Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Φχαριστούμε, δεν θέλουμε άλλα δανεικά για το Τάγμα των Ατιμώρητων Κομματόσκυλων


Τώρα που κορυφώνεται το «θρίλερ με τους δανειστές», έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία να δούμε την «κωμωδία με τους κρατιστές». Γιατί, ότι κι αν γίνει, πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να προσβάλλουμε τον… Καραγκιόζη.

Πρόβλημα: [Για πολύ-πολύ δυνατούς στα Δημόσια «θέματα» (α)λήτες]

Είσαι Δημόσιος Υπάλληλος. Είσαι ας πούμε...
διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών και πλαστογράφος μετά χρήσεως, κατ’ εξακολούθηση. Ή είσαι Υπάλληλος ασφαλιστικού ταμείου και υπογράφεις ψευδείς βεβαιώσεις, βγάζοντας εικονικές συντάξεις ζημιώνοντας το Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια. Ή είσαι Υπάλληλος Δήμου και απουσίαζες αδικαιολογήτως από τα καθήκοντά του 944 εργάσιμες ημέρες καθώς είχες… μετακομίσει στο εξωτερικό. Ή είσαι Υπάλληλος ασφαλιστικού ταμείου που ιδιοποιήθηκες παράνομα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραξες από τους ασφαλισμένους για έκδοση εγγυητικών επιστολών ενώ όφειλες να καταθέσεις σε λογαριασμό της υπηρεσίας σου. Ή δωροδοκείς. Ή παίρνεις μίζες. Ή «απλά», την πέφτεις σε μαθήτριες γιατί είσαι σεξουλιάρης. Και σε μαγκώνουν… Και κατηγορείσαι για πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα αδικοπραξίες εις βάρος του Δημοσίου. Μετά από μερικά… χρόνια λοιπόν, (και ενώ πληρώνεσαι) συνέρχονται επιτέλους τα πειθαρχικά συμβούλια. Και μετά από πολλά-πολλά χρόνια τελεσιδικεί και η ρημάδα η απόφαση. Και κρίνεσαι ένοχος για υπεξαίρεση εκατομμυρίων. Και καταδικάζεσαι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ για πλαστογραφία μετά χρήσεως και κατά συνήθεια, με ροπή στο έγκλημα ως στοιχείο της προσωπικότητάς σου, σε κάθειρξη πέντε ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Εφόσον «βέβαια», οι ποινές φυλακίσεως μέχρι πέντε έτη μετατρέπονται σε χρηματικές (10 ευρώ για κάθε ημέρα φυλακίσεως) μπορείς να την εξαγοράσεις ανετότατα από τα κλοπιμαία. Γιατί στην Μπανανιάρα, με τα χρήματα που αποσπάς από το κακούργημα μπορείς να πληρώσεις την ποινή που σου επιβάλλεται για την τέλεση του ίδιου του κακουργήματος!  

ΕΡΩΤΗΣΗ
: Δικαιούσαι να πάρεις… σύνταξη;;; Απλή η ερώτηση ρε παιδάκι μου: Δικαιούσαι;;; Μήπως το να σου πούμε σαν χώρα, σαν Κράτος, σαν κοινωνία, «ουστ ρε αρχιλαμόγιο» σου… «προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»;;; Μήπως το να ΜΗΝ δικαιούσαι ΚΑΙ σύνταξη από το Κλεφτοκοτιστάν… «πλήττει το δικαίωμα ανάπτυξης της προσωπικότητας»;;;
 
Κι όμως… Δικαιούσαι. Αντί να χρεωθείς για γενεές 14… δικαιούσαι ΚΑΙ σύνταξη. Απλά θα την πάρεις στα 67. Δεν θα την πάρεις στα 45 ή στα 50 όπως ο υπόλοιπος Κομματικός Στρατός. Όχι. Αυτό δεν θα ήταν σωστό… Θα την πάρεις στην ίδια ηλικία με μένα τον αρχιμ@λ@κ@ του ιδιωτικού τομέα.
 
Αντί δηλαδή, το Τάγμα των Κομματόσκυλων να παίρνει σύνταξη στα 67 και εσύ, το διεφθαρμένο κομματόσκυλο να μην πάρεις φράγκο γιατί είσαι ένα ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, θα πάρεις και σύνταξη από πάνω και θα προστεθείς στο ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ των συνταξιούχων του Δημοσίου Τέρατος, να σε πληρώσει και πάλι ο μ@λ@κ@ς ο φορολογούμενος που κατάκλεψες όταν «δούλευες»… και «πλήρωνες» εισφορές… Εν τω μεταξύ χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, που πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, δεν μπορούν να λάβουν τη σύνταξή τους και είναι χωρίς ασφαλιστική κάλυψη λόγω… χρεών.
 
Αυτό το ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ πράγμα ΔΕΝ είναι Κράτος. Είναι ικανό μόνο να παράγει ΧΥΔΑΙΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ανάμεσα σε ηλίθιους, καρεκλοκένταυρους πολιτικούς και βολεμένα κομματόσκυλα. ΜΟΝΟ. Είναι ανίκανο για οτιδήποτε άλλο. Και σαφώς, η χώρα αυτή, ΔΕΝ είναι ευρωπαϊκή χώρα. Δεν είναι ούτε καν αφρικανική χώρα. Δεν είναι ούτε τριτοκοσμική χώρα. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε κάτι απομονωμένες φυλές του Αμαζονίου. Αυτή η χώρα ΔΕΝ είναι χώρα. Είναι μία de facto αποχαυνωμένη περιοχή. Μία περιοχή που ΔΕΝ θέλει να σωθεί. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, φαντάζομαι, η έκταση της περικοπής των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων για τους αποδεδειγμένα και αμετάκλητα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ θα ήταν κάτι το αυτονόητο και θα άγγιζε την στέρηση. Εδώ όχι. Γιατί η χώρα αυτή δεν είναι φυσιολογική χώρα. Δεν θέλει να αλλάξει. Δεν μπορεί.
 
Αυτή η προκλητική και καταστροφική νοοτροπία των λοβοτομημένων Κρατιστών δεν είναι επιβεβλημένη από κανέναν άλλον… Εδώ η παράνοια είναι επιλογή. Η λαμογιά είναι επιλογή. Η αναξιοκρατία είναι επιλογή. Η ατιμωρησία είναι επιλογή. Η καταστροφή είναι επιλογή. Είναι η επιλογή της Μεγάλης Συμμορίας των Κρατιστών. Είναι η επιλογή ενός εντελώς ασόβαρου Κράτους. Η επιλογή μίας αποχαυνωμένης περιοχής.
 
Δεν θέλω να βρίσω. Ούτε βρίσιμο δεν αξίζει αυτό το τσίρκο. Αλλά δεν μπορώ…
Αναρωτιέμαι με ποιο γ@μημένο δικαίωμα…
Με ποιο γ@μημένο δικαίωμα κάνατε τη χώρα «κομματικό μαγαζί». Ίσως… με το δικαίωμα που σας δίνει η ανοχή των άξιων θα πει κάποιος… Η ανοχή των ικανών που βλέπουν εμβρόντητοι τους ανίκανους να καταστρέφουν τα πάντα και αποσβολωμένοι δεν τους στέλνουν από κει που ‘ρθαν.
 
Αναρωτιέμαι όμως, με ποιο γ@μημένο δικαίωμα σας αποκαλούν «καραγκιόζηδες».
Ο Καραγκιόζης κύριοι, είχε φιλότιμο…


kalithanos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου