Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Πιάσανε στα σύνορα έναν ακόμη παρανοϊκό ρατσιστή Αλβανό ~ Δολοφόνησε την πεθερά του και χούφτωνε την κόρη του



Συνελήφθη, την 26.07.2016 το απόγευμα, στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 30χρονος λαθρομετανάστης από Αλβανία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κέρκυρας, για ανθρωποκτονία σε βάρος 57χρονης ελληνίδας, καθώς και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση,...
ο 30χρονος πρωινές ώρες της 16.11.2015, στην οικία όπου διέμενε με την 27χρονη ημεδαπή σύντροφο του και την 57χρονη μητέρα της, ύστερα από διαπληκτισμό με την 57χρονη, της προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Επιπλέον, σύμφωνα με καταγγελία, το Σεπτέμβριο του 2015, ο 30χρονος ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του. 

Αποτέλεσμα της πολύμηνης αστυνομικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν μεθοδικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ήταν η σύλληψη του 30χρονου στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας. 

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας. 

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Κέρκυρας.





Πάτρα, 30 Ιουλίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε άμεσα η ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στους Καμενιάνους Αχαϊας
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 42χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη Χώρα
Εξιχνιάστηκε, άμεσα, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ληστεία που έλαβε χώρα πριν από τρεις ημέρες, σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, στους Καμενιάνους Αχαΐας.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, σε βάρος ενός 42χρονου, υπηκόου Αλβανίας, για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία, ο οποίος επίσης συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη Χώρα.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης στις (27-7-2016) το βράδυ, μετέβη στην οικία ενός 83χρονου ημεδαπού και κρατώντας ένα τσεκούρι και μαχαίρι, έχοντας καλυμμένο μέρος από το πρόσωπο του, με ένα κομμάτι από σεντόνι, επιτέθηκε στον τελευταίο και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, ο 42χρονος, εντοπίστηκε και προσήχθη χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας, όπου ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του και η συμμετοχή του στη ληστεία.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του 83χρονου, καθώς και το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του 42χρονου προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα και κρατείται στο πλαίσιο εκτέλεσης σε βάρος του, του μέτρου της διοικητικής απέλασης.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη, θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.






1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήθελε αλβανό για σύντροφο η άλλη, και της βάτεψε την κόρη και της σκότωσε την μάνα. Σκληρή, αλλά μάλλον δίκαιη τιμωρία.

Δημοσίευση σχολίου