Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

"The Promise" ~ Ταινία για τις γενοκτονίες των τουρκαλάδων


Η Survival Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Promise», την δραματική ταινία του Terry George που εξελίσσεται κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Με υπόβαθρο την γενοκτονία των Αρμενίων απο τους Τούρκους και με ένα πολύ αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο, η νέα ταινία του παροπλισμένου τα τελευταία χρόνια Terry George, αναμένεται σαν ένα δυνατό δράμα ερμηνειών που μπορεί να αποσπάσει και υποψηφιότητες για Oscar.

«O Michael, ένας ταπεινός Αρμένιος φαρμακοπειός, εγκαταλείπει το χωριό του για να σπουδάσει την ιατρική στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη. Ο Chris, ένας Αμερικανός φωτορεπόρτερ που έχει έρθει στη χώρα για να καλύψει τις γεωπολιτικές εξελίξεις, έχει ερωτική σχέση με την ταλαντούχα Ana, μια Αρμένια καλλιτέχνιδα που σπούδασε στο Παρίσι. Οταν ο Michael συναντά την Ana, η κοινή τους κληρονομιά θα προκαλέσει μια έλξη, που θα πυροδοτήσει μια ρομαντική αντιπαλότητα ανάμεσα στους δυο άνδρες.
Καθώς οι Τούρκοι εισέρχονται στον πόλεμο και στο πλευρό των Γερμανών, η Οθωμανική Αυτοκρατορία στρέφεται βίαια ενάντια στις δικές της εθνικές μειονότητες. Παρά τις διαμάχες τους, όλοι θα πρέπει να βρούν ένα τρόπο για να επιβιώσουν, αν και τα μνημειώδη γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν ήδη καθορίσει το μέλλον τους.»
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ιρλανδός Terry George («Hotel Rwanda»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Robin Swicord («Memoirs of a Geisha»).
Πρωταγωνιστούν οι Christian Bale, Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Jean Reno, Shohreh Aghdashloo, James Cromwell, Angela Sarafyan, Michael Stahl-David και Rade Serbedzija.

Το «The Promise» θα κάνει πρεμιέρα αύριο στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται στις αρχές του 2017.

Δείτε το trailer:


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε βλεπω να μιλαει για γενοκτονιες αλλα μονο για τη γενοκτονια των αρμενιων και οχι ποντιων και λοιπων ελληνων, ασσυριων και αλλων χριστανικων προβατων....

Κρασοπατήρ είπε...

Κάτσε, εδώ στην Ελλάδα δεν έχουνε ξεκαθαρίσει ακόμη εάν ήταν γενοκτονία το κυνήγι των Ελλήνων σε Πόντο και Μικρά Ασία, μην τα περιμένουμε όλα από το Χόλυγουντ. Φυσικά δεν γνωρίζουμε επακριβώς τί θα προβληθεί, αλλά στο trailer βλέπω ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο..

Ανώνυμος είπε...

πουσαι Krasodad, Μουφα η ταινια, 3,4 @ http://www.imdb.com/title/tt4776998/?ref_=nv_sr_2

Κρασοπατήρ είπε...

Αρχικά εξεπλάγην αλλά εάν δεις τα σχόλια των χρηστών καταλαβαίνεις τί παίχτηκε:
Πλάκωσαν τα τουρκάκια για να το χαντακώσουνε! Το έργο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει στους Κινηματογράφους και προβλήθηκε μόλις προχθές! Την πρώτη ημέρα είχε χιλιάδες βαθμολογίες και μέσο όρο 1,4!!!

Εκείνη την παπαριά για παράδειγμα, το Fetih 1453 (τουρκικής παραγωγής) με την άλωση της Πόλης, την ψηφίζουν ως αριστούργημα κι έχει 7,3!

Δημοσίευση σχολίου