Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Μικροτσούτσουνος ο Χίτλερ;


Έπασχε από μια σπάνια πάθηση που λέγεται "υποσπαδίας".
 
Παραμορφωμένα γεννητικά όργανα είχε ο Αδόλφος Χίτλερ, σύμφωνα με βιβλίο που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σεξουαλικής ζωής του Γερμανού δικτάτορα. Οι εκρήξεις θυμού και η διαταραγμένη σεξουαλική ζωή του Φύρερ μάλιστα, οφείλονταν πιθανότατα στο παραμορφωμένο και μικρό σε μέγεθος ανδρικό του μόριο.

Μία πάθηση που λέγεται "υποσπαδίας" στην ιατρική ορολογία ευθύνεται για το μικρό και παραμορφωμένο ανδρικό μόριο του Χίτλερ, όπως αναφέρουν δύο ιστορικοί στο βιβλίο τους που μόλις κυκλοφόρησε, επικαλούμενοι ιατρικά αρχεία.

Πρόκειται για τους ιστορικούς Τζόναθαν Μάγιο και Έμα Κρέγκι, οι οποίοι στο βιβλίο τους, υπό τον τίτλο: «Τελευταία μέρα του Χίτλερ. Λεπτό προς λεπτό», αποκαλύπτουν τους λόγους για τους οποίους ο Χίτλερ είχε κόμπλεξ με το ανδρικό του μόριο.  Η πάθηση "υποσπαδίας" είναι μία συγγενής δυσπλασία της ουρήθρας που δυσχεραίνει την σεξουαλική πράξη. Στην πάθηση αυτή το έξω στόμιο της ουρήθρας δεν βρίσκεται στην φυσιολογική θέση στο ανδρικό πέος, δηλαδή στην κορυφή της βαλάνου, αλλά σε κάποιο σημείο στην κάτω επιφάνειά του.

Πριν από λίγους μήνες ο Γερμανός ιστορικός Πέτερ Φλάισμαν που είχε μελετήσει άγνωστα ιατρικά αρχεία, είχε δηλώσει πως ο Χίτλερ έπασχε από κρυψορχία στη δεξιά πλευρά. Αν πράγματι ευσταθούν οι δηλώσεις των Γερμανών ιστορικών τότε  ο Χίτλερ είχε όχι μόνον έναν όρχι αλλά μικρό και παραμορφωμένο ανδρικό μόριο.

Όπως αναφέρει το βιβλίο, ο ίδιος αισθανόταν πολλές φορές τρομοκρατημένος όταν ήταν γυμνός για το μέγεθος του ανδρικού του μορίου. Αν και υποστήριζε με πάθος την διαιώνιση της "Άριας Φυλής",  ο ίδιος δεν μπορούσε να αποκτήσει απογόνους. Το γεγονός ότι ήταν άτεκνος του είχε στοιχίσει. Ο προσωπικός του γιατρός Τεοντόρ Μπόρεν, προσπάθησε να ενισχύσει τη λίμπιντο του Γερμανού δικτάτορα με  αμφεταμίνες και ειδικές ορμόνες. Ακόμα και οι σωματοφύλακές του είχαν γνώση της προβληματικής σεξουαλικής ζωής του. Ο Άλμπερ Σπέερ επισημαίνει πως ειδικά με την σύζυγό του Εύα Μπράουν, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε μεταξύ τους ερωτική επαφή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου