Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Προσοχή! Πραξικόπημα και στην Ελλάδα


Αυτό που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη ειναι απίστευτο κι ανατριχιαστικό. Σπάσανε τις πόρτες της Νομικής του ΑΠΘ οι "αλληλέγγυοι" και την κατέλαβαν. 

Η Αστυνομία αρνείται να επέμβει παρά την εισαγγελική εντολη

Το Κρατος Δικαίου και η Δημοκρατια στην Ελλάδα εχουν...
κατ' ουσίαν καταλυθεί με την ανοχή της κυβερνησης της Αριστεράς. 

Καθώς οι κυβερνώντες υπερασπίζονται τους μπαχαλάκηδες που ειναι τα πνευματικά (και στην περίπτωση ορισμένων όπως ο Σκουρλετης τα γνήσια) τέκνα τους. 

Η Ελευθερία κι η Δημοκρατια στην πατρίδα μας απειλούνται σοβαρά.


Ιωαννης Μιχαηλ Λοβερδος






Νέα εισαγγελική παρέμβαση έγινε χθες Παρασκευή, για τα αντίσκηνα που στήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του «No Border Camp-Thessaloniki 2016».

Ένα 24ωρο μετά την πρώτη της παραγγελία προς την Αστυνομία, όπου ζητά την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Σύρμω Κακάλη, επανέρχεται με νέα παραγγελία προς τις Αστυνομικές Αρχές.

Ζητεί εκ νέου να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση που τελούνται οι εξής αξιόποινες πράξεις: «διατάραξη οικιακής ειρήνης», «παράνομη βία», «διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και «υποβάθμιση περιβάλλοντος».

Η νέα πρωτοβουλία έρχεται, καθώς, μεσολάβησαν, στο μεταξύ, οι καταλήψεις δύο Σχολών του ΑΠΘ, της Νομικής και της Νέας Φιλοσοφικής.

Καλεί δε τους αστυνομικούς να την ενημερώνουν για κάθε ενέργεια που πραγματοποιούν, εφιστώντας τους την προσοχή για εφαρμογή της παραγγελίας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου