Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Πότε μία χώρα αρχίζει να αποκαλείται «Μπανανία»;


Αλβανία και Σκόπια, χώρες που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, πρωταθλήτριες διαφθοράς και εν πολλοίς εξαρτώμενες από την Ελλάδα, μάς δίνουν συνεχώς χαστούκια και υποκρινόμαστε ότι μας χαϊδεύουν. Και τώρα, προστέθηκε και η Σλοβακία, όπου ο αμετροεπής πρωθυπουργός της, με τις πλάτες της Αυστρίας, μίλησε με περιφρονητικό τρόπο για την Ελλάδα:

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hospodarske noviny», δήλωσε ότι «φτάσαμε στη στιγμή που η Ελλάδα θα πρέπει να θυσιαστεί για το καλό της Ε.Ε». Και απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα λέγοντας:«Τσίπρα, θα υπάρχει ένα μόνο hotspot και θα λέγεται Ελλάδα»,
ενώ τόνισε πως «η ευθύνη θα είναι δική του καθώς δεν έκανε τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα». Ο ίδιος προ 10ημέρου είχε θέσει θέμα εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν.

Οι χώρες-δορυφόροι της Αυστρίας επαναλαμβάνουν συνεχώς την κατηγορία ότι δεν πράξαμε τίποτε για να φυλάξουμε τα σύνορά μας. Επειδή προφανώς δεν εννοούν ότι πρέπει να πνίγουμε τους λαθρομετανάστες, αφού τέτοιο επιχείρημα είναι έωλο και ευκόλως αντιμετωπίσιμο, εννοούν όλες τις ενέργειές μας εδώ και ένα χρόνο, που δυστυχώς δεν ήσαν αυτές που έπρεπε.

Από την στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση προσκάλεσε τους λαθρομετανάστες της υφηλίου (η Τουρκία μάς στέλνει υπηκόους δεκάδων χωρών, σκοπίμως, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πηγαίνουν από το Μαρόκο ή τη Νιγηρία στην ΚΠολη -και όχι στις απέναντι χώρες-, και από εκεί στα ελληνικά νησιά) εισήλθαν στην Ευρώπη -μέσω Ελλάδας-, περίπου ένα εκατ. πρόσφυγες / λαθρομετανάστες.

Η πανέξυπνη υπουργός κα. Χριστοδουλοπούλου, που τους προσκάλεσε εκ μέρους της κυβέρνησης, αλλά και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη και τώρα επιχειρεί να γκρεμίσει τον φράχτη στον Έβρο, γελούσε κουτοπόνηρα λέγοντας ότι οι λαθρομετανάστες «απλώς, εξαφανίζονται». Ικανοποίησε τον αριστερίστικο δήθεν ανθρωπισμό της, αλλά κι εμείς, που καταλάβαμε ότι η κυβέρνηση διοχέτευε ουσιαστικώς τους πρόσφυγες στις «πλάτες των άλλων», χωρίς κανέναν έλεγχο και κατά βαθιά παράβαση των ευρωπαϊκών συνθηκών, επαναπαυθήκαμε, αφού έφυγαν από εμάς.

Δυστυχώς, οι κυβερνώντες ούτε έλεγχαν την ταυτότητα των ανθρώπων που κατέφθαναν, ούτε τηρούσαν την στοιχειώδη δέσμευση να διαχωρίζουν τους πρόσφυγες από τους λαθρομετανάστες και να εφαρμόζουν τον νόμο για τους δεύτερους. Έκαναν τα στραβά μάτια, στέλνοντάς τους με κάθε μέσο στους «κουτόφραγκους».

Όταν ο αριθμός τους έγινε μεγάλος, και με αύξηση των εγκληματικών ενεργειών κατά των γηγενών, οι «κουτόφραγκοι» αντέδρασαν. Η πολλή εξυπνάδα και ο «προοδευτισμός» της Αριστεράς, έφερε τα αποτελέσματα. Οι δήθεν αντιρατσιστές που διαδηλώνουν, στην πραγματικότητα ασκούν τον χειρότερο ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων, που μας οδηγούν σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ειλικρινώς, επειδή δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες, που με κοροϊδεύουν συνεχώς απροκάλυπτα, δεν θα απέκλεια την περίπτωση να έπραξαν σκόπιμα. Όχι μόνον για να ικανοποιήσουν της δήθεν ανθρωπιστικές ιδεοληψίες τους, αλλά και να συνδέσουν το προσφυγικό με το χρέος, όπως πολλές φορές έγινε λόγος, και να επιτύχουν κάποια ελάφρυνσή του, εμφανιζόμενοι ως «νικητές» προσθέτοντας στον ήδη βεβαρυμένο ελληνικό πληθυσμό και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Το είπε ο υπουργός κ. Ξυδάκης: Θα λυθεί και το δημογραφικό μας. Ο δε κ. Φίλης ετοιμάζει για τους δήθεν προσωρινούς και διερχόμενους, σχολεία προς φοίτηση των παιδιών.

Και ένα τελευταίο. Είμαι βέβαιος πως θα θυμούνται οι αναγνώστες πόσες φορές έχω γράψει, γιατί δεν απαντούμε κι εμείς στα φυλλάδια των διακινητών που προσελκύουν τους λαθρομετανάστες, με ανάλογο τρόπο. Με επικοινωνιακά μέσα, να τους ενημερώνουμε δηλαδή, πώς έχει πραγματικά η κατάσταση.

Το πράττει τώρα η Αυστρία, της οποίας το πρόβλημα έναντι του δικού μας είναι απειροελάχιστο. Θα διεξάγει μια καμπάνια με διαφημίσεις σε λεωφορεία στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, στο Facebook και στην τηλεόραση, αποτρέποντας τους Αφγανούς πολίτες να φτάσουν στην χώρα τους και να αιτηθούν ασύλου. Έχει εμπειρία από τον περιορισμό προσφυγικών ροών από το Κοσσυφοπέδιο πέρσι.

Και η Αυστραλία προέβη σε παρόμοια διαφημιστική εκστρατεία με μήνυμα-προειδοποίηση: "Δεν θα κάνετε σπίτι σας την Αυστραλία". Το ίδιο σκέπτεται να πράξει η Σουηδία, ενώ η Δανία το επιχείρησε πέρσι με καταχωρήσεις σε εφημερίδες του Λιβάνου να αποτρέψει τις αφίξεις προσφύγων και μεταναστών.
Παράλληλα, το υπουργείο Δικαιοσύνης της Νορβηγίας διαθέτει μια σελίδα στο Facebook με τίτλο "Αυστηρότεροι κανόνες για την παροχή ασύλου στη Νορβηγία", ενώ η νορβηγική Υπηρεσία Μετανάστευσης έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Twitter τους νέους κανόνες για την παροχή ασύλου σε ασιατικές γλώσσες. Μόνον η Χριστοδουλοπούλου και ο πρωθυπουργός μας, αδιαφόρησαν.

Πηγή: http://voria.gr/article/prosfigiko-pote-mia-chora-archizi-na-apokalite-mpanania

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου