τα διαβούν οι πρόσφυγες κι οι μετανάστες, συντριπτική πλειοψηφία σουνίτες, που δεν είναι όλοι αθώοι κατατρεγμένοι, αλλά κάποιοι είναι τρομοκράτες σε αποστολή.

Πρώτο όμως βήμα σε αυτή τη νέα πορεία του τουρκισμού και του ισλάμ προς την καρδιά της Ευρώπης, είναι να γίνουμε εμείς δορυφόρος του ψευτοχαλίφη, η συνεκμετάλλευση αν όχι διχοτόμηση του Αιγαίου, η ακύρωση της ελληνικής ΑΟΖ προς ανατολάς, με την αρπαγή ή θέση του Καστελόριζου σε ειδικό καθεστώς, ώστε να μην εφάπτεται η ΑΟΖ μας με αυτή της Κύπρου και της Αιγύπτου και να πεθάνει η τετραμερής συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, Αιγύπτου, η Θράκη, η εφαρμογή ενός νέου Σχεδίου Απαρτχάϊντ για την Κύπρο, όπου εμείς θα είμαστε οι μαύροι κι οι Τούρκοι οι λευκοί.

Είναι όλα μπροστά μας και μας τραβούν από το μανίκι.
Και δυστυχώς αυτά συμβαίνουν με τρομερό έλλειμμα ηγεσίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Εμείς όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα ξυπνήσει στο σύνολο της η Αμερική (ήδη ξυπνάει) και η Ε.Ε., ενώ στο μεταξύ οι ιδεοληπτικοί του ΣΥΡΙΖΑ και η ορντινάτσα τους διαλύουν τη χώρα.

Η χώρα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να κλείσουμε τα ανατολικά σύνορα μας.

 

-Να διακηρύξουμε πως δεν υπάρχει χώρος και πόροι για φιλοξενία άλλων.
-Οι διακινητές να αντιμετωπίζονται ως ένοπλοι εχθροί.
-Απώθηση κι άμεση επαναπροώθηση των πλοιαρίων στα τουρκικά χωρικά ύδατα, όπου αυτό είναι εφικτό.
-Μερική επιστράτευση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής στα νησιά, φύλαξη των ακτών και έλεγχο και σύλληψη κάθε αποβιβαζόμενου, ο οποίος θα απομακρύνεται άμεσα από το νησί και θα ταυτοποιείται στην ενδοχώρα.

Δεν μπορεί να επιτρέπουμε αυτή τη στιγμή το Καστελόριζο με 200 κατοίκους να έχει επάνω 1000 παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες.
Εκεί, στην ενδοχώρα και μόνον, να γίνεται αυστηρός διαχωρισμός προσφύγων και λαθρομεταναστών.
Μεταφορά και κράτηση υπό περιορισμό των μη προσφύγων σε απομονωμένα νησιά μέχρι την απέλαση τους.
Το ίδιο και για όσους υπάρχουν αμφιβολίες, διότι συχνά υποκρίνονται τους Σύριους κλπ, μέχρι την διακρίβωση της αλήθειας.

Και:
-Διαρκής πανελλαδική επιχείρηση «σκούπα».
Κάθε παράνομος μετανάστης, που δεν πληροί τις προϋποθέσεις του πρόσφυγα, να ξέρει πως ο έλεγχος και η σύλληψη του είναι ζήτημα ημερών, πως δεν μπορεί να ζήσει παρασιτικά και χωρίς νόμιμη διαμονή στη χώρα, περιφερόμενος.

-Συγκρότηση Μαύρης Βίβλου για την τουρκική εγκληματική συμπεριφορά, καταγγελία της σε κάθε διεθνή οργανισμό και φόρουμ, με ταυτόχρονη αναζήτηση συμμαχιών στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και αλλού. Υπάρχουν.
Να εμποδίσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, υπάρχουν πολλοί ενδεχόμενοι σύμμαχοι στην Ε.Ε. γι’ αυτό τον κοινό σκοπό.

Οφείλουμε να εκπέμψουμε το μήνυμα της αυστηρότητας, της αποτροπής, να είμαστε άψογοι και κατά τον ελληνικό τρόπο σε όσους περνούν αλλά δεν μπορούμε να αυτοχειριαστούμε, επειδή μια εξαρχειώτικη παρέα αποφάσισε να παίξει με τη χώρα και την ασφάλεια της, στην αρχή από ιδεοληψία και στην πορεία νομίζοντας πως θα χρησιμοποιήσει το μεταναστευτικό ως όπλο για οικονομικές παραχωρήσεις.
Έτσι μας οδήγησαν σε απομόνωση, κλείνουν τα σύνορα, μαλώνουμε με έναν έναν όλους τους εταίρους μας και θα μας μείνουν όσοι ήρθαν κι όσοι άλλοι θα στείλει ο αρχιδουλέμπορος τρομοκράτης.

Το μεταναστευτικό είναι σημαντικότερο και πιο επικίνδυνο από την κρίση στην οικονομία, το μνημόνιο, το φορολογικό ή το ασφαλιστικό. Κινδυνεύουν τα αποτελέσματα των θυσιών των Ελλήνων στους αγώνες τους για εθνική ολοκλήρωση.

Κανείς δεν θα κάνει για μας, όσα είναι δικό μας καθήκον για την Ελλάδα.

 

Του Φαήλου Κρανιδιώτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου