Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λαθρομενάστες κακοποίησαν σεξουαλικά φοιτήτρια μέσα στο ΑΠΘ (UPD)


Καταγγελία για ληστεία και ασέλγεια εις βάρος της στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης χθες κατά τις 6 με 7 το πρωί έκανε μια 23χρονη στην αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό τριών αλλοδαπών ανδρών που εμπλέκονται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 23χρονης φοιτήτριας μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με  πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 23χρονη...
κατήγγειλε στην Ασφάλεια πως ενώ βρισκόταν εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου μαζί με έναν φίλο της, τρία αλλοδαπά άτομα τους προσέγγισαν και τους αφαίρεσαν αρχικά τα κινητά τους τηλέφωνα και τα χρήματα τους.

Η καταγγέλλουσα όμως αναφέρει πως οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς την κακοποίησαν σεξουαλικά. Ανώτατες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ήδη γνωρίζουν την ταυτότητα του ενός δράστη καθώς κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του από τα δακτυλικά του αποτυπώματα που συλλέχτηκαν από αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης ενώ αναγνωρίστηκε και από το θύμα.

Μετά την καταγγελία, η αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για το περιστατικό, πραγματοποίησε συνολικά επτά συλλήψεις, Σύρων, Αλγερινών και άλλων λαθρομεταναστών, σε οικία στο κέντρο της πόλης. Εκεί εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, 5.670 ευρώ, 11 κλεμμένα κινητά και μεγάλη ποσότητα κάνναβης.



Το χρονικό της επίθεσης 

Ο νεαρός φοιτητής και η 23χρονη συμφοιτήτριά του στο ΑΠΘ, ήρθαν αντιμέτωποι με τον τρόμο, όταν τους επιτέθηκαν στο πάρκο του ΑΠΘ, οι τρεις αλλοδαποί, Σύροι και Αλγερινοί, τους χτύπησαν, τους λήστεψαν και ασέλγησαν σε βάρος της 23χρονης φοιτήτριας, την οποία εξανάγκασαν να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις… πλην συνουσίας.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα, μετά από ένα πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εκείνη την στιγμή τα δύο άτυχα παιδιά αποχωρούσαν από το φοιτητικό πάρτι και έκατσαν για λίγο σε ένα παγκάκι στο πάρκο του ΑΠΘ.

Τότε, τους πλησίασαν τρεις δράστες και κατευθείαν τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους πάρουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Ο εφιάλτης τους όμως δεν τελείωσε εκεί… Αφού ακινητοποίησαν τον νεαρό εξανάγκασαν δια της βίας και με απειλές την 23χρονη να υποκύψει στις σεξουαλικές τους ορέξεις και ασέλγησαν σε βάρος της.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου